Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
mimoza ateşin cok güzel yükselmiş maşallahh
inş regli zamanına kadar böle giderr

inşallah canım ya güzelmi diyosun...
inşallah düşmez.ama daha erken..yumurtlamadan sonraki 9.günüm oli bugün..
yani daha 5 gün var en az....dün bian saflaştım heralde.bhcg testi isteseydim biraz ipucu olurdu..of..bugün istiycektim.dr pazartesi gelicek dediler...sonucumualdım geldim...eğer orda olsaydı bhcg istiycektimm..neyse pazartesine kadar bekliyelim bakalım. o zaman isterim

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
bu arada senin zamanlama cok güzel olmuş mimozaa
hem ateşinde hemde clear bluede teyit etmişsinn
aklında acabamı sorusu yokturr.bu güzel işte

yok bu ay rahatım.hamile kalırsam bulurum kafama takacak bişi bilirsin:hihi::hihi:
ama zamanlama iyi bencede.çünkü gece kalkıp ölçtüm ateş ani düşüşü yapmıştı sonra kalkmadan tekrar 3-5 saat sonra yeniden ölçmüştüm hatırlarsan ani yükselme olmuştu.yani zamanlama süper..kısmet.artık ....

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
yok bu ay rahatım.hamile kalırsam bulurum kafama takacak bişi bilirsin:hihi::hihi:
ama zamanlama iyi bencede.çünkü gece kalkıp ölçtüm ateş ani düşüşü yapmıştı sonra kalkmadan tekrar 3-5 saat sonra yeniden ölçmüştüm hatırlarsan ani yükselme olmuştu.yani zamanlama süper..kısmet.artık ....

ben geçen ay
düştükten sonra yapmıştımmm
ozaman yanlışmı oldu ????

egem

Daimi Üye
Tepki
517
muhabbetyiniz çok hoş arkadaşlar ama konularımız farklı sanırım sizlere yazdıklarınız hakkında yorumda bulunamıyorum...sizlerde banaa ben en iyisi başka topiklere bakayım rahatsızlık verdiysem kusuruma bakmayın:mendil:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bişey yok cnm yaaa sayfalar ilerliyo ve yazdıklarım havada kalıyo ben de sizin muhabbetinize katılamıyorum o yüzden sizi meşkul etmek istemedimm:ilknur:

kalabalık olunca gözden kaçırıyoruz canım ya
özellikle olan bişey değil
hem neden rahatsızlık veresinki sohbet ediyoruz burda
tabi genelde hamilelik üzerine konuşuyoruz
hem sanada bi kız lazım değilmi :)

OP
E

Elara

Misafir
muhabbetyiniz çok hoş arkadaşlar ama konularımız farklı sanırım sizlere yazdıklarınız hakkında yorumda bulunamıyorum...sizlerde banaa ben en iyisi başka topiklere bakayım rahatsızlık verdiysem kusuruma bakmayın:mendil:

burada belli bi konu yok.her telden calınıyor,önemli olan muhabbete katılabilmektir.
sadece soru cvp şeklinde muhabbet sıkıcı olur.
sen başkalarının yazdıklarına alıntı yapıp cevap vereceksinki insanlarda sana cvp versinler dimi.
birde sen yenisin bu şekilde düşünmen normal cünkü kimseyi tanımıyorsun kime ne soracagını nasıl muhabbet edecegini bilmiyorsun
zamanla daha farklı boyuta gelirsinn
ama yok illaa gitcem başka sayfada yazacam diyorsanda selametle...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
:))
rengincim zaten böle bi kural olsa herkes sagına yada soluna yatar
tabikii garanti etkili bi yöntem degil.
tıpkı diger yöntemler gibiii
yani diger yöntemleri baz alıp bişiler yapıyorsan ,bunuda baz alıp sagına yatmalısın bence

tabiki cnm inş onuda yapacam allahın izniyle

OP
E

Elara

Misafir
Hadi hayırlısı olsun inşallh, valla hayranım sizlere maaşallh gayretli ve azimlisiniz Allahım inşallh hepinizin uğraşlarını boşa çıkrmaz istekleriniz olur, ben hiç böyle şeylerle uğraşamıyorum saldım çayıra mevlam kayıra misali 3-5 kilo vermek istiyorum ama diyette yapamıyorum

aminn tşkelrrr
sen yinede temkinli davran,kafan rahat olsun ,
zaten kız bebek için uygulancak şeyler cok kolay

egem

Daimi Üye
Tepki
517
teşekkür ederim arkadaşlar evet biçoğunuzla tanışmadık malesef yalnış anlamayın sakın arkadaşlar sadece rahatsızlık vermek istemedim amacım bu yoksa ben sizin muhabbetinizi çok sevdim ama sizin belli paylaşımlarınız var tabi muhabbetlerinizi anlayamıyorum anlamında dedim..mesela az önce bi arkadaş kürlerden bahsetmiş sanırım vitamin sordum ama havada kalıyo bazı şeyler yoksa geçmişi okuyorum yanii..
neyse kusuruma bakmayın arkadaşlar

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar ben bugün polele arısütünü rendelenmiş elmayla yaptım eşimede verdim taadı güzel tavsiye ederim:dertli:

OP
E

Elara

Misafir
teşekkür ederim arkadaşlar evet biçoğunuzla tanışmadık malesef yalnış anlamayın sakın arkadaşlar sadece rahatsızlık vermek istemedim amacım bu yoksa ben sizin muhabbetinizi çok sevdim ama sizin belli paylaşımlarınız var tabi muhabbetlerinizi anlayamıyorum anlamında dedim..mesela az önce bi arkadaş kürlerden bahsetmiş sanırım vitamin sordum ama havada kalıyo bazı şeyler yoksa geçmişi okuyorum yanii..
neyse kusuruma bakmayın arkadaşlar

burdaki bi arkadaş ben oluyorum galiba
ama sen bu soruyu bana sormadınkii

ne kapsülü kızlar bu vitamin mi kullanıyorsunuz

genel sormuşsunn.yani bana sorulan herşeye genelde cvp veririm ben arkadaşlar ii bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar