Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
oğluma hamile kaldığımda başka evdeydik orda eşim solumda yatardı bende hep sağıma dönerek uyurdum.
bu evimiz değişince yatakta değişti şimdi eşim sağımda ben de soluma dönüyorum mecburen ben de nefes nefese uyuyamam.inşallah bunda da vardır bi hayır dimi kızlar

valla tesadüfmü bilmiyorumm
bende kızımdan önce soluma yatıyodummm
şimdi üst kata taşındıkkk 4 senedir sağıma denk geliyoooo yatışım hayırlısı bakalım

OP
E

Elara

Misafir
ay kızlar müge anlıyı seyrediyorum ...bir kadın öldürülmüştü katil zanlısı oğlu çıkmışş....ayyy evladın hayırlısı yaniii.....

senin hiç aklın yokmu ayolll
öle sacma sapan insanın canını sıkan programlar izlenirmii
bırak izleme, ruh saglıgının gelecegiyle oynama

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok ama çok öpüyorum cumalar hayrına dualarınız kabul olsun inşallah hepiniz en kısa zamanlarda bebiş haberlerini alırsınız sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlara kavuşursunuz.allah bizlere hayırlı evlatlar versin allah gönlümüzdekini bize hayırlı etsin amin.
bugün aklımdan hepinizi tek tek geçiricem şehzade anaları

OP
E

Elara

Misafir
yani şimdi sağ ne anlama geliyyyy sol ne anlama geliyyyy ben solumda yatıyorum -yardim-yardim-yardim-yardim-yardim-yardim-yardim

illaa acıkca yazdırcanız banaa yanii :)
devamlı soluna dönüp yatıyorsan kız
sagına dönüp yatıyorsan erkek olmasına etkisi varmışş

Tepki
92
Ben seyretmedim ömer çelakılı ama annem diyodu seyretmiş herhalde kız erkek için değilde bir öncekinden farklı bebk istiyorsanız yatağınızı değiştirin demiş galiba mesela bizde genelde ben sağ tarafta eşim sol tarfta yatar bende yer değiştirmeyi düşünüyorum vardır elbette bir bildikleri

OP
B

breeze

Misafir
senin hiç aklın yokmu ayolll
öle sacma sapan insanın canını sıkan programlar izlenirmii
bırak izleme, ruh saglıgının gelecegiyle oynama

cnm ya aslında izlemem öyle sürekli..baktım tv de hep eski diziler gösteriliyor bende öyle takılı kaldım..ama gerçekten insanın moralini bozuyor...
kapadım cnm:)

OP
E

Elara

Misafir
kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok ama çok öpüyorum cumalar hayrına dualarınız kabul olsun inşallah hepiniz en kısa zamanlarda bebiş haberlerini alırsınız sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlara kavuşursunuz.allah bizlere hayırlı evlatlar versin allah gönlümüzdekini bize hayırlı etsin amin.
bugün aklımdan hepinizi tek tek geçiricem şehzade anaları

aminnn tşkler cnm.güle güle dikkat et kendine

elara canım mailini aldım çok sağol :sirin:

bişi degil cnm
almayı düşünüyormusun.
bi bakk hangilerini düşünüyorsann yaz bana özeldenn

OP
E

Elara

Misafir
Ben seyretmedim ömer çelakılı ama diyodu seyretmiş herhalde kız erkek için değilde bir öncekinden farklı bebk istiyorsanız yatağınızı değiştirin demiş galiba mesela bizde genelde ben sağ tarafta eşim sol tarfta yatar bende yer değiştirmeyi düşünüyorum vardır elbette bir bildikleri

hımm ozaman benim tahmin ettigim şeyi sölemiş oluyorrr
bende kızımdaa yatagın şeklinden dolayı soluma yatardımmm sonuc ortadaa

OP
B

breeze

Misafir
kakule görüşürüz cnmm..
kızlar bu arada boncuktan bir haber var mı?
geçmişe baktım ama bişey göremedim..tamamını okuyamadım tabii.5 gündür yokum..sayfa almış yürümüş..
elara be 50 tane daha okudum cnm...yazdım sayfasına..
bu arada 3600 olmuşş..çok sevindim yaklaştık Allahın izniyle...

OP
E

Elara

Misafir
gurbetcim dualar için sagol cnm
kardeşin nasıl oldu bu aradaa??
sen evine geldin dimi

OP
A

asidemet

Misafir
illaa acıkca yazdırcanız banaa yanii :)
devamlı soluna dönüp yatıyorsan kız
sagına dönüp yatıyorsan erkek olmasına etkisi varmışş

toktorum menimmm biliyimde birde senden duyunca daha bir içim rahat ediyor kızma bana kızma bana:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar