Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"][ımg]http://www.kozmedshop.com/images/products/01/00/64/10064_buyuk.jpg[/ımg]

bu ürün varsa ecz bunu dene iyi bi ürün 4 aydan itibaren baslayabilirsin hergün düzenli kullan.....
[/sıze]

canım bizde hiç kozmetık medıkal kozmetık yok bıldıgın eskı tıp eczane

cnm ben çatlaklar konusunda rekorluyum 20 yaşında göbeğimi kocama bıle gösteremiyorum düşün yani o derece fay hattı gıbı. Neler yaptım neler çatlamasın dıye ama catladı dogumdan sonra ne kremler aldım hemde cok pahalı ama yok bır fayda zaten ınanarak surmuyorum mümkün değil o acıkların birleşmesi:mendil:

hımmm iç karnım genıs değilse olcak yanı ne yaparsam yapım
zaten elıme krem bıle sürsem ıkı dakka bekleyemem yıkarımm onu sürüp nasıl durcam zor valla

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
aynen bende böle düşünüyorumm
idrar ph sı 8 dirr
buda alkali beslendigini gösteriyor zatenn
haskena senin phnı nasıl ölctü doktor??*

Kiz ahanda gecmisi okumadinmi ? Doktor eldivenlerini giyip elle altan muayene etti sonra vajendeki akintiyi aldi ve biraz cam üstüne koydu mikroskop altinda bakmak icin birazda elinde serit gibi bi kagit vardi üstünde cizgi halinde renkler ona sürdü sonra ph 9 dedi sonrada cama sürdügüne bakti miks. mantar olusmus dedi benimki idrarin olamaz herhalde kadinin parmagina cisimi yapmadigima göre .......

OP
M

minietek

Misafir

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kiz sadece dediki ph degeri 8 cikmis yaninda calisan kizinki 6 ymis gencler daha asidik dedi hem Seda günde sadece 2 kasik pirinc pilavi yiyormus ve günün cogunu kuru kayisi yiyerek geciriyormus zayif kalmak icin acligini bastiriyormus kuru kayisi sen düsün neyinin ph sini dedigini artik...

Tamam canım işte yedikleriyle alakalı alkali beslenince sonuçta idrarda PH yüksek çıkıyor bu da alkali beslendiğini gösteriyor. Çünkü bazı hastalıklarda erkeklerinde idrar pH ı ölçülüyor. E onlarında vajisi olmadığına göre o idrar pH ı dır:cokkomik: Ama şu da var bunlar zaten birbirleriyle bağlantılı idrar alkaliyse vajide alkali olur.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Tamam canım işte yedikleriyle alakalı alkali beslenince sonuçta idrarda PH yüksek çıkıyor bu da alkali beslendiğini gösteriyor. Çünkü bazı hastalıklarda erkeklerinde idrar pH ı ölçülüyor. E onlarında vajisi olmadığına göre o idrar pH ı dır:cokkomik: Ama şu da var bunlar zaten birbirleriyle bağlantılı idrar alkaliyse vajide alkali olur.

Ay ne çok şey biliyosunuz siz yaww okurken saflaşıyoryum valla iyiki ben hamileydim buraya geldiğimde yoksa valla deli olurdum bi osmanda ben ortalarda gezer dururdumm:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
Kiz ahanda gecmisi okumadinmi ? Doktor eldivenlerini giyip elle altan muayene etti sonra vajendeki akintiyi aldi ve biraz cam üstüne koydu mikroskop altinda bakmak icin birazda elinde serit gibi bi kagit vardi üstünde cizgi halinde renkler ona sürdü sonra ph 9 dedi sonrada cama sürdügüne bakti miks. mantar olusmus dedi benimki idrarin olamaz herhalde kadinin parmagina cisimi yapmadigima göre .......

evet seninki mukus ph sı.
gecmişi 2 gündür okumuyorumm,direkt dalıyom sayfaya

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ya benim bu sitede en zorlandigim smiller cümle sonuna koymak zor geliyo bana sakami yapiyom ciddi mi yazdim bazen anlasilmaya biliyor .......

OP
E

Elara

Misafir
Bence de canım. İdrar pH ı 8 ise muhtemelen vaji pHı da alkali olacak zaten.

idrar ph sı günlük yedigin besinlere göre cıkıyor
o gün asidik beslendiysen ph düşük cıkar
ertesi gün alkali beslenmişsen ph yüksek cıkar
ama mukus ph sı 1 günde degişebilcek bişi degil bencee
sadece yum döneminde otomatikman yükseliyor ph.ama buda kişiye göre yine degişiyor.
mukus ph sı aldıgın takviye ve gıdalarla degişebilir

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Ay ne çok şey biliyosunuz siz yaww okurken saflaşıyoryum valla iyiki ben hamileydim buraya geldiğimde yoksa valla deli olurdum bi osmanda ben ortalarda gezer dururdumm:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Yaprakçım maşallah senin oğlanın gelmesine az kaldı. Rabbim gönlüne göre verdi.Darısı bizlerin başına olsun inşallah doğumda ne olur dua et bizim için olur mu??

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Yaprakçım maşallah senin oğlanın gelmesine az kaldı. Rabbim gönlüne göre verdi.Darısı bizlerin başına olsun inşallah doğumda ne olur dua et bizim için olur mu??
Amin canım Allahım hepimizin gönlüne göre versin inş. zaten doğumda boynumun borcu oldu dua etmezmiyim hepiniz için edicem

OP
M

minietek

Misafir
ben bunu kullandım bıraz ıyı geldı bı de ampullerı vardı mucıze lazım bana ama:elis:

[sıze="3"]

kiz sende niye resimler cikmiyo bende cikiyor....

E bizim sucumuz ne kiz.....

Kiz sadece dediki ph degeri 8 cikmis yaninda calisan kizinki 6 ymis gencler daha asidik dedi hem seda günde sadece 2 kasik pirinc pilavi yiyormus ve günün cogunu kuru kayisi yiyerek geciriyormus zayif kalmak icin acligini bastiriyormus kuru kayisi sen düsün neyinin ph sini dedigini artik...
[/sıze]

benım ekledıgım resımlermı cıkmıo anlamadım kız

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
idrar ph sı günlük yedigin besinlere göre cıkıyor
o gün asidik beslendiysen ph düşük cıkar
ertesi gün alkali beslenmişsen ph yüksek cıkar
ama mukus ph sı 1 günde degişebilcek bişi degil bencee
sadece yum döneminde otomatikman yükseliyor ph.ama buda kişiye göre yine degişiyor.
mukus ph sı aldıgın takviye ve gıdalarla degişebilir

Bence de mantıklı. İdrarın koyuluğu bile gün içinde alınan gıdalara göre değişiyor. Vajina pH ının değişimi ise bir süreç gerektiriyor. Eğer ki vajina pH ı hemen değişebilse birgün çok sıvı tüketilse o gün hemen etki gösterip akıntının bol olması ya da tam kuru olması gerekir. Bunun için belli bir süre gerekiyor demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar