Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kafan karışmasınn rengin
erkek günelri denk gelmezse yatkın günelrinde denersinn

momof ,matematik mutlu elif filan yatkın günlerinde denemiştii
yani erkek günelrini denk getrimek zor
ama yatkın günelrine denk gelebilir

onların tam erkek günü sanıyodum cnm ben,banada yardım edermisin yatkın günleri için,bakarmısın cnm bi ara sana zahmet çünkü kaçıyo sanırım takviyelerde ilk 3 ay düzenli olacağı için kaçırmayim diyorum

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
İçimden geldi canım ya inan,samimi olmadığım hiç bir şeyisöylemem ben.Hele bugün o kadar yoğun ve duygusalım ki..hepimiz çok uzun ve mesaşkkatli bir yola giriyoruz ve ben bu yolda hepimizin oğluşlarımıza kavuşmasını o kadar istiyorum ki..Yüreğimde meğer ne büyük bir erkek evlat özlemi varmış sokakta gördüğüm erkek çocukları yanlarına gidip kokluyorum ve kendi oğlum gibi hayal kuruyorum.Ama sadece hayal...Gerçeğe dönecek mi bilmiyorum ama ben geceleri içime ata ata,gündüzleri evimde tek başıma kimseye itiraf edemediğim bu arzuyu gözyaşı dökerek istiyorum Rabbimden.Hayallerimizi gerçeğe dönüştür Rabbim diyorum...Sonra gözümün önüne cahil,sığ fikirli,hayatını sadece laf kalabalığı işgal eden eltim,görümcem,ennemin eltisi ve oğlu olup da olmayanların başına kalkabilecek kapasitede olan onlarca akrabam geliyor aklıma ve korkuyorummmm.İğneli laflardan,kırılmaktan,kan kusturulmaktan çok korkuyorum ...Çünkü hayatımda çok acılar yaşadım 33 yıllık hayatımın son 2-3 yılıdır yüzüm gülüyor ve Allahım düşmanlarıma çekemeyenlerime fırsat vermesin diye dua ediyorum.DİLE GETRMEKTEN KORKTUĞUM ŞEYLER VAR ÇÜNKÜ..Hepiniz tahmin edersiniz.Hatta aynı korkuları belki bazılarınız yaşıyordur.Yanlız olmadığımı biliyorum.Ve bu korku ve sıkıntılarımı sizinle paylaştığım için çokkkkk mutluyum,çıkarsız dostluklara ne çok susamışım meğer,çöl suszluğunda yaşamışım bunca yıl..Hepinize teşekür ederim.Ağlamaktan bu kadar toparlayabildim hislerimi.Kusurum olduysa özür dilerim.Çok dolmuşum ve bunları konuşmaya çok ihtiyacım var...

ahh canım çok dolmuşsun sen allah ferahlık versin sana ne diyim.inşallah hayırlı bi erkek evlat sahibi olursun sağlıklı sıhhatli.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
benimde kıza yatkın günde olmuş rengin inşallah bu yatkınlar işe yarar:sirin:

OP
E

Elara

Misafir
onların tam erkek günü sanıyodum cnm ben,banada yardım edermisin yatkın günleri için,bakarmısın cnm bi ara sana zahmet çünkü kaçıyo sanırım takviyelerde ilk 3 ay düzenli olacağı için kaçırmayim diyorum
ilk sayfaya bakarsan genelde yatkın günlerinde olmuş ilişkilerr
ben sana yatkın günelrinide yazmıştım diye hatırlıyorumm
sen en az 2 ay dietini ayp ben sana her ay veririmm yatkın ve erklek günelrini
şuan vermem bişi ifade etmez yum zamanlarını bilmedigimiz için.

OP
E

Elara

Misafir
benim zilli kızım rımelimi almış kirpiklerine sümüş tabi hertarafına bulaştırmış
dudagına lacivert göz kalemimi sürmüş
aynaya bakmış ben kokrtum annecim cok cirkin oldum diye aglıyorrr:cokkomik::cokkomik:

OP
A

asidemet

Misafir
İçimden geldi canım ya inan,samimi olmadığım hiç bir şeyisöylemem ben.Hele bugün o kadar yoğun ve duygusalım ki..hepimiz çok uzun ve mesaşkkatli bir yola giriyoruz ve ben bu yolda hepimizin oğluşlarımıza kavuşmasını o kadar istiyorum ki..Yüreğimde meğer ne büyük bir erkek evlat özlemi varmış sokakta gördüğüm erkek çocukları yanlarına gidip kokluyorum ve kendi oğlum gibi hayal kuruyorum.Ama sadece hayal...Gerçeğe dönecek mi bilmiyorum ama ben geceleri içime ata ata,gündüzleri evimde tek başıma kimseye itiraf edemediğim bu arzuyu gözyaşı dökerek istiyorum Rabbimden.Hayallerimizi gerçeğe dönüştür Rabbim diyorum...Sonra gözümün önüne cahil,sığ fikirli,hayatını sadece laf kalabalığı işgal eden eltim,görümcem,ennemin eltisi ve oğlu olup da olmayanların başına kalkabilecek kapasitede olan onlarca akrabam geliyor aklıma ve korkuyorummmm.İğneli laflardan,kırılmaktan,kan kusturulmaktan çok korkuyorum ...Çünkü hayatımda çok acılar yaşadım 33 yıllık hayatımın son 2-3 yılıdır yüzüm gülüyor ve Allahım düşmanlarıma çekemeyenlerime fırsat vermesin diye dua ediyorum.DİLE GETRMEKTEN KORKTUĞUM ŞEYLER VAR ÇÜNKÜ..Hepiniz tahmin edersiniz.Hatta aynı korkuları belki bazılarınız yaşıyordur.Yanlız olmadığımı biliyorum.Ve bu korku ve sıkıntılarımı sizinle paylaştığım için çokkkkk mutluyum,çıkarsız dostluklara ne çok susamışım meğer,çöl suszluğunda yaşamışım bunca yıl..Hepinize teşekür ederim.Ağlamaktan bu kadar toparlayabildim hislerimi.Kusurum olduysa özür dilerim.Çok dolmuşum ve bunları konuşmaya çok ihtiyacım var...

burda birbirimizi hiç görmesekte bir aileyiz acısıyla tatlısıyla birimizin derdi için ağlayan mutluluğu paylaşan düşünüyorumda gerçekten şanslıyız burda birbirimizi bulduğumuz için :sirin::sirin::sirin::sirin::sirin:rahatlıkla dök içini bize yanındayız

OP
A

asidemet

Misafir
benim zilli kızım rımelimi almış kirpiklerine sümüş tabi hertarafına bulaştırmış
aynaya bakmış ben kokrtum annecim cok cirkin oldum diye aglıyorrr:cokkomik::cokkomik:

inşallah benimde kızım böyle yaramazlıklar yaparrrrrrrrrr:hihi::hihi::hihi::hihi:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

ayyy yerim ben onun kipriğini dudağını allahım esirgesin yaa canım benim
inşallah benimde kızım böyle yaramazlıklar yaparrrrrrrrrr:hihi::hihi::hihi::hihi:

benim kızımda çok süslü olurdu eminim:sirin::sirin::sirin:

OP
A

asidemet

Misafir
kakuleeeeeeeeeee bizim kızlar süslü olacak -kop-kop-kop-kop-kop -kop-kopsüslü süslü

OP
A

asidemet

Misafir
sol kasığımda ağrı var seninde öylemiydi kakkuuşşşşş

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Baba olmak istiyorum..
Bir oğlum olsun istiyorum ve bana benzesin istiyorum..

Onu yarı yolda kaldığım gibi yarı yolda bırakmamak istiyorum..

Küçükken; parkta oynayan çocukları izledikçe bir köşeye gider ağlardım..
Çünkü hepsinin yanında ellerinden tutan bir adam vardı..

Sıkıca sarmak istiyorum seni Bebeğim..
İlk Baba deyişini unutmamak istiyorum hiçbir zaman..
Annenle birlikte hep yanında olmak istiyorum..
Biz kavga etsek bile sana hissettirmemek istiyorum..
Biz aç kalsakta sen tok ol istiyorum..

Evet Bebeğin baban seni kucağına alacağı günün artık gelmesini istiyor..
Fazla bekletme beni..

Kalbim gün geçtikçe yoruluyor Oğlum..
Yorgun bir Baba istemezsin dimi..
Hadi gel bekletme Annenle beni..

Alıntı

OP
L

Liza

Misafir
Canım senin niyetini biliyorum, yanlış anlaşılacak birşey yok.
Benim kişiliğimden dolayı zaten Ali cengiz oyunu içine girmem cnm.
Ben eşime buradan ve yapılanlardan bahsettim. Bana dediği şey "kafanı çok taktın bu konuya" diyor. Eşimin istememesinin en büyük sebebi üçüncü bebeğin kız olma ihtimali. Neyse canım bakalım zaman nereye götürecek. Sağol cnm.

benimde eşim istiyor ben istemiyorum yaa.
iki kızım var.
ama milletin çocuk yap lafından bıkıyorum:(
insanlar burnunu çok sokuyor herşeye

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Aminnnn canım içim daralıyor bildiğin gibi değil,umutlu olmaya çalışıyorum ama bazen umut gemisi umutsuzluk denizinde açılıyor.off duygularım çok karışık.

Hayatım, ne gerek var kendini bu kadar yıpratmaya. Senin evladın 1000 erkeğe bedel değil mi senin için, kendini bu kadar umutsuz bırakırsan o yavruya nasıl umut vereceksin? İyi bir duş al ve o akan suyla bütün umutsuzluğun kötü duyguların gitsin...
Bu çevre var ya bu çevre, insanı resmen depresyona sokuyor...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Hayatım, ne gerek var kendini bu kadar yıpratmaya. Senin evladın 1000 erkeğe bedel değil mi senin için, kendini bu kadar umutsuz bırakırsan o yavruya nasıl umut vereceksin? İyi bir duş al ve o akan suyla bütün umutsuzluğun kötü duyguların gitsin...

ahhhhhhhhh tubycim bu toplum bu toplummmmmmmmm çıksam şu dağların yücelerine,eş olsam gurbetin gecelerine...

OP
E

Elara

Misafir
tuby ve liza ben sizin konuşma tarzlarınızı cok benzetiyorumm
hadi ben rengin bernil le birlikte sizde başlayınn :)
dualarımızla inş sizinde olur bi ogluşunuzz
ilerde keşke demenizi istemem
yengemin 2 kızı var ozaman oda sizin gibi düşünüyordu
şimdi kızları kocaman oldularr ama yaşı gectii
keşke mileltin söüzünü dinleseydim bi tane daha dogursaydım der durur.o da cok bilincli bi kadındır.ünv meznunu kültürlü bi kadındırr.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
benimde eşim istiyor ben istemiyorum yaa.
iki kızım var.
ama milletin çocuk yap lafından bıkıyorum:(
insanlar burnunu çok sokuyor herşeye

Evet canım, hatırlıyorum senin iki kızın olduğunu. Eşin bir oğlu olsun istiyordu sanırım. Madem bu kadar çok istiyor yap o zaman. Yarın öbürgün yapmadın deyip başının etini yemesin.
O insanların acaba burnunu sokmadıkları şey var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar