Eşin dr sanırım. İyikide evlenmişsin onla, bak ne güzel sana destek oluyor.
evet cnm eşim anestezi uzmanı..evet eşim mükemmel biri biraz isteksiz oldu evliliğimiz(aileler açısından ) ama evlendik..ben eşimle mutluyum iyi ki onınla evlendim..
Eşin dr sanırım. İyikide evlenmişsin onla, bak ne güzel sana destek oluyor.
Ne konusu kız anlamadım?
evet cnm eşim anestezi uzmanı..evet eşim mükemmel biri biraz isteksiz oldu evliliğimiz(aileler açısından ) ama evlendik..ben eşimle mutluyum iyi ki onunla evlendim..
kız bebek için beşik puset araba doğum oda kıyafetler ooo çok fazla alışverış gereklı dikkat gereklı
allah yardımcımız olsun bıryandan rızkıyla gelıolarmışş zaten
kız bebek için beşik puset araba doğum oda kıyafetler ooo çok fazla alışverış gereklı dikkat gereklı
allah yardımcımız olsun bıryandan rızkıyla gelıolarmışş zaten
desteklerin için teşekkür ederim teletuby
Allah mutlu etsin ikinizide.
Hürremcigim sen icimizdeki en genc anne oldugundan sanada takim aldim güle güle kullan .....
evet canım okudum az önce çok zor allah sabır versın sana bende pek bırsey almak ıstemıyorum 7 aylık olana kadar sabredıcemsonra alıcam esyalarını inşallahcnm seni çok iyi anlıyorum ilk bebeyin sanırım...ben de ilk 4 ayda nerdeyse tüm hazırlıkları tamamlamıştım ilk hamileliğimde aklına gelecek her şeyi buhar makinası ,strerlizatör kıyafetleri odaları herşeyleri hazırdı allah nasip etmedi...
Ikinci hamileliğimde hiçbişey almadım almak istemedim eşim çok zorladı alalım diye ama almadım elim gitmedi..doğduktan sonra aldık herşeyi
[sıze="4"]selam kızlarrr
fatmagüle bakıyordum yazamadımm
mini cetvelini degiştirdim
haskena msj için ve beşik için tşk[/sıze]