Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
benim aklımda 3 cocuk var
ikinci beebgim kızda osla erkek de olsa 3.bebeyi dogurcam:) Allah nasip ederse tabi
kocalar ne karışıyromuş bebe yapma işine yaw
bebelere bakan kadınlarr ama erkekler mıy mıy ediyorr
bereketinide Allah veriyorr sonuctaa
kaynımda öle diyor eltime yeter 1 tane diyee
kadın cok istiyor bi bebegi daha olmasınıı
gecenlerde benim kocaya söledim.senin cocuk istemiyorum gibi lüksün yok dedim
ben istersem olur istemezsem olmaz.
ben yapmazsam nasıl olcak dedi.tohum bende dedi:)
ben seni kandırırm sen kafanı yorma dedim.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
tuby ve liza ben sizin konuşma tarzlarınızı cok benzetiyorumm
hadi ben rengin bernil le birlikte sizde başlayınn :)
dualarımızla inş sizinde olur bi ogluşunuzz
ilerde keşke demenizi istemem
yengemin 2 kızı var ozaman oda sizin gibi düşünüyordu
şimdi kızları kocaman oldularr ama yaşı gectii
keşke mileltin söüzünü dinleseydim bi tane daha dogursaydım der durur.o da cok bilincli bi kadındır.ünv meznunu kültürlü bi kadındırr.

Aslında biz aynı kişiyiz dermişim:)... Kimse bana benzemez bir kerem:D..
Ciddiyete gelirsek nasıl bir benzerlik kuruyorsun canım neye dayanarak?
Sana samimi birşey söyleyeyim, siz bir gebe kalın ve Allahım dileklerinizi nasip etsin sonra bana ve lizaya yol açılır. Sizi bekliyorum desem inanırmısın?
Bu arada bu takviyeler, diyet vs minimum 2 ay olmalı sanırım, değilmi canım?

OP
A

asidemet

Misafir
ikinci beebgim kızda osla erkek de olsa 3.bebeyi dogurcam:) Allah nasip ederse tabi
ay ben 10 senedir yok diyordum şimdi istiyorum eloşşşşşşşşş korkulur bizdennn:1::1::1::1::1::1:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elacım vajina ph ını ölçen bir alet var dimi? nerden temin ederiz ve nasıl kullanırız acaba?

OP
A

asidemet

Misafir
eloşşşşşşşşşş kasığım ağrorrrrrrrrrrr toktorum ne yapayoım mennnnnn:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sizlere bir şiir yazıyorum tamamlayıncaokurum işallah hepinizin belirgin bir özelliği var şiirin içinde.işallah beğenirsiniz...

OP
E

Elara

Misafir
Aslında biz aynı kişiyiz dermişim:)... Kimse bana benzemez bir kerem:D..
Ciddiyete gelirsek nasıl bir benzerlik kuruyorsun canım neye dayanarak?
Sana samimi birşey söyleyeyim, siz bir gebe kalın ve Allahım dileklerinizi nasip etsin sonra bana ve lizaya yol açılır. Sizi bekliyorum desem inanırmısın?
Bu arada bu takviyeler, diyet vs minimum 2 ay olmalı sanırım, değilmi canım?

cnm lizayı biz uzun zamandır tanıyoruz
şimdi bakma onun böle ciddi konumalarına,onunda cok ince espirileri vardır tıpkı senin gibii
olaylara bakış acınızı filan ben cok benzetiyorumm
cnm bizi niye bekliyonn
ilk sayfada koskoca liste varr
deneyen kişiler bellliii
yöntemelri deneyip zmanalamayı denk getirip istedigi olmayan yokk.listee ortada iştee
tabi en başta dualarımızlaa hereks istedigine kavuştuu
düşünsene bu sayafa binlerce kişi geliyor
bernil yada rengini tanımayıp ama mesajlarını okuyunca etkilenmeyen insan varmıdır??
eminim misafir olarak gelipp yazdıklarımızı okuyup o an dua eden cok insan vardırr

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Canım benim bırak 3 tam 4 çocuk isterim. 2 kız 2 erkek. Ama bu devirde çok zor. Ayrıca bana yardımcı olacak kimse yok yanımda. Olsa belki daha kolay karar verebilirdim. Adam haklı tohum ekmesi lazımki sen çiçek açasın:)... Onlar çok saf farkında bile olmazlar yeterki kadın istesin. Senin gibi bende tek çocuğa karşıyım. Kardeşi veya kardeşleri olması gerek...
Rabbim gönlündekini nasip etsin cnm.

OP
L

Liza

Misafir
tuby ve liza ben sizin konuşma tarzlarınızı cok benzetiyorumm
hadi ben rengin bernil le birlikte sizde başlayınn :)
dualarımızla inş sizinde olur bi ogluşunuzz
ilerde keşke demenizi istemem
yengemin 2 kızı var ozaman oda sizin gibi düşünüyordu
şimdi kızları kocaman oldularr ama yaşı gectii
keşke mileltin söüzünü dinleseydim bi tane daha dogursaydım der durur.o da cok bilincli bi kadındır.ünv meznunu kültürlü bi kadındırr.

sanmıyorum canım.benim düşünceme göre herkesin oğlu olmak zorunda değil.
Ama malesef ben bu konuda şu an çok sıkıntıdayım.biliyorsun benimkiler doğulu.
bugün eltim aradı.işte ne var ne yok falan.sonra lafı getirdi sen kalamıyormusun hala dedi.
bende bir anda ne diyeceğimi şaşırdım bozuntuya vermedim he ya öyle işte dedim..çok canım sıkıldı ya ben bu konuda eşimden başka kişilere karşı açıklama yapmak istemiyorum ama hep aynı konunun üzerine gidiyorlar.tarif edemem sana o duyguyu.iyiki istanbulda yaşıyorum ama baksana diyemedim gitti.çok arada kalmış durumdayım.hiç isteğim yok allah biliyo...:acep:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ben de yaşım geçmeden hormonlarım dengesizleşmeden oğluşumu kucağıma hayırlısıyla alsam Allah 2 evladıma ömür versin yeter diye düşünüyorum,belki çalıştığım için yıpratıcı olacağından böyle düşünüyorum,çalışmasam 3 çocuk isterdim bende...Büyük de konuşmam tabi...Allah herkesin gönlüne göre versin canlarım.

OP
E

Elara

Misafir
bu arada tubycim ben sana yöntemelri yollayım müsait oldugumdaa ,sen bi göz gezdir cnm
zor şeyelr degil aslında

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
slm canlar ALLAH isteyene ganı ganı çocuk versin bende 40 ma doğru 4.yü düüşünüyorum eloşş yap anam kım tutar senı yaşasın kadın olmak yaşasın doğurmak

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
cnm lizayı biz uzun zamandır tanıyoruz
şimdi bakma onun böle ciddi konumalarına,onunda cok ince espirileri vardır tıpkı senin gibii
olaylara bakış acınızı filan ben cok benzetiyorumm
cnm bizi niye bekliyonn
ilk sayfada koskoca liste varr
deneyen kişiler bellliii
yöntemelri deneyip zmanalamayı denk getirip istedigi olmayan yokk.listee ortada iştee
tabi en başta dualarımızlaa hereks istedigine kavuştuu
düşünsene bu sayafa binlerce kişi geliyor
bernil yada rengini tanımayıp ama mesajlarını okuyunca etkilenmeyen insan varmıdır??
eminim misafir olarak gelipp yazdıklarımızı okuyup o an dua eden cok insan vardırr

Kuzum sen demedinmi yazın çoğumuz deneyecek bak bu sana yol gösterecek diye. İşte bende kardeş sözü dinliyorum.
Listeye bakıyorum şekerim ara ara. Ben razı geldim diyelim ancak adamı nasıl razı ederim bilmem. Nuh der peygamber demez. Bir daha olursa kesin kız diyor başka birşey demiyor.
Ben kendim için ne istiyorsam sizin içinde onu istiyorum yeminle...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bugün eltim aradı.işte ne var ne yok falan.sonra lafı getirdi sen kalamıyormusun hala dedi.
bende bir anda ne diyeceğimi şaşırdım bozuntuya vermedim he ya öyle işte dedim..çok canım sıkıldı ya ben bu konuda eşimden başka kişilere karşı açıklama yapmak istemiyorum ama hep aynı konunun üzerine gidiyorlar.tarif edemem sana o duyguyu.iyiki istanbulda yaşıyorum ama baksana diyemedim gitti.çok arada kalmış durumdayım.hiç isteğim yok allah biliyo...:acep:

lizacım nedir bu eltilerin alıp veremediği bizle ya...Benim kıt zihniyetli de daha bebek falan yokilk yıl düşünmedik ertesi yıl kist sıkıntım oldu ameliyat felan oldum tabi herkese düşünmüyoruz diyorm,ikimizde de sorun yok.Bilmiyorlar söylemedik keyfimizden yapmıyoruz sanıyor heralde töbe yarabbim.Oğlu olan bir tanıdığa hediye götürüp hayırlı olsuna gittim bunu öğrendi sonra millet senin üstüne oğlan doğurdu sen bekle... dedi.Öyle üzüldüm ki lafa da gelemem eşim yanımda olmasa daha ağır konuşurdum ağzının payını verdim ama güğnlerce o lafını düşünüp çok üzüldüm çok ağladım.yüreğime ok gibi girdi.daha çocuğum yokken bunu dedi düşün...Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

Hanımefendi nereden kapılmış gebe kalamadığına? Burnu kopasıca...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
slm canlar ALLAH isteyene ganı ganı çocuk versin bende 40 ma doğru 4.yü düüşünüyorum eloşş yap anam kım tutar senı yaşasın kadın olmak yaşasın doğurmak

canım CAN CAN CAN CANPARÇAM CANIMDAN PARÇAM YÜREK YANGINIM NİSAN YAĞMURUM KIŞ GÜNEŞİM HOŞGELDİN BACIM.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
lizacım nedir bu eltilerin alıp veremediği bizle ya...Benim kıt zihniyetli de daha bebek falan yokilk yıl düşünmedik ertesi yıl kist sıkıntım oldu ameliyat felan oldum tabi herkese düşünmüyoruz diyorm,ikimizde de sorun yok.Bilmiyorlar söylemedik keyfimizden yapmıyoruz sanıyor heralde töbe yarabbim.Oğlu olan bir tanıdığa hediye götürüp hayırlı olsuna gittim bunu öğrendi sonra millet senin üstüne oğlan doğurdu sen bekle... dedi.Öyle üzüldüm ki lafa da gelemem eşim yanımda olmasa daha ağır konuşurdum ağzının payını verdim ama güğnlerce o lafını düşünüp çok üzüldüm çok ağladım.yüreğime ok gibi girdi.daha çocuğum yokken bunu dedi düşün...Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Bunlara "ÖKÜZ" demek öküzlere hakaret olur değilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar