Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
egem senin ilk doğumda sezeyan olmuştu değilmi,eleranın dedği gibi benimde 1,5 2 yıl aralıklı sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım var,dikişler güzelse 7 tane bile yapanlar varmış,ama sen 7 tane yapma bence tatlım:hihi:

evet canım 2 doğumum da sezeryan oldu

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm eger 3 aydan sonra hemen hamiş kalmazsam ben gün aşırı sütümü filan içerim vallaa
kaş yapıyım derken göz cıkaramamm
3 aydan sonra sütümün yada yogurdumun yanında diger yapmam gerekenleride yaparım
ama 5-6 ay süt ürünlerini tüketmemek zarar verir insana

benimde temmuz ağustos var ama denk gelmeyebilirde büyük ihtimal bende eylül ekimde dieti birazcık bozup kasıma bakıcam heralde çok karışık denk gelmeyebilirde cnm

egem

Daimi Üye
Tepki
517
çok zor günler yaşadım yeni yeni toparlanıyorum ege ve efemi hiç unutamıyorum ilk çocuklarımdı..sürekli ağlıyorumm 4 ay pisikolojik tedavi gördüm anca toparlanıyorum kızlar..

OP
E

Elara

Misafir
teşekkür ederim elara evet sanırım anestezi gazlarının etkisi var çünkü 3.oğlumdan sonra drum eşime ya artık meslek değiştirelim birinizin de şaşsın şu teori demiştii ..kad.doğum dr 2 kızı var eşimle öyle şakalaşmışlardı ben de akşam eşime sordum burda dün künuşmuştuk etkisi varmı diye..eşimde evet gazların etkisi olabilir ama 100 100 diyemem dedi...
eşine yada eşin bilen birine bi sorabilrimii
bu gazların sperme hangi yönde etkisi varmışş
belki bizim bildigimiz şeyelrden farklı bişi vardır

OP
E

Elara

Misafir
benimde temmuz ağustos var ama denk gelmeyebilirde büyük ihtimal bende eylül ekimde dieti birazcık bozup kasıma bakıcam heralde çok karışık denk gelmeyebilirde cnm

rengin kasıma kadar sarkabilri diyrosan sen bio denk gelsin diye ugraşma bence yaa
sonucta tutmayan cok isnan varr
iyonlarını filanda degiştirisin diet takviye zmaanlama olunca bioyuda cok takmaa
baktım benim uzun süre denk gelmicek gibi olursa ben bioyu fian beklemem vallaaa
bu yıl kış olmadan yapmam alzım benim
kış ayında dogsun istemiyorum cünküü
temmuz-agustos-eylül bu 3 ay denerim
ama bana hemen hamile kalrıım gibi geliyor yaw
tabi bellide olmazz yinede

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
evet canım 2 doğumum da sezeryan oldu

hım cnm biraz kendini topla kendine çok sıkıntı yapma,çok yıpratıyosun kendini çok etkilenmişsin bebeklerini gördüğün için benimde akrabalarımdan senin gibi 5-5,5 aylıkken bebeklerini kaybedenler oldu hatta birisinin ikiz kızı olacaktı onlarda bebeklerinin yüzlerine bakmışlardı anlatırlar arada hatta senin kadar etkilenmemeiler daha rahatlar,gerçi zaman lazım senin daha çok yeni inş kendini çabuk toplarsın cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengin kasıma kadar sarkabilri diyrosan sen bio denk gelsin diye ugraşma bence yaa
sonucta tutmayan cok isnan varr
iyonlarını filanda degiştirisin diet takviye zmaanlama olunca bioyuda cok takmaa
baktım benim uzun süre denk gelmicek gibi olursa ben bioyu fian beklemem vallaaa
bu yıl kış olmadan yapmam alzım benim
kış ayında dogsun istemiyorum cünküü
temmuz-agustos-eylül bu 3 ay denerim
ama bana hemen hamile kalrıım gibi geliyor yaw
tabi bellide olmazz yinede

ya öylemi diyosun elera ,bak şimdi kafam karıştı ama genelde tutuyodu gerçi sen daha fazla kişiye bakıyosun,aslında bende hemen olsun istiyorum cnm çünkü kızım biliyosun büyük 14 yaşında fazla yaş farkı olmasın istiyorum,kız neden bilmem ben kafamda mantıksız bulsamda sen söyleyince bi başka oluyo hemen tamam diyorum cnm ya

OP
E

Elara

Misafir
ya öylemi diyosun elera ,bak şimdi kafam karıştı ama genelde tutuyodu gerçi sen daha fazla kişiye bakıyosun,aslında bende hemen olsun istiyorum cnm çünkü kızım biliyosun büyük 14 yaşında fazla yaş farkı olmasın istiyorum,kız neden bilmem ben kafamda mantıksız bulsamda sen söyleyince bi başka oluyo hemen tamam diyorum cnm ya

ikna kabileyetim cok yüksektirr :D
cnm aklın yolu bir.yani bu bioda bi yöntem degilmi sonucta?
her yöntem gibi bu da garanti degil.
bio mu yoksa diger yöntemlermi dersen tabiki diger yöntemleri tercih ederim
ama denkte gelmiyorsa yapcak bişi yok.o kadarda bunaltamam kendimi
sonucta erkek bebek dieti agır bi diet.kadınlar için öenmli oaln süt ve ürünlerini almıyorsun belli süree
bio denk gelecek diye cok uzatamam ben bu dieti
3 aylık diet+takviye+iyon degiştirme+zamanlama tabi hepsindende öenmlisi namaz ve duayla olacaksa olur zaten
olmuyorsada yok bio tutmadı da olmadı demem

egem

Daimi Üye
Tepki
517
eşine yada eşin bilen birine bi sorabilrimii
bu gazların sperme hangi yönde etkisi varmışş
belki bizim bildigimiz şeyelrden farklı bişi vardır

tabi cnm akşam biraz konuştuk zaten ama bu yönünü de sorarım bakalım ne diyecek haber veririm size sorunca :)

egem

Daimi Üye
Tepki
517
hım cnm biraz kendini topla kendine çok sıkıntı yapma,çok yıpratıyosun kendini çok etkilenmişsin bebeklerini gördüğün için benimde akrabalarımdan senin gibi 5-5,5 aylıkken bebeklerini kaybedenler oldu hatta birisinin ikiz kızı olacaktı onlarda bebeklerinin yüzlerine bakmışlardı anlatırlar arada hatta senin kadar etkilenmemeiler daha rahatlar,gerçi zaman lazım senin daha çok yeni inş kendini çabuk toplarsın cnm

evet cnm ailem uzakta burda gurbetteyim aşimin ailesi de mesafeli soğuk insanlar zaten onlarlada çok görüşmüyoruz o yüzden sanırım atlatmam zor oluyo...ama zaman herşeyin ilacı ne yapalım elimden bişey gelmedi

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

doktor o kız o yüzdenn:cokkomik::cokkomik:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

ikna kabileyetim cok yüksektirr :D
cnm aklın yolu bir.yani bu bioda bi yöntem degilmi sonucta?
her yöntem gibi bu da garanti degil.
bio mu yoksa diger yöntemlermi dersen tabiki diger yöntemleri tercih ederim
ama denkte gelmiyorsa yapcak bişi yok.o kadarda bunaltamam kendimi
sonucta erkek bebek dieti agır bi diet.kadınlar için öenmli oaln süt ve ürünlerini almıyorsun belli süree
bio denk gelecek diye cok uzatamam ben bu dieti
3 aylık diet+takviye+iyon degiştirme+zamanlama tabi hepsindende öenmlisi namaz ve duayla olacaksa olur zaten
olmuyorsada yok bio tutmadı da olmadı demem

doğru evet artık bionun tutmayanlarıda çok arttı gerçekten çok zor bi diet ,millet bu dieti yapmadanda buluyo erkek çocukları,bide elera senin eşin de yapacakmı dieti,erkekler sadece süt ve süt ürünlerindde uzak dursa tatlı yeseler olmazmı benim eşim çok seviyo tatlıyı abartmadan yese diyorum geçi ben çok inanmıyorum erkeğin bu diette etkili olduğuna ekstraları yapsa yetmezmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar