Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
kızlar bişey sorcam şu takviyeler varya kocayada
hepsini aynı saatte mi alacaz ilaç olanların :elis:

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar bişey sorcam şu takviyeler varya kocayada
hepsini aynı saatte mi alacaz ilaç olanların :elis:

hayır canım aynı saatte almayacakmışsın mesela çinko ile e vitaminini birlikte ver öğlen balık yağı ver akşamda diğer kalanları verirsin anlarsın işte hepsini yazmayayım :D

OP
G

gunness

Misafir
umut-11 napıyosun sen bugün ya görüşemedik
senle bugün,kız 3 gün sonra gerdeğe girecen ha
unutma bak pozitif pozitif bu sefer:kayris::1::1:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Altın zincirle cinsiyet belirleme
Yıllar önce bir komşumuz altın zincirle el bileklerimizde,kaç çocuğumuz olacak ve cinsiyetleri ne olacak bakıp söylemişti.Kuzenimin aynen söylediği gibi iki kızı oldu.Kendi kızına tek erkek çıkmıştı,bir erkekçocuğu var ve başka düşünmüyor.çocuğu olanlara bakınca da doğru çıkıyor.

Hamile olanlar: Göbeğinizin üzerine bir sarı altın zincir koyun.Bir ucundan tutup yavaşça yukarı kaldırın.Diğer ucu göbeğinizden bir ya da iki parmak yukarıda olacak şekilde kıpırdatmadan tutun.Zincirin ucu hareket etmeye başlayacak.Yuvarlak çizerek dönerse içeride bir kız var,iki zıt yöne gidip gelerek çizgi çizerse erkek.

Zincir çok ağır olursa hareket etmesi zor oluyor.İnce bir zincir bulursanız daha rahat hareket eder.

Hamile olmayan çocuklu ya da çocuksuz bayanlar aynı işlemi el bileğinde yapabilirler.Avuç içini yukarıya çevirip zinciri bileğinize sürüp yukarı kaldırın.ilk cinsiyeti gördükten sonra tekrar bileğinize sürtüp kaldırın.Bu işlemi zincirin ucu hareketsiz kalıncaya kadar tekrarlayıp kaç çocuğunuz olacağını ve cinsiyetlerini bilebilirsiniz.Hamile olanlar da bileklerinde yapabilirler tabii.

İyi eğlenceler. alıntıdırrrr...

hamısler..bı..denesenıze..merakk..ettım..tutuyomu..acaba:cokkomik:

aaa ben bunu bi denemek istiyorum

merhaba bi süredir sizi okuyorum...yeni uye oldum...6 aylık bir oğlum var ismi poyraz..
bundan 2,5 yıl önce 5 aylık ikizlerimi kaybettim ikizlerden biri karnımda ölmüş..diyeri de ondan zehirlenmiş..malesef 5 aylıkken sezeryanla alındı bebeklerim..dr biri kız biri erkek demişti bebeklerime o kadar mutlu olmuştum ki ama bebekler doğduğunda ikisinin de erkek olduğunu öğrendik...2 oğlum daha kollarım aalamadan rabbime gitti..birdaha anne olamam dedim..ama allah gene nasip etti bir oğlım daha oldu ege ve efe gitmişti şimdi kardeşleri poyraz benimle rabbim oğluma uzun ömür verir inşallah

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın.
inşallah güzel bir de prensesin olur

OP
G

gunness

Misafir
hayır canım aynı saatte almayacakmışsın mesela çinko ile e vitaminini birlikte ver öğlen balık yağı ver akşamda diğer kalanları verirsin anlarsın işte hepsini yazmayayım :D

kız kaç şey verecez adama zaten bi onları vericem
ilaç olarak ,kürlerdende mi bahsettin sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar