Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yemek yapmaya gidiyorum kızlar benim sayfaya kamyon çarpmış sanki sayfanın yarısı yok neler oluyo böle ya

OP
M

minietek

Misafir
minicim yumurtayla şekeri ne kadar çok çırparsan o kadar çok kabarır,bide kabartmatozunu mutlaka unla beraber koy ayrı yapma hele bide kabartma tozunu 1,5 paket koyarsan süper kabarıyo tecrübeyle sabit:dertli:
yumurta çırpma süremde problem var sanırım bende o küçük kağıtlarda yapıcam havuc almayı unuttum bugun cevızımde yok bunlarf olmadanda olurmu kek

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
minicim yumurtayla şekeri ne kadar çok çırparsan o kadar çok kabarır,bide kabartmatozunu mutlaka unla beraber koy ayrı yapma hele bide kabartma tozunu 1,5 paket koyarsan süper kabarıyo tecrübeyle sabit:dertli:

cnm aynen benım tarıfımde boyle ıcıne ne koyarsan okada guzel oluyo hındıstan cevızı olur kuru meyve olur elma ıster dogra ıster rendele ızstersen kuru üzüm koy bide tarçın muhakak koy ben bi paket koyuyodum artık bende bi bucuk koyayım. bıdeeeeee o kağıtlar la nasıl yapıyonuz ya yayılmıyolarmı

OP
M

minietek

Misafir
çok koyarsan yayılır ama yarısına kadar koyuyorum benn

OP
A

asidemet

Misafir
minietek güzel haberlerin için seni tebrik ederim inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kız ben sana yazim nasıl olsa senin kızın canı çekiyo bi:hihi:3 yumurtayı 1 kupa bardak şekerle miksele çırp cnm şekeri artırıp azaltabbilirsin zevkine göre cnm,1 bardak portakal suyu ,rendelenmiş hafif yağda kavrulmuş bir havuç,yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ,ben unu göz kararı yapıyorum ama ölçüyle yapmak istersen 3 su bardağı un,1,5 paket kabartma tozu süper kabartıyo ölçüsünü kaçırma ama acı olabilir vanilya,damla çikolata,bide ceviz süper oluyo cnm benim kızlar bayılıyo okulada götürüyolar arkadaşlarıda çok seviyo,aa bide şu küçük kağıtlar varya ben onda yapıyorum görünüşüde çok şık oluyo:hihi: bernil misafirlerine yapabilirsin cnm istersen

sağol canım ellerine sağlık eminim çok güzeldir.uzun zamandır kek yapmamıştım hep sütlü tatlılar falan yapıyordum geçen bi yapayım dedim eyvah kabarmadı yapış yapış gibi oldu.haftaya bi arkadaşın yasini var bana da kek yapmak düştü biyerlerim tutuştu anlıycağnız:cokkomik:
rengin kekinden yapıcam inşallah benimki de kabarır.

OP
A

asidemet

Misafir
sağol canım ellerine sağlık eminim çok güzeldir.uzun zamandır kek yapmamıştım hep sütlü tatlılar falan yapıyordum geçen bi yapayım dedim eyvah kabarmadı yapış yapış gibi oldu.haftaya bi arkadaşın yasini var bana da kek yapmak düştü biyerlerim tutuştu anlıycağnız:cokkomik:
rengin kekinden yapıcam inşallah benimki de kabarır.

kakule sütlüleri yiye yiye şişiyorum bennnnnnnnnnn

OP
E

Elara

Misafir
:hihi::hihi::hihi: genişledi ewet bacım dayanamadı bize:hihi::hihi::hihi:

:hihi:
ben onun nedenini biliyorummm
suçlu renginnnnn:ayk:

rengincim benim yazdıgım gibi altalta yaz cnm.
satırdaki kelime sayısı cok oldugu zmaann enine genişliyor sayfa benim anladıgım kadarıylaa

kızlar mümkünse hereks altalta yazsın bakalım düzelecekmi sayfaa

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
rENGİN,UMUT,TUBBY TARİF YOLLADIM SİZER.TAZMANYA SANA DA YOLUOYRUM TEŞEKKÜRLER GÜZEL SÖZLERİN İÇİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar