Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara..esınede..basladınmı..takvıye..ve..kurlere???ay..heyecanlandım..bagısla..cok..soru.soruyom..ama:)

OP
E

_eZeL_

Misafir
He aynen öyle diyom yanliz sunu düsünüyorum bu diet isini acaba son 3 ayda yapmayipta son 6 hafta kalami yapsaydim ki benim Ekimde basladigimi düsünürsek 5 ay oldu ama tabi ben Ekimde baslarken Ocakta deneme yapacam diye baslamistim yani dieti uzun yapmak vajen icin zararli oldu ya en iyisi son 6 hafta diyom sen ne diyon....

kız bende ekimden beri yapıyorum ama ben senin yolladığın listedeki gibi ağır bir diyet yapmadım sen her gün kaç tane muz yemişsin ben o kadar muz yersem afedersin tuvalete çıkamazdım kız vallah helal olsun bağırsaklarına yine iyi çalışmışlar bu zamana kadar sen karbonatalı su içiyormuydun peki_?

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
elara..esınede..basladınmı..takvıye..ve..kurlere???ay..heyecanlandım..bagısla..cok..soru.soruyom..ama:)

Kizlar benim esim dün isyerinde kendi kendine Supradyn siparisi vermis benimki costu önce zorla kullandiriyordum simdi kendiliginde her buldugu otu cöpü almaya basladi sizde bi bakin isterseniz Supradyne Alman sitesinde okumus spermler icin cok iyiymis ....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
çinko vermeye başlıcam bugünn
sen istedigin kadar soru sorabilirsin sana herşey serbest :)

cnımsın..ya..bıtanem..cok..sagol..tmm..cnm..bende..pazartesı..felan..baslarım..ıns..eksıklerımı..alayımda..öburlerıne..ne.zaman..baslayacan..takvıyelerın

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kız bende ekimden beri yapıyorum ama ben senin yolladığın listedeki gibi ağır bir diyet yapmadım sen her gün kaç tane muz yemişsin ben o kadar muz yersem afedersin tuvalete çıkamazdım kız vallah helal olsun bağırsaklarına yine iyi çalışmışlar bu zamana kadar sen karbonatalı su içiyormuydun peki_?

Kiz hatirlamyin mu yazmistim ya bu muzlar beni kabiz yapiyo diye ama kuru kayisi yemeye baslayinca bi problemim olmadi bide biliyonuzmu muz ne kadar kücük boyutta ve ne kadar olgunlasmis olursa icindeki potasyum oranida daha fazla oluyormus alirken buna dikkat edin...

OP
E

_eZeL_

Misafir
Haskena cannım Supradyne içinde kalsiyum ve magnezyumda var galiba erke diyetinde var mı onlar_?

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haskenacım..sedada..ıyı..beslenmıs..baksana.kadın..alkallı..kız..ıstıyo..ama.koca..yok..gene..aman..duysa..benı...öldurur:cokkomik::cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
Kiz hatirlamyin mu yazmistim ya bu muzlar beni kabiz yapiyo diye ama kuru kayisi yemeye baslayinca bi problemim olmadi bide biliyonuzmu muz ne kadar kücük boyutta ve ne kadar olgunlasmis olursa icindeki potasyum oranida daha fazla oluyormus alirken buna dikkat edin...

kivide yiyormusun sen Haskena ananas falan

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Ben karbonatli su icmedim deneme yapacagim ay baslarim düsüncesi ile ama aylardir limetti diye limona benzer bi sebze var yani limonun yesili onun suyunu tüketiyorum cok alkali bi bitki ya aslinda ben söyle bi aksam oturup tam olarak neler kullandigimin listesini cikarip yazayim size daha iyi cünkü böyle siz sordukca aklima geliyor ....

Haskena cannım Supradyne içinde kalsiyum ve magnezyumda var galiba erke diyetinde var mı onlar_?

Canim onu ben kullanmiyacam esim kullanacakmis okumus sperm icin iyi oldugunu spermin kalitesini artiriyormus diye kullanmak istedim siparis verdim dedi e canim benim esimde 35 yasinda senin ki gibi genc degil olsun kullan dedim bende ....

OP
E

Elara

Misafir
Selam kızlarrrrr......... Valla ben tam gireyim bakayım diyorum birileri geliyor yada benim işim çıkıyor yazmamla çıkmam bir oluyor.

Ne var ne yok iyi dimi herkes.... Canımın sultanlarıııı -ciko

sagol cnm iyiyizzz sende iyisin inş
kızına ciciler almaya başladınmı

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kivide yiyormusun sen Haskena ananas falan

Canim bizim evimizde olmazsa olmaz meyveler kivi,muz,portakal,limetti,elma,nar dir ananasida arada alirim yani haftada bir felan oda kizim sünger kafa Bobun evi diye cok seviyor bende 2-3 dilim felan yerim ama digerlerini her aksam mutlaka tüketiyoruz meyve salatasi olarak ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar