OP
asidemet
Misafir
- #13.461
en kısa nezaman öğrenebiliriz yaaa hamişmiyiz ölüyorum meraktannnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnn
Kız Elara, bu sıralar bizi özellikle beni çok ihmal ediyorsun, demedi deme beni dinle...
günaydın Eloşşş bugünde güneşli hava sen
yine gidersin gezmelere
severim senin prenses diyen dillerini.
kız sakın benim kızıma o dondan çıkan altınlardan takayım deme
büyükmü küçükmüydü,kokusu rengi nasıldıı
kolay cıktımı zorladımı seni?
wc den gelene böle sorular sorabilirim ancak
Kız sen wcye giden herkese böyle sorular sormuyorsun cidden değilmi
Kız sen wcye giden herkese böyle sorular sormuyorsun cidden değilmi
Kız bu sabah tötündenmi kalktın, bütün gıcıklığın üstünde... Sen belirtmiş olabilirsin şekerim ama belirtmeyen çok kişi var. Bende bunları bir başlık altında toplamak istedim. Kim ne düşünüyor öğrenmek her genç kadının hakkı:zopa:cnm ben daha önce belirtmiştim sana bu konudaki düşüncemi
o zaman anlayamadım birdaha yaz, benim kafa zor basar dersen yazayım tekrar
aynen bende tebrık edıyorum bernil ve rengini
eloşş günaydınn kızın uyanmadımı uyanıksa öp yerime birde dün ben kaçamak yaptım tehlikeli günlerdemiyim acep:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:
son 10 dakka olduğu için iyice salaklaşmıştır belkidekızlar ben dün devlet hast. gittim yolumun üstüydü ve çıkışlarına 10 dk vardı şansımı deneyim dedim.doktor tam çıkmak üzereymiş neyse anlattım bakalım ultrasona dedi.baktı ama belki 2 sn filan evet çok yeni alttan bakalım yada 10 gün sonra gel dedi.ben de nasılsa özele gidecem diye sonra gelirim dedim.çıkarken bana progesteron yazdı.bunu 3 defa iç düşük yapmamak için dedi.ben de bişey mi gördünüz de bunu yazdınız dedim hayır sadece tedbir içersen düşük yapmassın dedi.
çok saçma hiç böyle ilgisizlik ve kafasına göre ilaç yazma görmedim yaaa.moralim bozuldu eşime bile söylemedim niye gittin diyecek haklı.
neyse yaa benim kanamam yok ağrım yok niye verdi bana bu hapı şimdi salak doktor.
diğer hamileliğimde 9 ay yedim içtim hiç bişey anlamadım.
severim senin prenses diyen dillerini.
kız sakın benim kızıma o dondan çıkan altınlardan takayım deme
hoşbulduk sağol canım
tmm öpiyim cnm uyandı kızım tv izliyor
18.gün olmuş oluyor.regli döngüne göre riskli bi gün degil
ama gec yumurtlama ihtimali olursa risk var demektirr
canım ewet maşallah oğluşumda bendede miğde bulantısı olmamıştı ya ben sana bikaç bişey sorucam
1_fikifikiden sonra hemen kalktınmı yoksa biraz yattınmı
2_kuruydun değilmi (filistinli çocuk meselesi )
3_sadece ogünlerdemi oldu fikifiki
haydi cevapla bakiiiimmmmm
aminn cnmmmm
Rabbim senin kucagınıda güzel hayırlı saglıklı bi prensesle doldursun inş.yuvanıza bereeket getirsinn
![]()
![]()
![]()
yok senin kızına küpe yaptırıcam nazar boncuklu
Ben cikiyorum kizlar by Elara top sende ......
Cikacam simdi ben görmeden resim yükleme diye ahanda al yenisini ama tickerim güzel olmasa gekecegin var elimden bide görmem gereken sayfa standarta kalsin cok olunca gözüm yoruluyor.....
kızzzlaaaarrr ben geldim pazar gününden beri bizim internet bağlantısında bir sorun vardıı...bu sbah giderildi..inanın ilk işim buraya girmek olduu..
çoook özledim siiiziiiiiiiiiiiii
kızlar biraz geçmişi okuyım bari...
var mı bir gelişme değişiklik falan
benim dene üzerinden tam 1 hafta geçti...hala kasığımın sağ tarafında batmalar oluyor..dün ve bugün göğüslerimde hassasiyet başladı..reglimi olcam acaba:uzgun::uzgun:
test yapmak için erken değil mi??:sinifsinif:
Kız bu sabah tötündenmi kalktın, bütün gıcıklığın üstünde... Sen belirtmiş olabilirsin şekerim ama belirtmeyen çok kişi var. Bende bunları bir başlık altında toplamak istedim. Kim ne düşünüyor öğrenmek her genç kadının hakkı:zopa:
niye tebrik ediyosun cnm anlamadım ben:dertli: