Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Pliseli-Be%C5%9Fik%20%20b.jpg

Canim msj Mailce.com yazan alintiyi sil bu senin Sehzadenin olsun yada o siteye gir altin yaldizla islenmis tüllü bi besik var ona bak önceki oydu.....

OP
E

_eZeL_

Misafir
Haskena gördüm çok güzel bir beşik gelinlik gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teşekkürleeeerr

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ya Elara dün dedi ya sana erkek cocuk resmi verecem diye aksam sifremi aldi cokta yakisikli bi erkek cocuk resmi koymustu simdi yerinde yeller esiyor neyse ben sonra düzenleme yaparim...

OP
G

gunness

Misafir
günel gayet normal sen ölçmeye devam et ateşini ateş topiğinde böyle çoook çizelgeler var

merci şekeriimmm :elis:

oh iyi rahatladım bende diyom bende bi anormallik var
hergün yumurtluyom gibi görünüyo
geçen ay yaptım takvim doğru verdi
yumurtlama günümü Ezel sende koy bi
çizelgeni

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Tubby benim tombis olup olmadigimi merak etmis görenler söylesin simdi benim cikmam lazim öpüyorum hepinizi ..............

OP
E

_eZeL_

Misafir
nasıl gördün kızzz
şimdi bana soracak gördünmü diye :hihi::hihi::hihi:

alıntı yaptım tekrar yolladım açıldı üstteki resmi

oh iyi rahatladım bende diyom bende bi anormallik var
hergün yumurtluyom gibi görünüyo
geçen ay yaptım takvim doğru verdi
yumurtlama günümü Ezel sende koy bi
çizelgeni

buyur canım benim çizelge :D

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
Kızlar hepinizeeeeeeeeeeeee günaydınlar nasılsınız geçmiş iş güç derken ancak yazabildim cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşaAllah

Haskena benim beşik görünmüyor yaaa :(

hadi bakalıımmm hayırlı olsunnn :D kız bide perşembe gecesi olmuş hani osmanlı hanedanında da perşembe gecesi olan şehzade hayırlı olurmuş ya öyle olmuş seninkide

canım bende adetinin 16. günü tekrar yapın ot çıktıktan 2 gün sonra olması gerekiyor fiki fikinin

evt cnm bencede hazırlıklarımı yapayım olmamıstır cunku hemen yıkadım. bu 16 gün bence en iyisi. ezel ben karbonatlı suya basladım e vıtamını cınko 1 aydır ıcıyorum zaten eşimde kecı boynuzunu hem yıyo hem ıcıyo. havuc elma suyu ıcıyoruz bıde polen aldım dun boyle tohum gibi sizinkide öylemi

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
ezel ben sabah yıne yaptım bonıeye nasıl cızık cızık goruntu sankı faça atmış kendıne:cokkomik:
aynı o resimdekı gıbı yanı ne oldu buna ya ben denkmı getırdım acaba bu sefer cok otlu
. hıc bısey olmazdı cok sasırdım sen yapmaya devam et ezel

OP
E

_eZeL_

Misafir
evt cnm bencede hazırlıklarımı yapayım olmamıstır cunku hemen yıkadım. bu 16 gün bence en iyisi. ezel ben karbonatlı suya basladım e vıtamını cınko 1 aydır ıcıyorum zaten eşimde kecı boynuzunu hem yıyo hem ıcıyo. havuc elma suyu ıcıyoruz bıde polen aldım dun boyle tohum gibi sizinkide öylemi

evet canım yap eşine kahvemi vereceksin o gece yoksa diğerinden mi_? bide bu son iki gün parmağınla karbonata koyy o malum yere ben akşam koymaya başladınm momof öyle yapmış bir kaç gün önceden başlamış
evet polen bahsettiğin gibi tohum şeklinde ister çiğneyip yut istersem ilaç gibi suyla iç

OP
E

Elara

Misafir

haskena bu linkleri tekrar yapıştır imzana
şifrenide hemen degişmişin yoksa kendim degiştircektim
ammaa kıymetliymişş ,mitten filanmısın gizli şeylermi yazıyon napıyon
ama benim başkalarının mesajını okumak yada başka şeyelr yapmak tarzım degildir.
şifreni zaten degiştirr ama bukadar acelen neydi onu anlamadım

herneyse...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar