OP
Elara
Misafir
- #12.921
haskenaa elimde bi tane yakışıklı erkek varrr
sana veriyim diyommm
sana veriyim diyommm
kullan..kullan...cnm..sonrada..gelsın..tosuncugumuz..ıns..valla..sızle..konusurken..mısafırler..kapıyı..calacak..sımdı
haskenaa elimde bi tane yakışıklı erkek varrr
sana veriyim diyommm
amınnn..cnm..ıns..hepımıze..verecek..rabbım..Canim Amin insaAllah Rabbim önce senle, Renginn,Hazeke nasip etsin insaAllah geridende bizlere.....
He aynen öyle diyom yanliz sunu düsünüyorum bu diet isini acaba son 3 ayda yapmayipta son 6 hafta kalami yapsaydim ki benim Ekimde basladigimi düsünürsek 5 ay oldu ama tabi ben Ekimde baslarken Ocakta deneme yapacam diye baslamistim yani dieti uzun yapmak vajen icin zararli oldu ya en iyisi son 6 hafta diyom sen ne diyon....
elara..esınede..basladınmı..takvıye..ve..kurlere???ay..heyecanlandım..bagısla..cok..soru.soruyom..ama
çinko vermeye başlıcam bugünn
sen istedigin kadar soru sorabilirsin sana herşey serbest
elara..esınede..basladınmı..takvıye..ve..kurlere???ay..heyecanlandım..bagısla..cok..soru.soruyom..ama
çinko vermeye başlıcam bugünn
sen istedigin kadar soru sorabilirsin sana herşey serbest
kız bende ekimden beri yapıyorum ama ben senin yolladığın listedeki gibi ağır bir diyet yapmadım sen her gün kaç tane muz yemişsin ben o kadar muz yersem afedersin tuvalete çıkamazdım kız vallah helal olsun bağırsaklarına yine iyi çalışmışlar bu zamana kadar sen karbonatalı su içiyormuydun peki_?
Kiz hatirlamyin mu yazmistim ya bu muzlar beni kabiz yapiyo diye ama kuru kayisi yemeye baslayinca bi problemim olmadi bide biliyonuzmu muz ne kadar kücük boyutta ve ne kadar olgunlasmis olursa icindeki potasyum oranida daha fazla oluyormus alirken buna dikkat edin...
kız bende ekimden beri yapıyorum ama ben senin yolladığın listedeki gibi ağır bir diyet yapmadım sen her gün kaç tane muz yemişsin ben o kadar muz yersem afedersin tuvalete çıkamazdım kız vallah helal olsun bağırsaklarına yine iyi çalışmışlar bu zamana kadar sen karbonatalı su içiyormuydun peki_?
Haskena cannım Supradyne içinde kalsiyum ve magnezyumda var galiba erke diyetinde var mı onlar_?
Canim Amin insaAllah Rabbim önce senle, Renginn,Hazeke nasip etsin insaAllah geridende bizlere.....
Selam kızlarrrrr......... Valla ben tam gireyim bakayım diyorum birileri geliyor yada benim işim çıkıyor yazmamla çıkmam bir oluyor.
Ne var ne yok iyi dimi herkes.... Canımın sultanlarıııı -ciko
kivide yiyormusun sen Haskena ananas falan