günaydın bernil klavye tamamenmi gitti cnm ya,tamiremi gitti yoksa
kızıma bişiler yerdircem cıkıyorum görüşrüüz kızlar
fıyet..olşun..cnm
günaydın bernil klavye tamamenmi gitti cnm ya,tamiremi gitti yoksa
kızıma bişiler yerdircem cıkıyorum görüşrüüz kızlar
selam kızlar
mesajlarınızı okudum,bana actıgınız sayfayıda okuyan okumayan herkese sonsuz tsk ederım rabbım razı olsun ve ne muradınız varsa versın ıns.cok mutlu oldum cok duygulandım .
carsamba gunu bebegımı aldırmak ıcın hastaneye gıttım son kez benı kadın dogumcuya yolladılar dr kararı benım vercegımı ve kemoterapının bebegımde gelısım zeka gerılıgı anne karnında olum yada aynı kanser hucresıyle dogabılecegını ve kemoterapının bana agır gelcegını soyledı.ve yapamadım kıyamadım kocaman bebegıme ne verırse rabbımden ben sırf sakat olcak dıye bır cana kıyamam kıyamadımda .ve dun bebegımle ılk kemoterapımı aldım .cok agır gecırıyorum ıshalım ve halsız ama bunada sukur.esımle aram bozuk o bebegı ıstemedı ve sakat olursa hep benı sucluyacagını soyledı.ama umurumda degıl rabbımın hıkmetı buyuk o ısterse neler olur neden bı mucıze olmasınkı Allahım ıns bana aldır dıyenlerı utandırmak ıcın bebegımı sag saglım saglıcakla bana bagıslar.ben onun ıcın her acıya dayanıyorum.dun belımden kemık ılıgı alındı cok korktum canımda yandı ama hepsı gecıcek.sımdı tepkıler var sakat cocuk bakmak zordur fılan kımse demıyorkı ya ALlah sana bu bebegı verdı kanserlı olmana ragmen verdı demekkı boyle olması gerekıyor ve bu bebek kocaman oynayan bır bebek.bılmıyorum ya ıste oyle sızlerden rıcam lutfen yalvarıyorum hepınıze bebegımın saglıklı dogması ıcın dua edın.sızlerı cok sevıyorm
hepınıze cok tsk ederım kızlar tek tek opuyorum hepınızı
ne dusunuyorum bılıyormusunuz mehger ben nekadar mutluymusum hastalıkla tanısmadan once,yok evım olsun yok su sıkıntı yok bu bunudedı aman yarabbım dıyorum ya meger mutluymusum cok sımdı saglıklı ınsanlar bana cok tuhaf gelıyor ozenerek bakıyorum.yururken meger gokyuzu gunes hayat nekadar guzelmıs dıyorum.rabbım tum hastalara sıfa versın neler var neler hepınızınde muratlarını gercek eylesın ıns
nasılsınız kızlarrrr
hoşgeldin canım hala boncuğun yazdıklarının etkisindeyim:dertli:
sen taktın sümeyye'yesümeyye merak ediyom seni neden hiç konuşmuyosun
sen taktın sümeyye'ye
ateşin noldu bugün deneme yaptın mı dün
yok kız niye takayım merak ettim
gece arkadaşlarla oturduk saat 2 de yattık
deneme meneme olmadıbizim şeylerden dahada bi cacık olmaz artıkk
bu ay yokum ben yani dinlenme ayı demiştim ben sana dimi :dertli:
[sıze="4"]
hııımm ben de seni rahat bırakacam dedim ama
ölçtün mü ateşini onu merak ediyorum :1:[/sıze]
ölçtüm canım dün 36,5 bugün 36,4
bugün çatlıyo işte yumurtan söliyim dedim
çatlasın patlasınnn
bizde cacıklardan yollarız isterse alır istemezse almaz
seninki kaç çıktı
Elara sen niye yazmıyon gizlice okuyonmu
benim ateşten bişey çıkmaz bu ateşlere göre
hergün yumurtluyorum benZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ovulation Chart[/url]
Eloş kızına aldın mı etek ,rimele çok güldüm ya
yiyesim var zaten maşallah size
kızıma bişiler yediriyorumdum.evi toparladımElara sen niye yazmıyon gizlice okuyonmu