Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
286710nm0.jpg

Hürremcigim sen icimizdeki en genc anne oldugundan sanada takim aldim güle güle kullan .....

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kız bebek için beşik puset araba doğum oda kıyafetler ooo çok fazla alışverış gereklı dikkat gereklı

allah yardımcımız olsun bıryandan rızkıyla gelıolarmışş zaten

cnm seni çok iyi anlıyorum ilk bebeyin sanırım...ben de ilk 4 ayda nerdeyse tüm hazırlıkları tamamlamıştım ilk hamileliğimde aklına gelecek her şeyi buhar makinası ,strerlizatör kıyafetleri odaları herşeyleri hazırdı allah nasip etmedi...
ikinci hamileliğimde hiçbişey almadım almak istemedim eşim çok zorladı alalım diye ama almadım elim gitmedi..doğduktan sonra aldık herşeyi

OP
E

Elara

Misafir
selam kızlarrr
fatmagüle bakıyordum yazamadımm
mini cetvelini degiştirdim
haskena msj için ve beşik için tşk

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
286710nm0.jpg

Hürremcigim sen icimizdeki en genc anne oldugundan sanada takim aldim güle güle kullan .....

ayyyy canım benm çok tskr harikaaaaaaa yaaaa ben hala bebeğime bişi alamadm 1 ay kala almayı düşünüorm tam emn olmak istiorum allah korusun bişi olursa üzülürm eşyalara bakarm

OP
M

minietek

Misafir
cnm seni çok iyi anlıyorum ilk bebeyin sanırım...ben de ilk 4 ayda nerdeyse tüm hazırlıkları tamamlamıştım ilk hamileliğimde aklına gelecek her şeyi buhar makinası ,strerlizatör kıyafetleri odaları herşeyleri hazırdı allah nasip etmedi...
Ikinci hamileliğimde hiçbişey almadım almak istemedim eşim çok zorladı alalım diye ama almadım elim gitmedi..doğduktan sonra aldık herşeyi
evet canım okudum az önce çok zor allah sabır versın sana bende pek bırsey almak ıstemıyorum 7 aylık olana kadar sabredıcemsonra alıcam esyalarını inşallah
[sıze="4"]selam kızlarrr
fatmagüle bakıyordum yazamadımm
mini cetvelini degiştirdim
haskena msj için ve beşik için tşk[/sıze]

çok sağol canımm ıkı dakkada yapmışsın

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bebek.jpg

yeni-bebek-odalar%C4%B1.jpg

ye%C5%9Fil-bebek-odas%C4%B1.jpg

278610cp9.jpg

bebek-odalari-modelleri-ve-fiyatlari_789147.jpg

bebek_01.jpg

%C5%9Fato,.jpg

Bakin bakinda dogurma hevesiniz tavan yapsin hatunlar hepsi birbirinden güzel unutugum arkadaslar varsa secsinler bunlarin icinden .......

OP
M

minietek

Misafir
Bende 4. Resımdekı gıbı buyuk bir dolap istiyorummm çantasından çorabı herseyı dolabında dursunn istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar