Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Ay yatak odana bayıldım bak genç odası gibi değil de daha spor bir tarz olmuş. Perden de çok hoş ayrıca.

OP
E

Elara

Misafir
ay yatak odana bayıldım bak genç odası gibi değil de daha spor bir tarz olmuş. Perden de çok hoş ayrıca.

cnm bende klasik olmasın diye böle rengarenk cingene gibi boyatmıştımm:d

ozamanda bu modeller modaydıı.
şimdiiki yatak odaları süperr
hepsi lake cok şıkk

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Çok güzel canım yatak odan süper. Yalnız vitrinleri diyorum boyutları ideal daha büyüklerini sevmiyorum diye koltuklardan bahsetmedim canım.

OP
E

Elara

Misafir
Haydinn yatalımm artıkkk
yarın aynı saatte aynı yerde görüşmek üzeree :D

OP
E

Elara

Misafir
çok güzel canım yatak odan süper. Yalnız vitrinleri diyorum boyutları ideal daha büyüklerini sevmiyorum diye koltuklardan bahsetmedim canım.

anladım cnm tşkler
dedigin gibi cok hantal degil yemek takımım
rahatlıkla cekip arkalarını silebiliyorum

OP
M

Mertim

Misafir
Kizlar bisey sorucam bende netten bu royal jelly ( ari sutu+bal+polen) karisimi siparisi vermistim..bugun gelmis..hani ****l kasik kullanmamak gerekiyor ya yerken..ee bizde hic tahta kasik yokki nasil yicem,porselen cay kasigina benzer baharatliklarin icinde kullandigim kasiklar var..beyaz porselen yani..onunla yesem olur mu acaba..yoksa gidip marketten plastik cay kasigimi alsam??bide nasil sakliyorsunuz,,dolapta tutmayiniz yaziyor.serin yer diyor ama evin heryeri kalorifer yaninca sicak.acaba mutfak dolabinin icine koysam sicakta olsa bisey olurmu ki??buarada ins yarabbim isimize yarar..saglikli sekilde bu kez kavusuruz bebegime ins.amin..
bide kizlar sabah aksam bir cay kasigi bu jelden yedirip yanindada keciboynuzu kurunu yapsam esime olurmu acaba??yoksa ikisi birarada yarari olmazmi?? bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim..
buarada keciboynuzlarinida netten siparis vermistim..haskenacim aynen dedigin gibi buralarda cok pahali bende hemen hemen 1 kiloya yakin olanini 20 dolara siparis verdim:(kargo parasida var tabi.bilmiyorum bizim oralarda ne kadar ama,memleketimdeki gibi ucuzlugun ve tazeligin gozunu sevim:( bide daha esimin icebilip icemiceginide bilmiyorum..hayirlisi bakalim..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar selam...
size bişi sorcam benim memişlerden su gibi sarı bişi geliyormuş.bugün farkettim...ilaçla tedavisi falan varmı.kimyasalın sebebi bumu..prolaktin yüksek olsa reglim düzensiz olmazmıydı:uzgun:
sıkınca geliyor.kendiliğinden değil....
uzun zamandır varda benmi yeni farkettim...canım çok sıkkın.yarın dra gitcem....
cnm..hamıs..kalmamanın..sebebı.bu..olmasın..ecede.bılıyosun..bundan..dolayı..kalamıyordu..doktoru..cok..yuksek..demıs..protokalın..ılac..kullanırken..o..ay..hemıs..kalmısdı..bence..sen..bı..gıt..dr..ye

merhabalar
2 kızım var 11 haftalık hamileyim

h.geldın..cnm..rabbım..bagıslasın..kızlarını..karnındakınıde..gonlunce..nasıp..etsın..ıns..saglıcakla

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunydın..kızlar..gece..ne.yazmıssınız..yhu..öle..oku..oku..anca..bıtırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar