Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
arkadaşlar ben kısaca kendimden bahsedeyim geriye dönük okuyamayanlar için tekrardan tanışmış olalım :)

ben 28 yaşındayım 2,5 yıl önce 21+4 haftamda ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim..
çok zor günler yaşadım sonra tekrar hamile kaldım bir oğlum oldu sağlıkla ismi poyraz..
eşim 39 yaşında ve anestezi uzmanı ben de ilkokul öğretmeniyim..şu an raporluyum tabii oğlum daha 6 aylık eylüle kadar evdeyim..sonra bilemiyorum
bir kızım olmasını isterim ama buna gücüm yok sanırım birde eşimin yaşından dolayı tereddütlerim var daha oğlum da kü.ük bi kızım olmasını çok istedikçe rabbim bana 3 erkek evlat verdi..önemli olan sağlıktı tabii...:dertli:
kısaca ben böyle bahsettim kendimden inşallah daha sık katılırım sizin muhabbetinizden bi anlayabilsem :))

OP
E

Elara

Misafir
kızlar ben bugün polele arısütünü rendelenmiş elmayla yaptım eşimede verdim taadı güzel tavsiye ederim:dertli:

poleni ve arı sütünü ben kullanmayı düşünmüyorum şimdilik
ama son 1-2 ay belki kullanabilriim takiyelerim yeterli gelemezsee

OP
E

Elara

Misafir
elera eşimize sadece polenmi yoka arısütünüde verecekmiydik ben ikisinide verdim:cikolata:

cnm arı sütü ve poleni ben tavsiye etmedim size biliyrosunuz
momof sölemişti bide ezell cok araştırıp tavsiye etmiştii
onlar daha iyi bilir cnm benim cok bilgim yok bu konu hakkında

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ikizlerim yaşasaydı anne olmayı birdaha düşünmezdim belki ama şimdi 1 çocuğum var birtane daha olmasını isterim ama bu 3.doğum olacak sezeryanla oldu doğumlarım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm arı sütü ve poleni ben tavsiye etmedim size biliyrosunuz
momof sölemişti bide ezell cok araştırıp tavsiye etmiştii
onlar daha iyi bilir cnm benim cok bilgim yok bu konu hakkında

hımm tamam cnm,bende ph için düşünüyorum açıkçası bende bu aldıklarımı bitireyim ,bide son ay yapayım o zaman

OP
E

Elara

Misafir
arkadaşlar ben kısaca kendimden bahsedeyim geriye dönük okuyamayanlar için tekrardan tanışmış olalım :)

ben 28 yaşındayım 2,5 yıl önce 21+4 haftamda ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim..
çok zor günler yaşadım sonra tekrar hamile kaldım bir oğlum oldu sağlıkla ismi poyraz..
eşim 39 yaşında ve anestezi uzmanı ben de ilkokul öğretmeniyim..şu an raporluyum tabii oğlum daha 6 aylık eylüle kadar evdeyim..sonra bilemiyorum
bir kızım olmasını isterim ama buna gücüm yok sanırım birde eşimin yaşından dolayı tereddütlerim var daha oğlum da kü.ük bi kızım olmasını çok istedikçe rabbim bana 3 erkek evlat verdi..önemli olan sağlıktı tabii...:dertli:
kısaca ben böyle bahsettim kendimden inşallah daha sık katılırım sizin muhabbetinizden bi anlayabilsem :))

h.g başın sagolsun tekrarr
oglunuda Allah bagışlasın
tek cocuk olayına ben karşıyım ,cocugun ilerki hayatınıda düşünüp ona göre hareket etmek gerekiyor anne baba olarakk
insanın hayatında kardeş kavramı cok farklı ve gereklidirrr
madem yaşınızında ilerleyen zamanlarda müsait olmayacagını düşünüyorsunn ozaman oglun 1 yaşına girince birdaha bebek yaparsan iyi olabilir.
kız yada erkek farketmezzz.ama kız bebek yöntemelrini de uygulayabilriisnn
eşinin anestezi uzmanı olması spermdeki iyonları etkileyebilir
buna karşın sende yumurta iyonlarını kendin uygulayacagın bi kac şeyle degiştirebilriisnn
bunlar cok detaya giriyor

OP
E

Elara

Misafir
ikizlerim yaşasaydı anne olmayı birdaha düşünmezdim belki ama şimdi 1 çocuğum var birtane daha olmasını isterim ama bu 3.doğum olacak sezeryanla oldu doğumlarım

sezeryandna sonra en az 2 yıl dogum öenrilmiyor galibaa
ama cok arkadaşım var peşpeşe dogum yapan.hiçde sorun yaşamadılar

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

cnm allah gönlüne göre versin bebeğini biraz büyüt bi tane daha yaparsın inş,sen sezeryan saıyısı 3 olmalı ondandamı tereddüt ediyosun

OP
E

Elara

Misafir
senin şu anda ilk denemen hangi aya geliyo elera eğer denk gelirse

cnm biz temmuzda tatile gitmeyi düşünüyoruzz
ozaman deneme yaparımm bionun tutup tutmayacagını şuan bilmiyorum.reglim düzensiz cünkü
ondan sonraki aylardada bio denk geldikce denemeye devam etcemm
yani 3 ay öncesinden başlamış olcam takviye ve dietee.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm biz temmuzda tatile gitmeyi düşünüyoruzz
ozaman deneme yaparımm bionun tutup tutmayacagını şuan bilmiyorum.reglim düzensiz cünkü
ondan sonraki aylardada bio denk geldikce denemeye devam etcemm
yani 3 ay öncesinden başlamış olcam takviye ve dietee.

tamam cnm aynı benimde öyle inş dietler fazla uzamaz

OP
E

Elara

Misafir
egem burdaki cogu kadının kızı var ve tekrar hamilelik düşünüyoruzz
farklı bi cinsiyet olsun diyede bazı bilimsel yöntemler deneniyor.
burda genelde bu yöntemelr,uyguladıklarımız yada uygulayacagımz şeyelrden bahsediliyorr
ama geneldee geyik yapılır bu topikte.
yöntemler kısmını aştık artık biz

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
egem senin ilk doğumda sezeyan olmuştu değilmi,eleranın dedği gibi benimde 1,5 2 yıl aralıklı sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım var,dikişler güzelse 7 tane bile yapanlar varmış,ama sen 7 tane yapma bence tatlım:hihi:

OP
E

Elara

Misafir
tamam cnm aynı benimde öyle inş dietler fazla uzamaz

cnm eger 3 aydan sonra hemen hamiş kalmazsam ben gün aşırı sütümü filan içerim vallaa
kaş yapıyım derken göz cıkaramamm
3 aydan sonra sütümün yada yogurdumun yanında diger yapmam gerekenleride yaparım
ama 5-6 ay süt ürünlerini tüketmemek zarar verir insana

egem

Daimi Üye
Tepki
517
teşekkür ederim elara evet sanırım anestezi gazlarının etkisi var çünkü 3.oğlumdan sonra drum eşime ya artık meslek değiştirelim birinizin de şaşsın şu teori demiştii ..kad.doğum dr 2 kızı var eşimle öyle şakalaşmışlardı ben de akşam eşime sordum burda dün künuşmuştuk etkisi varmı diye..eşimde evet gazların etkisi olabilir ama 100 100 diyemem dedi...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
egem burdaki cogu kadının kızı var ve tekrar hamilelik düşünüyoruzz
farklı bi cinsiyet olsun diyede bazı bilimsel yöntemler deneniyor.
burda genelde bu yöntemelr,uyguladıklarımız yada uygulayacagımz şeyelrden bahsediliyorr
ama geneldee geyik yapılır bu topikte.
yöntemler kısmını aştık artık biz

anladım çok güzel gerçekten bende kızım olmasını şsterima ama nasip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar