kızlar ben bugün polele arısütünü rendelenmiş elmayla yaptım eşimede verdim taadı güzel tavsiye ederim:dertli:
elera eşimize sadece polenmi yoka arısütünüde verecekmiydik ben ikisinide verdim:cikolata:
poleni ve arı sütünü ben kullanmayı düşünmüyorum şimdilik
ama son 1-2 ay belki kullanabilriim takiyelerim yeterli gelemezsee
cnm arı sütü ve poleni ben tavsiye etmedim size biliyrosunuz
momof sölemişti bide ezell cok araştırıp tavsiye etmiştii
onlar daha iyi bilir cnm benim cok bilgim yok bu konu hakkında
poleni ve arı sütünü ben kullanmayı düşünmüyorum şimdilik
ama son 1-2 ay belki kullanabilriim takiyelerim yeterli gelemezsee
yemek molası kızlarrrr
arkadaşlar ben kısaca kendimden bahsedeyim geriye dönük okuyamayanlar için tekrardan tanışmış olalım
ben 28 yaşındayım 2,5 yıl önce 21+4 haftamda ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim..
çok zor günler yaşadım sonra tekrar hamile kaldım bir oğlum oldu sağlıkla ismi poyraz..
eşim 39 yaşında ve anestezi uzmanı ben de ilkokul öğretmeniyim..şu an raporluyum tabii oğlum daha 6 aylık eylüle kadar evdeyim..sonra bilemiyorum
bir kızım olmasını isterim ama buna gücüm yok sanırım birde eşimin yaşından dolayı tereddütlerim var daha oğlum da kü.ük bi kızım olmasını çok istedikçe rabbim bana 3 erkek evlat verdi..önemli olan sağlıktı tabii...:dertli:
kısaca ben böyle bahsettim kendimden inşallah daha sık katılırım sizin muhabbetinizden bi anlayabilsem)
ikizlerim yaşasaydı anne olmayı birdaha düşünmezdim belki ama şimdi 1 çocuğum var birtane daha olmasını isterim ama bu 3.doğum olacak sezeryanla oldu doğumlarım
ikizlerim yaşasaydı anne olmayı birdaha düşünmezdim belki ama şimdi 1 çocuğum var birtane daha olmasını isterim ama bu 3.doğum olacak sezeryanla oldu doğumlarım
senin şu anda ilk denemen hangi aya geliyo elera eğer denk gelirse
cnm biz temmuzda tatile gitmeyi düşünüyoruzz
ozaman deneme yaparımm bionun tutup tutmayacagını şuan bilmiyorum.reglim düzensiz cünkü
ondan sonraki aylardada bio denk geldikce denemeye devam etcemm
yani 3 ay öncesinden başlamış olcam takviye ve dietee.
tamam cnm aynı benimde öyle inş dietler fazla uzamaz
egem burdaki cogu kadının kızı var ve tekrar hamilelik düşünüyoruzz
farklı bi cinsiyet olsun diyede bazı bilimsel yöntemler deneniyor.
burda genelde bu yöntemelr,uyguladıklarımız yada uygulayacagımz şeyelrden bahsediliyorr
ama geneldee geyik yapılır bu topikte.
yöntemler kısmını aştık artık biz