OP
_eZeL_
Misafir
- #13.741
kuru olman çok normal yeni bitmedi mi adetin
benim öyle adet bitince 3-4 gün kuru oluyorum
yok canım adet bittikten sonra bir kere daha oldu yani bu son fiki fikiden 2 gün önce böyle kuruluk yoktu
kuru olman çok normal yeni bitmedi mi adetin
benim öyle adet bitince 3-4 gün kuru oluyorum
cnm biraz da oğlumu bırakmak istemediğim için çalışmak istemiyorum ama sonuçta yarım gün okulda olcam diye düşünüyorum..eşim de benim son 3 yıldır çok yıprandımı düşünüyo o yüzden dinlen istersen çalışmana gerek yok oğlunla vakit geçir sen bilirsin nasıl istersen diyor....kesinlikle istifa etme delirdinmi sen ayoll
cok güzel meslegin varr cok şanslısınnn
hep psikolojik olarakta ii gelir sana calışmakk
ayrıca ailen neden kırgın sana.kacarakmı evlendin yoksa
hayalimdeki meslek öğretmenlik
kızımda istiyo inşallah olur
çalış canım çalış ben çok seviyorum çalışmayı insan kendini buluyo bence
mesleğin çoook güzelll
[sıze="4"]elara bişey dicem akşam ben karbonatayı yaptım parmakla sonra yaptıktan 3 saat sonra falan fiki fiki oldu ama fiki fiki sırasında sanki daha kuru gibi geldi yani normalden[/sıze]
karbonata ne be ,limonata gibi bişimi
siz dün deneme mi yaptınız yani??
Niye haberimiz yok bizimm
[sıze="4"]
deneme yapmadık bu korunmalı fiki fiki hani momof denemeden bir kaç gün önce başlamış ya sürmeye bende başlayım dedim[/sıze]
[sıze="4"]karbonat yani yaaaaaaa[/sıze]
hee tamam anladımmm.iyi yapmışsınn
kuruluk konusunda bişi diyemicemm
ön sevişme yapmadınızmıı
cnm biraz da oğlumu bırakmak istemediğim için çalışmak istemiyorum ama sonuçta yarım gün okulda olcam diye düşünüyorum..eşim de benim son 3 yıldır çok yıprandımı düşünüyo o yüzden dinlen istersen çalışmana gerek yok oğlunla vakit geçir sen bilirsin nasıl istersen diyor....
Ailem,,,
ailem eşimle evlenmemi istemedi ben bursaya okul için gelmiştim eşimle de fakültede bi arkadaşın apandis ameliyatı sayesinde tanıştık güzel bi arkadaşlığımız oldu sonra..giderek ciddileştik sonra aileme söyledim onlar da yaşı büğük diye istemediler 11 yaş aramız var..eşim biker gitti konuşmaya olmadı babam istemedi sonra ailesi ile geldiler gene olmaz anlaşamazsınız dedi babam sonra ben de bursaya gittim birdaha da dönmedim izmire yani kaçmış oldum tabiri caizse...
Eşimin ailesi de pek istemedi hep burun kıvırdı sanırım bi dr la evlenmesini bekliyorlardı eşimin ailesi maddi olarak benim ailemden baya üstün insanlar o yüzden beni layık görmediler pek..ama eşim de sağlam ve baskın bi karakter olduğu için kimseye pek söz söyleme hakkı bırakmadı açıkçası ama ben hissediyorum..öyle canım yanii
[sıze="4"]
ön sevişme pek uzun sürmüyor bizde o konuda mağdurum[/sıze]
Hepinize İyi akşamlar ve İyi hafta sonları, evde internetim kapalı pazartesi grşrz inşallh
kızlar çıkıyorum ben işlerimi toparliyim
görüşürüz -ciko
h.g cnm ben iyiyim
sana kolay gelsin
resimin bitanesini sildim.güzle bi erkek bulursam koyarım tekrar
cetvelide degiştirdim
tmm yoluyorum şimdi aldıklarımı,
Ezel senden alıntı yaptıgımda niye böle cıkıyor anlamdım
cnm sende acıların kadını gibisin
şaka bitarafa üzücüü tabi ailenle yaşadıklarınn
hiçmi görüşmüyonuz ya telefonla filann
senin bunalımlı hallerinin kaynagı buda olabilir cnm.
Mezhep farklılıgı filanmı eşinle aranda.yaşdan ziyade buda engel olmuş olabilirmi??
Tabi senin ailenin onayıyla evlenmen ii olurdu ama olan olmuş şu saatten sonra ailenin seni affetmesi gerekiyor ölümlü dünya sonuctaa
sen konuşmyı filan denemedinmi,gitmedinmii cocugunu alıp ailenin yanına?
Onlarla görüşmeye başladıgıdna eminim kendini daha ii hissedeceksinn