Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hepinize çok teşekkür ederim sayfayı zor buldum..yeni mesajlara basınca bulmuştum sizi sonradan zor buldum..oğlum uydu şimdi ben de bakayım dedim..
zor günler yaşadım hala asla unutamam ..bazen diyorum keşke yüzlerine bakmasaydım..
belki daha kolay unuturdum..
4.çocuğa hiç cesaretim yok aslında ama bi yanımda istiyor sonuçta 2 çocuğum yok birdaha gelmeyecek..

sende hoşgeldin cnm,

OP
A

asidemet

Misafir
kızlar sol kasığım çok ağrıyor benim ya hiç böyle olmazdı:iyyyy::iyyyy::iyyyy:

OP
M

Mertim

Misafir
hepinize çok teşekkür ederim sayfayı zor buldum..yeni mesajlara basınca bulmuştum sizi sonradan zor buldum..oğlum uydu şimdi ben de bakayım dedim..
zor günler yaşadım hala asla unutamam ..bazen diyorum keşke yüzlerine bakmasaydım..
belki daha kolay unuturdum..
4.çocuğa hiç cesaretim yok aslında ama bi yanımda istiyor sonuçta 2 çocuğum yok birdaha gelmeyecek..

Canim Allahim bu bebegini size bagislasin,,hep saglikli,mutlu gunlerini gor ins..yasadiklarin cok uzucu..Allahim yardimcin olsun..
Esimde koyu besiktaslidir:) ayrica Poyraz ismi en cok sevdigim erkek bebek isimlerindendir..resimdeki gercekten senin bebgin resmimi yoksa,eger oyleyse masallah ne kadar tatli:) darisi biim gibi isteyen hepimizin basina olsun..Hosgeldin

egem

Daimi Üye
Tepki
517
evet cnm sağolasın allah razı olsun diyer oğullarımın ismi ege ve efe idi bu değişik olsun dedik ve poyraz oldu ismi severek koyduk..bizde beşiktaşıyız canım sağol teşekkürler

egem

Daimi Üye
Tepki
517
annem babam kardeşim izmirdeler bursada yalnızım sadece kayınvalidem var onunla da aram iyi değil kendimi çok mutsuz hissediyorum..oğlum da büğüyor eylülde işe başlamam gerekir ben ilkokul öğretmeniyim..ve şu an kadrodayım sözleşmeli olsam bir yıl daha gitmezdim ..oğlumu bırakıp gidebilecekmiyim bilmiyorum kendimi buna hiç hazır hissetmiyorum..işin içinden çıkamıyorum

OP
A

asidemet

Misafir
annem babam kardeşim izmirdeler bursada yalnızım sadece kayınvalidem var onunla da aram iyi değil kendimi çok mutsuz hissediyorum..oğlum da büğüyor eylülde işe başlamam gerekir ben ilkokul öğretmeniyim..ve şu an kadrodayım sözleşmeli olsam bir yıl daha gitmezdim ..oğlumu bırakıp gidebilecekmiyim bilmiyorum kendimi buna hiç hazır hissetmiyorum..işin içinden çıkamıyorum

canım gurbette tek başına olmak zor ama çok karamsarsın inan sıkışan kuluna mevlam yardımcı olur ümidini kesme

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
cnm benimkide park yatak evett ve ben cok memnunumm
kızım hala onda yatıyor.yatılı biyere gitceksek onuda cantasına koyup götürüyorum cok pratik bişi
kızımında kafasını vurma düşme derdi hiç olmadı
ben sana tavsiye ederim .
yatak odanda yer varsa büyük boyunu almanını öneririmm
benimkinin eni 75 boyu 120 cm.battal boy diye geciyordu
kızımın döne döne uyuyor içinde.
markasıda babycare.en büyük boy bunda vardı cünkü.

Elaracım teşk ederim canım bende bakındım çok hoş gözüküyo dediğin gibi mobilyada kafayı çarpma falan olasılığı çok o yöndende iyi bakalım sanırım bundan alıcam başka cazip gelen olmadı

egem

Daimi Üye
Tepki
517
canım gurbette tek başına olmak zor ama çok karamsarsın inan sıkışan kuluna mevlam yardımcı olur ümidini kesme

aslında hayat doluydum ama son 3 yıldır yaşadıklarım çok ağır geldi..sadece eşim yanımda o da dünyada tanıdığım en muhteşem insan çok şükür..
bikaç aydır da bu siteye bakıyorum sizi son 2 haftadır falan farkettim muhabbetiniz hoşuma gidince yazmak istedim sağolun

OP
A

asidemet

Misafir
aslında hayat doluydum ama son 3 yıldır yaşadıklarım çok ağır geldi..sadece eşim yanımda o da dünyada tanıdığım en muhteşem insan çok şükür..
bikaç aydır da bu siteye bakıyorum sizi son 2 haftadır falan farkettim muhabbetiniz hoşuma gidince yazmak istedim sağolun

yine hayat dolu ol sen mutlu ol enazından eşin yanında:salincak::salincak::salincak: burda bizimle biraz daha moral bulursun umarım

OP
A

asidemet

Misafir
eloşşşşşş bayıldım bayıldım :sila::sila::sila::seviyorum::seviyorum::seviyorum::seviyorum::seviyorum:muck muck sanaaaaaaaaa

egem

Daimi Üye
Tepki
517
yine hayat dolu ol sen mutlu ol enazından eşin yanında:salincak::salincak::salincak: burda bizimle biraz daha moral bulursun umarım

sağol cnm umarım daha iyiyim artık çok zor geçti oğluma hamile kaldım hep ağlayarak geçti 9 ayım hep buna da bişey olacak dedim..pisikolojik destek aldım 4 ay şimdi daha iyiyim rabbim kimseye yaşatmasın..
eşim benim anestezi uzmanı o yüzden bazen gece bazen zamansız çağırılabiliyo hastaneye çok sıkılıyorum o yüzden tek başıma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar