Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kesinlikle istifa etme delirdinmi sen ayoll
cok güzel meslegin varr cok şanslısınnn
hep psikolojik olarakta ii gelir sana calışmakk

ayrıca ailen neden kırgın sana.kacarakmı evlendin yoksa
cnm biraz da oğlumu bırakmak istemediğim için çalışmak istemiyorum ama sonuçta yarım gün okulda olcam diye düşünüyorum..eşim de benim son 3 yıldır çok yıprandımı düşünüyo o yüzden dinlen istersen çalışmana gerek yok oğlunla vakit geçir sen bilirsin nasıl istersen diyor....

ailem,,,
ailem eşimle evlenmemi istemedi ben bursaya okul için gelmiştim eşimle de fakültede bi arkadaşın apandis ameliyatı sayesinde tanıştık güzel bi arkadaşlığımız oldu sonra..giderek ciddileştik sonra aileme söyledim onlar da yaşı büğük diye istemediler 11 yaş aramız var..eşim biker gitti konuşmaya olmadı babam istemedi sonra ailesi ile geldiler gene olmaz anlaşamazsınız dedi babam sonra ben de bursaya gittim birdaha da dönmedim izmire yani kaçmış oldum tabiri caizse...
eşimin ailesi de pek istemedi hep burun kıvırdı sanırım bi dr la evlenmesini bekliyorlardı eşimin ailesi maddi olarak benim ailemden baya üstün insanlar o yüzden beni layık görmediler pek..ama eşim de sağlam ve baskın bi karakter olduğu için kimseye pek söz söyleme hakkı bırakmadı açıkçası ama ben hissediyorum..öyle canım yanii
hayalimdeki meslek öğretmenlik
kızımda istiyo inşallah olur :)

çalış canım çalış ben çok seviyorum çalışmayı insan kendini buluyo bence
mesleğin çoook güzelll

evet canım bende severek okudum ama hayatımda ummadığım şeyler yaşadım malesef henuz seve seve mesleğimi yapamadım yeni öğretmen oldum evlendim erken doğum sonra tekrar hamilelik doğum derken daha tadını çıkartamadım..
inşallah canım kızın da iyi bi öğretmen olur...

OP
E

Elara

Misafir
[sıze="4"]elara bişey dicem akşam ben karbonatayı yaptım parmakla sonra yaptıktan 3 saat sonra falan fiki fiki oldu ama fiki fiki sırasında sanki daha kuru gibi geldi yani normalden[/sıze]

karbonata ne be ,limonata gibi bişimi :)
siz dün deneme mi yaptınız yani??
Niye haberimiz yok bizimm

OP
E

Elara

Misafir
[sıze="4"]

deneme yapmadık bu korunmalı fiki fiki hani momof denemeden bir kaç gün önce başlamış ya sürmeye bende başlayım dedim
[/sıze]

hee tamam anladımmm.iyi yapmışsınn
kuruluk konusunda bişi diyemicemm
ön sevişme yapmadınızmıı :D

OP
E

Elara

Misafir
cnm biraz da oğlumu bırakmak istemediğim için çalışmak istemiyorum ama sonuçta yarım gün okulda olcam diye düşünüyorum..eşim de benim son 3 yıldır çok yıprandımı düşünüyo o yüzden dinlen istersen çalışmana gerek yok oğlunla vakit geçir sen bilirsin nasıl istersen diyor....

Ailem,,,
ailem eşimle evlenmemi istemedi ben bursaya okul için gelmiştim eşimle de fakültede bi arkadaşın apandis ameliyatı sayesinde tanıştık güzel bi arkadaşlığımız oldu sonra..giderek ciddileştik sonra aileme söyledim onlar da yaşı büğük diye istemediler 11 yaş aramız var..eşim biker gitti konuşmaya olmadı babam istemedi sonra ailesi ile geldiler gene olmaz anlaşamazsınız dedi babam sonra ben de bursaya gittim birdaha da dönmedim izmire yani kaçmış oldum tabiri caizse...
Eşimin ailesi de pek istemedi hep burun kıvırdı sanırım bi dr la evlenmesini bekliyorlardı eşimin ailesi maddi olarak benim ailemden baya üstün insanlar o yüzden beni layık görmediler pek..ama eşim de sağlam ve baskın bi karakter olduğu için kimseye pek söz söyleme hakkı bırakmadı açıkçası ama ben hissediyorum..öyle canım yanii

cnm sende acıların kadını gibisin :)
şaka bitarafa üzücüü tabi ailenle yaşadıklarınn
hiçmi görüşmüyonuz ya telefonla filann
senin bunalımlı hallerinin kaynagı buda olabilir cnm.
Mezhep farklılıgı filanmı eşinle aranda.yaşdan ziyade buda engel olmuş olabilirmi??
Tabi senin ailenin onayıyla evlenmen ii olurdu ama olan olmuş şu saatten sonra ailenin seni affetmesi gerekiyor ölümlü dünya sonuctaa
sen konuşmyı filan denemedinmi,gitmedinmii cocugunu alıp ailenin yanına?
Onlarla görüşmeye başladıgıdna eminim kendini daha ii hissedeceksinn

OP
E

Elara

Misafir
Ezel senden alıntı yaptıgımda niye böle cıkıyor anlamdım

OP
G

gunness

Misafir
kızlar çıkıyorum ben işlerimi toparliyim
görüşürüz -ciko

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
h.g cnm ben iyiyim
sana kolay gelsin
resimin bitanesini sildim.güzle bi erkek bulursam koyarım tekrar
cetvelide degiştirdim

Ellerine sağlık Elaram,can Elaram,derdimizi dinleyip,mızmızlıklarımıza sabır gösteren,bildiklerini asla bencillik ve kıskançlık göstermeyip bizimle tüm samimiyetiyle paylaşan can dost,iyi ki varsın,iyi ki bizimlesin,iyi ki tanımışım seni can dost,candan öte dost...

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakıınnn hafta sonu uğramaya çalışırım hepinizi çok çok öptümmm

egem

Daimi Üye
Tepki
517
cnm sende acıların kadını gibisin :)
şaka bitarafa üzücüü tabi ailenle yaşadıklarınn
hiçmi görüşmüyonuz ya telefonla filann
senin bunalımlı hallerinin kaynagı buda olabilir cnm.
Mezhep farklılıgı filanmı eşinle aranda.yaşdan ziyade buda engel olmuş olabilirmi??
Tabi senin ailenin onayıyla evlenmen ii olurdu ama olan olmuş şu saatten sonra ailenin seni affetmesi gerekiyor ölümlü dünya sonuctaa
sen konuşmyı filan denemedinmi,gitmedinmii cocugunu alıp ailenin yanına?
Onlarla görüşmeye başladıgıdna eminim kendini daha ii hissedeceksinn

allah kimseye başka acılar göstermesin canım evet zor günler yaşadım..ama yine de mutluyum eşimle evlendiğim için pişman değilim..
ailemle görüşüyoruz yine ama soğuk tabi aramız doğumumda bebeklerimikaybettiğimde geldiler annem 10 gün kaldı yanımda babam gelmedi ama sadece kız kardeşim ve annem geldi..birkez de biz gittik izmire babam bişey demedi ama soğuktu işte eskisi gibi değil bişeyler kırgınlar bana..
telefonla falan da her gün konuşuyoruz annemle bazen babmı da arıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar