Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar hepinze günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr

bende e-bebekten almıştım
ama dar olanı tavsiye etmiyorum.en alta gectiginde cok bunaltıcı oluyor cocuk için

bizdeki bunun aynısı
içi cok geniş
ST69045BR.jpg

kızlar bunlar çok güzel bende inşaAllah bebişim olunca bunlardan almayı istiyorum ama bunlar sallanmıyor o kısmı ne yaptınız siz bunların sallananları yok mu yaaa

Kizlar bisey sorucam bende netten bu royal jelly ( ari sutu+bal+polen) karisimi siparisi vermistim..bugun gelmis..hani ****l kasik kullanmamak gerekiyor ya yerken..ee bizde hic tahta kasik yokki nasil yicem,porselen cay kasigina benzer baharatliklarin icinde kullandigim kasiklar var..beyaz porselen yani..onunla yesem olur mu acaba..yoksa gidip marketten plastik cay kasigimi alsam??bide nasil sakliyorsunuz,,dolapta tutmayiniz yaziyor.serin yer diyor ama evin heryeri kalorifer yaninca sicak.acaba mutfak dolabinin icine koysam sicakta olsa bisey olurmu ki??buarada ins yarabbim isimize yarar..saglikli sekilde bu kez kavusuruz bebegime ins.amin..
bide kizlar sabah aksam bir cay kasigi bu jelden yedirip yanindada keciboynuzu kurunu yapsam esime olurmu acaba??yoksa ikisi birarada yarari olmazmi?? bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim..
buarada keciboynuzlarinida netten siparis vermistim..haskenacim aynen dedigin gibi buralarda cok pahali bende hemen hemen 1 kiloya yakin olanini 20 dolara siparis verdim:(kargo parasida var tabi.bilmiyorum bizim oralarda ne kadar ama,memleketimdeki gibi ucuzlugun ve tazeligin gozunu sevim:( bide daha esimin icebilip icemiceginide bilmiyorum..hayirlisi bakalim..

canım porselen kaşık olur ben öyle kullanıyorum plastikte sokma içine
sıcaklık meselesine gelince evin en serin yeri neresiyse koy canım gerelirse camın dışına koy
keçiboynuzu kürünüde umarım içer eşin ama içmezse meyve suyuna katarsın akşam yemeklerinde bunuda sabah akşam verirsin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar..hazırlık..yapıyom...arada..bakıyom..sıze..mısafdırım...varya..bugun..öpuldunuz..hepınız

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Bazen düşünüyorum bir bebek daha yapsammı diye. Sonra bir sürü yol çıkıyor karşıma ve hemen hemen hepsi çıkmaz yollar. Diyorum psikolojik ve fiziksel açıdan hazır değilim, tam böyle düşünürken yeni doğmuş bir bebek görüyorum. Kız erkek farketmiyor o bebeğe bakarken hamileliği özlüyorum. Bir daha bebek özlemi çekiyorum. Uykusuz kaldığım ve kalmakta olduğum geceler aklıma geliyor. O zaman boşver diyorum ta ki bir yerde bir bebek görene kadar. Birde erkek olurmu, hiç olmayacakmış gibi geliyor. Eğer kız olursa bu durumda eşimin "ben sana demiştim, bir daha olursa o da kız olacak" diyecek olma ihtimali kulaklarımda yankılanıyor. Bundan sonra gene boşver bu sevdadan diyorum. Acaba ilerde neden şansımı denemedim diye pişmanlık duyarmıyım diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Sonrada bu kirlenmiş dünyaya sırf kendim için bir çocuk daha getirmek doğrumu diye düşünüyorum. Kızlar ufaklık aşırı zorluyor beni şimdi, anca bu kadar dökebildim içimi.

OP
E

_eZeL_

Misafir
Bazen düşünüyorum bir bebek daha yapsammı diye. Sonra bir sürü yol çıkıyor karşıma ve hemen hemen hepsi çıkmaz yollar. Diyorum psikolojik ve fiziksel açıdan hazır değilim, tam böyle düşünürken yeni doğmuş bir bebek görüyorum. Kız erkek farketmiyor o bebeğe bakarken hamileliği özlüyorum. Bir daha bebek özlemi çekiyorum. Uykusuz kaldığım ve kalmakta olduğum geceler aklıma geliyor. O zaman boşver diyorum ta ki bir yerde bir bebek görene kadar. Birde erkek olurmu, hiç olmayacakmış gibi geliyor. Eğer kız olursa bu durumda eşimin "ben sana demiştim, bir daha olursa o da kız olacak" diyecek olma ihtimali kulaklarımda yankılanıyor. Bundan sonra gene boşver bu sevdadan diyorum. Acaba ilerde neden şansımı denemedim diye pişmanlık duyarmıyım diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Sonrada bu kirlenmiş dünyaya sırf kendim için bir çocuk daha getirmek doğrumu diye düşünüyorum. Kızlar ufaklık aşırı zorluyor beni şimdi, anca bu kadar dökebildim içimi.

kız bu kadar düşünme senin iki tanemiydi bebişler üç kardeş iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar