OP
_eZeL_
Misafir
- #13.041
var etkisi Anestezi uzmanlarının oğlu olurmuş genelde
nasıl oluyor o yaaaa :1:
offf kızlarr yaaa bırsürü katlanıcak çamaşır var ütülencekdee bır o kadar en sevmedıgım işş çamasır katlamak ve ütü offfff toz da cabası zaten alerjım varrrr ya off kı ne offffff napcam bennn
salona kocaman bır carsaf serıp katlamave ütülenceklerı ayırmam gerek çok zor gelıo
sevmiyorum hiçbirini
herşey doğal olsun istiyorum yapay şeyler canımı
sıkıyo kız bazen saklıyorum eşim kullanmasın diye
Ezel hemen dükkani kapatiyonuz esin anestezi uzmani diplomasi aliyor sonra cocuk yapiyonuz ...:deli:nasıl oluyor o yaaaa :1:
tamam cnm bi bakim bernil yakın bana oda reale bakar buluruz inşKiz limettiden bahsediyorum diger tarafta BerniL e özelden yazmistim oda momofun kullandigi aklinda kalmis bende momof degil bendim dedim yani özeldeki limettiydi limonun yesili sen realden bulabilirsin .....
sevmiyorum hiçbirini
tamam cnm bi bakim bernil yakın bana oda reale bakar buluruz inş
nasıl oluyor o yaaaa :1:
Allah iyiligini versin et ete degmeden zevki olmuyor diyon...
Ezel hemen dükkani kapatiyonuz esin anestezi uzmani diplomasi aliyor sonra cocuk yapiyonuz ...:deli:
sevmiyorum hiçbirini
Ben camasirlarimi askisindayken katlarim ve ütülenecekleri ayiririm daha kolay oluyo topla katla ayir bi dünya is be bide hamissin yorma kendini .....Birde gömlek pant.vs. gibi mutlaka ütü gerektiren esyalar haricini makineden cikarinca ütü yapar gibi ellerinle düzelt ve üst üste katla koy dolaba yerlestirecegin gibi bunu bi 4-5 saat bi yerde böyle tut ve sonra askiya ser toplarken göreceksinki ütülenmis gibi oluyor hic ütü istemiyor ütün yari yariya iniyor tavsiyedir ben her isi partik yapmayi severim yoksa cekemem öyle uzun uzun ev isi....
bilmiyorum ki bi yerde okumuştum stresli işlerde çalışanların
genelde kızı , anestezi uzmanlarının,yöneticilerin falan
erkek oluyomuş.
Anestezi gazlarının etkisi var galiba.
kız sen şimdi eve kurarsın eşine her gece gaz verirsin
Kiz ben zaten süpheleniyorum siz ikizsiniz galiba ....
o zaman kolayı var adama kafayı buldurup öyle çocuk yaptıralım stresleri gitsin
o zaman kolayı var adama kafayı buldurup öyle çocuk yaptıralım stresleri gitsin