Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
en kısa nezaman öğrenebiliriz yaaa hamişmiyiz ölüyorum meraktannnnnnnnnnnnnn

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar ben dün devlet hast. gittim yolumun üstüydü ve çıkışlarına 10 dk vardı şansımı deneyim dedim.doktor tam çıkmak üzereymiş neyse anlattım bakalım ultrasona dedi.baktı ama belki 2 sn filan evet çok yeni alttan bakalım yada 10 gün sonra gel dedi.ben de nasılsa özele gidecem diye sonra gelirim dedim.çıkarken bana progesteron yazdı.bunu 3 defa iç düşük yapmamak için dedi.ben de bişey mi gördünüz de bunu yazdınız dedim hayır sadece tedbir içersen düşük yapmassın dedi.
çok saçma hiç böyle ilgisizlik ve kafasına göre ilaç yazma görmedim yaaa.moralim bozuldu eşime bile söylemedim niye gittin diyecek haklı.
neyse yaa benim kanamam yok ağrım yok niye verdi bana bu hapı şimdi salak doktor.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
cnm ben daha önce belirtmiştim sana bu konudaki düşüncemi
o zaman anlayamadım birdaha yaz, benim kafa zor basar dersen yazayım tekrar :D
Kız bu sabah tötündenmi kalktın, bütün gıcıklığın üstünde... Sen belirtmiş olabilirsin şekerim ama belirtmeyen çok kişi var. Bende bunları bir başlık altında toplamak istedim. Kim ne düşünüyor öğrenmek her genç kadının hakkı:zopa:

OP
E

Elara

Misafir
eloşş günaydınn kızın uyanmadımı uyanıksa öp yerime birde dün ben kaçamak yaptım tehlikeli günlerdemiyim acep:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

tmm öpiyim cnm uyandı kızım tv izliyor
18.gün olmuş oluyor.regli döngüne göre riskli bi gün degil
ama gec yumurtlama ihtimali olursa risk var demektirr

OP
A

asidemet

Misafir
kızlar ben dün devlet hast. gittim yolumun üstüydü ve çıkışlarına 10 dk vardı şansımı deneyim dedim.doktor tam çıkmak üzereymiş neyse anlattım bakalım ultrasona dedi.baktı ama belki 2 sn filan evet çok yeni alttan bakalım yada 10 gün sonra gel dedi.ben de nasılsa özele gidecem diye sonra gelirim dedim.çıkarken bana progesteron yazdı.bunu 3 defa iç düşük yapmamak için dedi.ben de bişey mi gördünüz de bunu yazdınız dedim hayır sadece tedbir içersen düşük yapmassın dedi.
çok saçma hiç böyle ilgisizlik ve kafasına göre ilaç yazma görmedim yaaa.moralim bozuldu eşime bile söylemedim niye gittin diyecek haklı.
neyse yaa benim kanamam yok ağrım yok niye verdi bana bu hapı şimdi salak doktor.
son 10 dakka olduğu için iyice salaklaşmıştır belkide

Tepki
92
Merhabalar
diğer hamileliğimde 9 ay yedim içtim hiç bişey anlamadım.

severim senin prenses diyen dillerini.
kız sakın benim kızıma o dondan çıkan altınlardan takayım deme:cokkomik::cokkomik:

hoşbulduk sağol canım

İnşallah sağlıklı bir kızın olur darısıda bizim başımıza artık, benim oğlumdda çok midem bulandı bayağı çektim kızda daha beter oluyosa yandım o zaman tabi kızı tutturabilirsem

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
canım ewet maşallah oğluşumda bendede miğde bulantısı olmamıştı ya ben sana bikaç bişey sorucam
1_fikifikiden sonra hemen kalktınmı yoksa biraz yattınmı
2_kuruydun değilmi (filistinli çocuk meselesi )
3_sadece ogünlerdemi oldu fikifiki
haydi cevapla bakiiiimmmmm:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

en son fiki fikiden sonra bikaç saat yattım sabahtı çünkü.
kuruydum evet gözümü yeni açmıştım çünkü
sonra da oldu bu soruyu anlamadım niye ki?

aminn cnmmmm
Rabbim senin kucagınıda güzel hayırlı saglıklı bi prensesle doldursun inş.yuvanıza bereeket getirsinn

aminnnn sağol elaracım inşallah canım

:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: yok senin kızına küpe yaptırıcam nazar boncuklu

iyi bari yırttık biz desene:cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
Ben cikiyorum kizlar by Elara top sende ......

Cikacam simdi ben görmeden resim yükleme diye ahanda al yenisini ama tickerim güzel olmasa gekecegin var elimden bide görmem gereken sayfa standarta kalsin cok olunca gözüm yoruluyor.....

şifreni yollamışsın amaa ben almim artık
iki link kopy yaptım sayfaya onları kendin halledebilirsin.
bana olan güveninide anlamış oldumm mersii boku

OP
E

Elara

Misafir
kızzzlaaaarrr ben geldim pazar gününden beri bizim internet bağlantısında bir sorun vardıı...bu sbah giderildi..inanın ilk işim buraya girmek olduu..
çoook özledim siiiziiiiiiiiiiiii

kızlar biraz geçmişi okuyım bari...
var mı bir gelişme değişiklik falan
benim dene üzerinden tam 1 hafta geçti...hala kasığımın sağ tarafında batmalar oluyor..dün ve bugün göğüslerimde hassasiyet başladı..reglimi olcam acaba:uzgun::uzgun:
test yapmak için erken değil mi??:sinifsinif:

hoşgeldin meltemm naberr
regli belirtilerinde gögüs sızlaman ne zmaan başlar
bu ay erken başaldıysa hamile olabilriisn belkii

Kız bu sabah tötündenmi kalktın, bütün gıcıklığın üstünde... Sen belirtmiş olabilirsin şekerim ama belirtmeyen çok kişi var. Bende bunları bir başlık altında toplamak istedim. Kim ne düşünüyor öğrenmek her genç kadının hakkı:zopa:

bacımm tabiki sorcan ben o anlamda sölemedimm
hani o sayfaya fikrimi yazmazsamm sebebi budur anlamında yazmıştım:)

OP
B

breeze

Misafir
ya selam verdim yine kimse almadııı..halbuki ben sizi çookk özlemiştimm:uzgun::uzgun:
bkz..1346

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar