Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
offf kızlarr yaaa bırsürü katlanıcak çamaşır var ütülencekdee bır o kadar en sevmedıgım işş çamasır katlamak ve ütü offfff toz da cabası zaten alerjım varrrr ya off kı ne offffff napcam bennn

salona kocaman bır carsaf serıp katlamave ütülenceklerı ayırmam gerek çok zor gelıo

Ben camasirlarimi askisindayken katlarim ve ütülenecekleri ayiririm daha kolay oluyo topla katla ayir bi dünya is be bide hamissin yorma kendini .....Birde gömlek pant.vs. gibi mutlaka ütü gerektiren esyalar haricini makineden cikarinca ütü yapar gibi ellerinle düzelt ve üst üste katla koy dolaba yerlestirecegin gibi bunu bi 4-5 saat bi yerde böyle tut ve sonra askiya ser toplarken göreceksinki ütülenmis gibi oluyor hic ütü istemiyor ütün yari yariya iniyor tavsiyedir ben her isi partik yapmayi severim yoksa cekemem öyle uzun uzun ev isi....

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bilmiyorum ki etkisi varmı diye canım ama dr um öyle konuşmuştu eşimle..güldüler falan ama ben şaka yapıyo sanmıştım birdaha da sormadım eşime..

egem

Daimi Üye
Tepki
517
evet ev işleri zor oluyo üstelik te çocuk olunca cok daha zor allah kolaylık versin..
allahtan haftada 2 gün ayşe ablamız geliyo bize o işlerde yardıma da bana kolaylık oluyor..
birde artık yavaş yavaş oğluma bakıcı bulmam lazım ki biraz alışsın ona eylüle kadar

OP
G

gunness

Misafir
nasıl oluyor o yaaaa :1:

bilmiyorum ki bi yerde okumuştum stresli işlerde çalışanların
genelde kızı , anestezi uzmanlarının,yöneticilerin falan
erkek oluyomuş.
Anestezi gazlarının etkisi var galiba.

kız sen şimdi eve kurarsın eşine her gece gaz verirsin :cokkomik:

OP
M

minietek

Misafir
:kptmya::kptmya::kptmya:sevmiyorum hiçbirini
herşey doğal olsun istiyorum yapay şeyler canımı
sıkıyo kız bazen saklıyorum eşim kullanmasın diye:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

o da ilginç miş kız bende prezervatıf evde olmazsa kendımın tehlıkede hıssederdım hep ben alırdım o yüzden

Ben camasirlarimi askisindayken katlarim ve ütülenecekleri ayiririm daha kolay oluyo topla katla ayir bi dünya is be bide hamissin yorma kendini .....Birde gömlek pant.vs. gibi mutlaka ütü gerektiren esyalar haricini makineden cikarinca ütü yapar gibi ellerinle düzelt ve üst üste katla koy dolaba yerlestirecegin gibi bunu bi 4-5 saat bi yerde böyle tut ve sonra askiya ser toplarken göreceksinki ütülenmis gibi oluyor hic ütü istemiyor ütün yari yariya iniyor tavsiyedir ben her isi partik yapmayi severim yoksa cekemem öyle uzun uzun ev isi....

bende hep ütüledıkten sonra asıya asar gıbı çamasır asardım ama hamılelıkten ıtıbaren esım astıgından herdüzen mahvoldu yetişemıyorum kendımı ıs yapım dıorum sonra vazgecıyorm dr kendını yormucaksın dedı barıı gıdım su çmasırları toplımde olmadı yarım gün yardımcı alabılırım

ben çamasır yıkamayı sevınce çamasır toplayıp katlamak kacınılmaz oluyo hersey yıkansın temızlensın ıstıyorum şimdi battanıyem yıkanıo sonra yatak örtüsünü atıcam makınaya allahtan onlar kolay

ben gıdıyorum çamasırlaraaaa off offfff

OP
E

_eZeL_

Misafir
bilmiyorum ki bi yerde okumuştum stresli işlerde çalışanların
genelde kızı , anestezi uzmanlarının,yöneticilerin falan
erkek oluyomuş.
Anestezi gazlarının etkisi var galiba.

kız sen şimdi eve kurarsın eşine her gece gaz verirsin :cokkomik:

o zaman kolayı var adama kafayı buldurup öyle çocuk yaptıralım stresleri gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar