Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Ellerine sağlık Elaram,can Elaram,derdimizi dinleyip,mızmızlıklarımıza sabır gösteren,bildiklerini asla bencillik ve kıskançlık göstermeyip bizimle tüm samimiyetiyle paylaşan can dost,iyi ki varsın,iyi ki bizimlesin,iyi ki tanımışım seni can dost,candan öte dost...

oy oyyyy bu nasıll mesaj böleee duygulandırdın beni cnm yaaa
ben alışgın degilim böle güzel mesajlara ve sözleree şımarırım ve salya sümük aglarım vallaa:)
anlattıgın gibiysem ne mutlu banaa
tşkler cnm.güzellikten gecilirmişde tatlı dil ve güzel huydan gecilmez diye bi söz vardırr
seninde dilin tatlı

OP
E

Elara

Misafir
elera cnm sen takviyelerin hepsini iherptenmi aldın ben çuha çiçeğini almadım galiba banada yollarmısın cnm takviyelerini

nasıl almadın yaw vardı sende diye hatırlıyorum ben
evening primrose diye yazıyor üstünde???*
tamam yolluyorum
evet iherbden aldık bu arada

OP
E

Elara

Misafir
kız öyle yazınca bende başka bişey sandım ona bende başladım:hihi:resmi ve ismi görünce dank etti

evet bende hatırlıyorum aldıgını cünkü
hatta demiştim sana buna şimdi başla bu sana 6 ay gider diye :)

ben içmeden önce ısırıyorum onu cok güzel tadı :)

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
teşekkür ederim arkadaşlar evet biçoğunuzla tanışmadık malesef yalnış anlamayın sakın arkadaşlar sadece rahatsızlık vermek istemedim amacım bu yoksa ben sizin muhabbetinizi çok sevdim ama sizin belli paylaşımlarınız var tabi muhabbetlerinizi anlayamıyorum anlamında dedim..mesela az önce bi arkadaş kürlerden bahsetmiş sanırım vitamin sordum ama havada kalıyo bazı şeyler yoksa geçmişi okuyorum yanii..
neyse kusuruma bakmayın arkadaşlar

Egemcim, sende benim gibi azıcık yırtık olup aradan dalacaksın:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
oy oyyyy bu nasıll mesaj böleee duygulandırdın beni cnm yaaa
ben alışgın degilim böle güzel mesajlara ve sözleree şımarırım ve salya sümük aglarım vallaa:)
anlattıgın gibiysem ne mutlu banaa
tşkler cnm.güzellikten gecilirmişde tatlı dil ve güzel huydan gecilmez diye bi söz vardırr
seninde dilin tatlı

İçimden geldi canım ya inan,samimi olmadığım hiç bir şeyisöylemem ben.Hele bugün o kadar yoğun ve duygusalım ki..hepimiz çok uzun ve mesaşkkatli bir yola giriyoruz ve ben bu yolda hepimizin oğluşlarımıza kavuşmasını o kadar istiyorum ki..Yüreğimde meğer ne büyük bir erkek evlat özlemi varmış sokakta gördüğüm erkek çocukları yanlarına gidip kokluyorum ve kendi oğlum gibi hayal kuruyorum.Ama sadece hayal...Gerçeğe dönecek mi bilmiyorum ama ben geceleri içime ata ata,gündüzleri evimde tek başıma kimseye itiraf edemediğim bu arzuyu gözyaşı dökerek istiyorum Rabbimden.Hayallerimizi gerçeğe dönüştür Rabbim diyorum...Sonra gözümün önüne cahil,sığ fikirli,hayatını sadece laf kalabalığı işgal eden eltim,görümcem,ennemin eltisi ve oğlu olup da olmayanların başına kalkabilecek kapasitede olan onlarca akrabam geliyor aklıma ve korkuyorummmm.İğneli laflardan,kırılmaktan,kan kusturulmaktan çok korkuyorum ...Çünkü hayatımda çok acılar yaşadım 33 yıllık hayatımın son 2-3 yılıdır yüzüm gülüyor ve Allahım düşmanlarıma çekemeyenlerime fırsat vermesin diye dua ediyorum.DİLE GETRMEKTEN KORKTUĞUM ŞEYLER VAR ÇÜNKÜ..Hepiniz tahmin edersiniz.Hatta aynı korkuları belki bazılarınız yaşıyordur.Yanlız olmadığımı biliyorum.Ve bu korku ve sıkıntılarımı sizinle paylaştığım için çokkkkk mutluyum,çıkarsız dostluklara ne çok susamışım meğer,çöl suszluğunda yaşamışım bunca yıl..Hepinize teşekür ederim.Ağlamaktan bu kadar toparlayabildim hislerimi.Kusurum olduysa özür dilerim.Çok dolmuşum ve bunları konuşmaya çok ihtiyacım var...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Umut gemisi, Rabbim kız isteyenlere kız, erkek isteyenlere erkek nasip etsin. Hayırlı ve sağlıklı olsun.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Umut gemisi, Rabbim kız isteyenlere kız, erkek isteyenlere erkek nasip etsin. Hayırlı ve sağlıklı olsun.

Aminnnn canım içim daralıyor bildiğin gibi değil,umutlu olmaya çalışıyorum ama bazen umut gemisi umutsuzluk denizinde açılıyor.off duygularım çok karışık.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bernil naber cnm hoşgeldin eleranın yazdığını okudunmu bioritim hakkında of kafam çok karıştı ya ne yapsam sen ne düşünüyosun

OP
E

Elara

Misafir
bernil naber cnm hoşgeldin eleranın yazdığını okudunmu bioritim hakkında of kafam çok karıştı ya ne yapsam sen ne düşünüyosun

kafan karışmasınn rengin
erkek günelri denk gelmezse yatkın günelrinde denersinn

momof ,matematik mutlu elif filan yatkın günlerinde denemiştii
yani erkek günelrini denk getrimek zor
ama yatkın günelrine denk gelebilir

OP
E

Elara

Misafir
İçimden geldi canım ya inan,samimi olmadığım hiç bir şeyisöylemem ben.Hele bugün o kadar yoğun ve duygusalım ki..hepimiz çok uzun ve mesaşkkatli bir yola giriyoruz ve ben bu yolda hepimizin oğluşlarımıza kavuşmasını o kadar istiyorum ki..Yüreğimde meğer ne büyük bir erkek evlat özlemi varmış sokakta gördüğüm erkek çocukları yanlarına gidip kokluyorum ve kendi oğlum gibi hayal kuruyorum.Ama sadece hayal...Gerçeğe dönecek mi bilmiyorum ama ben geceleri içime ata ata,gündüzleri evimde tek başıma kimseye itiraf edemediğim bu arzuyu gözyaşı dökerek istiyorum Rabbimden.Hayallerimizi gerçeğe dönüştür Rabbim diyorum...Sonra gözümün önüne cahil,sığ fikirli,hayatını sadece laf kalabalığı işgal eden eltim,görümcem,ennemin eltisi ve oğlu olup da olmayanların başına kalkabilecek kapasitede olan onlarca akrabam geliyor aklıma ve korkuyorummmm.İğneli laflardan,kırılmaktan,kan kusturulmaktan çok korkuyorum ...Çünkü hayatımda çok acılar yaşadım 33 yıllık hayatımın son 2-3 yılıdır yüzüm gülüyor ve Allahım düşmanlarıma çekemeyenlerime fırsat vermesin diye dua ediyorum.DİLE GETRMEKTEN KORKTUĞUM ŞEYLER VAR ÇÜNKÜ..Hepiniz tahmin edersiniz.Hatta aynı korkuları belki bazılarınız yaşıyordur.Yanlız olmadığımı biliyorum.Ve bu korku ve sıkıntılarımı sizinle paylaştığım için çokkkkk mutluyum,çıkarsız dostluklara ne çok susamışım meğer,çöl suszluğunda yaşamışım bunca yıl..Hepinize teşekür ederim.Ağlamaktan bu kadar toparlayabildim hislerimi.Kusurum olduysa özür dilerim.Çok dolmuşum ve bunları konuşmaya çok ihtiyacım var...

cnm güzle ifade etmişsinnn sölencecek herşeyi sölemişsinnn,duygularımıza tercüman olmıuşsunn
Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar