yumurta çırpma süremde problem var sanırım bende o küçük kağıtlarda yapıcam havuc almayı unuttum bugun cevızımde yok bunlarf olmadanda olurmu kekminicim yumurtayla şekeri ne kadar çok çırparsan o kadar çok kabarır,bide kabartmatozunu mutlaka unla beraber koy ayrı yapma hele bide kabartma tozunu 1,5 paket koyarsan süper kabarıyo tecrübeyle sabit:dertli:
minicim yumurtayla şekeri ne kadar çok çırparsan o kadar çok kabarır,bide kabartmatozunu mutlaka unla beraber koy ayrı yapma hele bide kabartma tozunu 1,5 paket koyarsan süper kabarıyo tecrübeyle sabit:dertli:
çok koyarsan yayılır ama yarısına kadar koyuyorum bennminicim yumurtayla şekeri ne kadar çok çırparsan o kadar çok kabarır,bide kabartmatozunu mutlaka unla beraber koy ayrı yapma hele bide kabartma tozunu 1,5 paket koyarsan süper kabarıyo tecrübeyle sabit:dertli:
kız ben sana yazim nasıl olsa senin kızın canı çekiyo bi3 yumurtayı 1 kupa bardak şekerle miksele çırp cnm şekeri artırıp azaltabbilirsin zevkine göre cnm,1 bardak portakal suyu ,rendelenmiş hafif yağda kavrulmuş bir havuç,yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ,ben unu göz kararı yapıyorum ama ölçüyle yapmak istersen 3 su bardağı un,1,5 paket kabartma tozu süper kabartıyo ölçüsünü kaçırma ama acı olabilir vanilya,damla çikolata,bide ceviz süper oluyo cnm benim kızlar bayılıyo okulada götürüyolar arkadaşlarıda çok seviyo,aa bide şu küçük kağıtlar varya ben onda yapıyorum görünüşüde çok şık oluyo
bernil misafirlerine yapabilirsin cnm istersen
sağol canım ellerine sağlık eminim çok güzeldir.uzun zamandır kek yapmamıştım hep sütlü tatlılar falan yapıyordum geçen bi yapayım dedim eyvah kabarmadı yapış yapış gibi oldu.haftaya bi arkadaşın yasini var bana da kek yapmak düştü biyerlerim tutuştu anlıycağnız
rengin kekinden yapıcam inşallah benimki de kabarır.
kakule sütlüleri yiye yiye şişiyorum bennnnnnnnnnn
şiştik bacım sorma
selam kızlarr
sizdede sayfa genişledimi??
kızlar momofun uzun bir yazısı vardı erkek bebek için yaptıklarını anlatan, varmı sizde o? Yoksa göndereyim. Isteyenler merak edenler özelime msj yazın.
genişledi ewet bacım dayanamadı bize
hoşgeldin elara
yok benimki genişlemedi