cnm elara bernile 3 cocukla gün yapıyosun nasıl yetişiyorsun dedı bende ondan öyle yazdım
hımm tamam cnm bu konuda bernil çok kabiliyetli
cnm elara bernile 3 cocukla gün yapıyosun nasıl yetişiyorsun dedı bende ondan öyle yazdım
kakule görüşürüz cnmm..
kızlar bu arada boncuktan bir haber var mı?
geçmişe baktım ama bişey göremedim..tamamını okuyamadım tabii.5 gündür yokum..sayfa almış yürümüş..
elara be 50 tane daha okudum cnm...yazdım sayfasına..
bu arada 3600 olmuşş..çok sevindim yaklaştık Allahın izniyle...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
"...Her kışın bir baharı,Her gecenin bir neharı vardır..."
Tüm zerrelerim ve tüm hissiyatimle Sana Teslim oldum bugün...Seni andım..sana hep inandım,sana dayandım..
Eyy yazı,kışı,baharı yaradan...Eyy geceden sonra gündüzü koyan...Eyy gökyüzünü ayakta direksiz tutan...Sen Subhansın..Sen Sultansın...Sen Rahmansın...Sen settarul-gaffarsın..
Tüm zerrelerim ve hissiyatimle,senden sabahı ve baharı dileniyorum şimdi..
Cumalar hürmetine,mübarek vakitler hürmetine,Cumaları değerlendiren mübarek ve sevdiğin kullar hürmetine,Rasulullah (asm) hatrına,Sana yaklaştıracak herşeyi bize lutfunla ihsan et...
Baki muhabbetlerle,Hayırlı cumalar ...
toktorum menimmm biliyimde birde senden duyunca daha bir içim rahat ediyor kızma bana kızma bana:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir:
hımm ozaman benim tahmin ettigim şeyi sölemiş oluyorrr
bende kızımdaa yatagın şeklinden dolayı soluma yatardımmm sonuc ortadaa
yawrimm ,hemşerimm ben sana hiç kızarmıyımmm yawww:dans
hadiv kolayb gelsin canımben dün gece eşime 1 takviyeye başladım.kendimede başladımm kızlarrr
kapsüllerin içindeki miktarlarına göree kullancamm
mesela 180 kapsüllük takviyem bana 6 ay gideecegi için şimdiden kullanmaya başaldımm
en az olanda 40 kapsül var onuda 40 gün önce başlarım.tekrar takviye almayım diyeee
hımm ozaman benim tahmin ettigim şeyi sölemiş oluyorrr
bende kızımdaa yatagın şeklinden dolayı soluma yatardımmm sonuc ortadaa
Allah kabul etsin cnm
boncuktan gelen yeni haber vardı mesajını eklemiştim oraya sen okudunmu bilmiyorumm
bu akşam tekrar mesaj atcam neye karar verdi merak ediyorum
slmlarınızı sölerim
ben dün gece eşime 1 takviyeye başladım.kendimede başladımm kızlarrr
mesela 180 kapsüllük takviyem bana 6 ay gideecegi için şimdiden kullanmaya başaldımm
en az olanda 40 kapsül var onuda 40 gün önce başlarım.tekrar takviye almayım diyeee
ben ortanca ve küçük kızımda sağıma yatmıştım cnm sonuç ortada,başka sağa yatıp kızı olan arkadaşlarım var tek başına etkili değil
ben dün gece eşime 1 takviyeye başladım.kendimede başladımm kızlarrr
12 mart 36,3
13 36,3
14 maart 36,2
15 mart 36,3
16mart 36,5+gülen yüz
17mart 36,7+:dertli:
18 mart 36,5
19mart 36,6
20mart-----
21 mart-----
22 mart----
23 mart 36,6
24 mart36,7
25mart 36,9
evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum.bu arada prolaktinim nrmal sınırlar içinde çıkmışşş...
dr henüz görmedi.sonucu aldım ama dr bugün yoktu..pazartesine kadı zaten sonuç ii...
18,03 yazıyo.normalide menapoz öncesi ve sonrası değerler bölümü var ordada
menapoz öncesi 3,34 ve 26,72 arası normal değerler.benimki normal sınırlarda çıkmış....