Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
selam kızlar
mesajlarınızı okudum,bana actıgınız sayfayıda okuyan okumayan herkese sonsuz tsk ederım rabbım razı olsun ve ne muradınız varsa versın ıns.cok mutlu oldum cok duygulandım .
carsamba gunu bebegımı aldırmak ıcın hastaneye gıttım son kez benı kadın dogumcuya yolladılar dr kararı benım vercegımı ve kemoterapının bebegımde gelısım zeka gerılıgı anne karnında olum yada aynı kanser hucresıyle dogabılecegını ve kemoterapının bana agır gelcegını soyledı.ve yapamadım kıyamadım kocaman bebegıme ne verırse rabbımden ben sırf sakat olcak dıye bır cana kıyamam kıyamadımda .ve dun bebegımle ılk kemoterapımı aldım .cok agır gecırıyorum ıshalım ve halsız ama bunada sukur.esımle aram bozuk o bebegı ıstemedı ve sakat olursa hep benı sucluyacagını soyledı.ama umurumda degıl rabbımın hıkmetı buyuk o ısterse neler olur neden bı mucıze olmasınkı Allahım ıns bana aldır dıyenlerı utandırmak ıcın bebegımı sag saglım saglıcakla bana bagıslar.ben onun ıcın her acıya dayanıyorum.dun belımden kemık ılıgı alındı cok korktum canımda yandı ama hepsı gecıcek.sımdı tepkıler var sakat cocuk bakmak zordur fılan kımse demıyorkı ya ALlah sana bu bebegı verdı kanserlı olmana ragmen verdı demekkı boyle olması gerekıyor ve bu bebek kocaman oynayan bır bebek.bılmıyorum ya ıste oyle sızlerden rıcam lutfen yalvarıyorum hepınıze bebegımın saglıklı dogması ıcın dua edın.sızlerı cok sevıyorm

cnm inşallah mevlam seni ve bebeğini koruyacak
duygularımı anlatamıyorum inanki

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
hepınıze cok tsk ederım kızlar tek tek opuyorum hepınızı
ne dusunuyorum bılıyormusunuz mehger ben nekadar mutluymusum hastalıkla tanısmadan once,yok evım olsun yok su sıkıntı yok bu bunudedı aman yarabbım dıyorum ya meger mutluymusum cok sımdı saglıklı ınsanlar bana cok tuhaf gelıyor ozenerek bakıyorum.yururken meger gokyuzu gunes hayat nekadar guzelmıs dıyorum.rabbım tum hastalara sıfa versın neler var neler hepınızınde muratlarını gercek eylesın ıns

ahhh canım ahhh bunu bi anlayabilsek

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
sen taktın sümeyye'ye :cokkomik:
ateşin noldu bugün deneme yaptın mı dün

yok kız niye takayım merak ettim :hihi:
gece arkadaşlarla oturduk saat 2 de yattık
deneme meneme olmadı :hihi: bizim şeylerden dahada bi cacık olmaz artıkk:cokkomik:
bu ay yokum ben yani dinlenme ayı demiştim ben sana dimi :dertli:

OP
G

gunness

Misafir
yok kız niye takayım merak ettim :hihi:
gece arkadaşlarla oturduk saat 2 de yattık
deneme meneme olmadı :hihi: bizim şeylerden dahada bi cacık olmaz artıkk:cokkomik:
bu ay yokum ben yani dinlenme ayı demiştim ben sana dimi :dertli:

hııımm ben de seni rahat bırakacam dedim ama
ölçtün mü ateşini onu merak ediyorum :1:

OP
G

gunness

Misafir
Eloş kızına aldın mı etek ,rimele çok güldüm ya
yiyesim var zaten maşallah size:)

OP
E

Elara

Misafir
Eloş kızına aldın mı etek ,rimele çok güldüm ya
yiyesim var zaten maşallah size:)

sagol cnm.oglundan sonrada birde kızın olur inşallah
inanılmaz güzel bişi kız annesi olmakk.
cok tatlı dilliii oluyorlarr
sabahları kalkıyor ,ben uyurken boynuma sarılıp annecim seni cok özledim uykumdayken diyor :)
Rabbim cümlemizin evladınıı ve benim evladımı bagışlasın bizleree,acılarını göstermesin inş.
etek aldım bu aradaaa
dünde diyorki anne bu etegimin altına topuk topuk abaka(ayakkabı ) al diyorr
topuklu ayakkabıdan sonra sütyen isterse hiç şaşırmıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar