Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
Canım hoşgeldin amin inşaAllah hayırlı uzun ömrü olsun oğlunun inşaAllah bide kızın olur
sağol allah razı olsun inşallah
biz seni cesaretlendiririz cnm sen takıl bıze. sen nasıl buldun 3 tane oğlanı yawwww :hihi:

inan hiç cesaretim yok sağlık acısından da 3.doğum sezeryanla nasıl olur bilemem ama hayırlısı çok istiyorum bi kızım olmasını...
aslında ilk hamileliğimdi dr ikiz dedi çok mutlu olduk..14.haftada biri kız biri oğlan dedi dünyada benden mutlusu yoktu..çok sevindim herşey pembe mavi oldu dünyamda..birini kız birini erkek bekliyorduk dr %100 demişti..sonra 21.haftada birden kanamam oldu değişik bi kasılmam başladı hemen dr a gittik tabi..bebeklerden biri malesef gitmişti cennetine..o an dünyam durdu bende ölmeyi istedim..acil ameliyata alındım..2 oğlum olmuş eşim de girdi doğuma malesef ikisini de kaybettik..çok zordu..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar size bişey dicem bilmem hatırlıyormusunuz momof diğer tarafta bana nisan ayında deneme yapıcam deyince bazı şeyler yazmıştı nisan ayı kız bebek için uygun ama iyonları pozitif yapabilmek için şunları şunları yap demişti çayına falan karanfil at demişti ben çaya karanfil atmıyorum tadını değiştirdiği için eşim sevmiyor ama eve gidince ağzıma karanfil atıyorum ve biraz ağzımda tutyorum onları 10 - 15 dakika muhakkak böylede faydası olur hem ağzımızda hoş kokar tavsiye ederim
tskler..cnm..evet..bende..okumusdum..bızım..tam..yaza..gelecek..bakalım..bız..napcaz..ya..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

inan hiç cesaretim yok sağlık acısından da 3.doğum sezeryanla nasıl olur bilemem ama hayırlısı çok istiyorum bi kızım olmasını...
aslında ilk hamileliğimdi dr ikiz dedi çok mutlu olduk..14.haftada biri kız biri oğlan dedi dünyada benden mutlusu yoktu..çok sevindim herşey pembe mavi oldu dünyamda..birini kız birini erkek bekliyorduk dr %100 demişti..sonra 21.haftada birden kanamam oldu değişik bi kasılmam başladı hemen dr a gittik tabi..bebeklerden biri malesef gitmişti cennetine..o an dünyam durdu bende ölmeyi istedim..acil ameliyata alındım..2 oğlum olmuş eşim de girdi doğuma malesef ikisini de kaybettik..çok zordu..
cnm..ınan..ne..dıyecegımı..bılemıyom..rabbım..bır..daha.yasatmasın..hıc..kımseye..onlar..öbur..tarafta..sefatcı..olsun.sana..ıns..uzulme..

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
merhaba bi süredir sizi okuyorum...yeni uye oldum...6 aylık bir oğlum var ismi poyraz..
bundan 2,5 yıl önce 5 aylık ikizlerimi kaybettim ikizlerden biri karnımda ölmüş..diyeri de ondan zehirlenmiş..malesef 5 aylıkken sezeryanla alındı bebeklerim..dr biri kız biri erkek demişti bebeklerime o kadar mutlu olmuştum ki ama bebekler doğduğunda ikisinin de erkek olduğunu öğrendik...2 oğlum daha kollarım aalamadan rabbime gitti..birdaha anne olamam dedim..ama allah gene nasip etti bir oğlım daha oldu ege ve efe gitmişti şimdi kardeşleri poyraz benimle rabbim oğluma uzun ömür verir inşallah

hoşgeldin cnm rabbim oğluna sağlık versin uzun ömürler versin cnm bak benim ve bernilin 3 kızımız var 4.düşünüyoruz , seninde allahın izniyle bi kızın olur cnm,rabbim hepizin gönlündekini versin hayırlısıyla

OP
E

_eZeL_

Misafir

canım kendini böyle üzme bir kere olmuş olması bir daha olacağı anlamına gelemz bak aslan gibi bir bebeğin olmuş demekki bebeğine kardeşte olabilir bende çocukları kardeşsiz bırakmamak gerekir kanlım olsun kardeşim olsun derler ya öyle gerçekten

egem

Daimi Üye
Tepki
517
valla kızlar iki hamileliğimde de hem kızım olur diye çalışmalarda bulundum..sık ilişki olmuştu gün aşırı..2.hamileliğimde zaten ilk kaybımdan sonra cinsiyet soramadım druma..o da söylemedi tek önem verdiğim sağlıkla kucağıma almaktı...sonra detaylı ultrasona gittiğimde farklı dr baktı..kesin oğlunuz oluyor biliyorsunuzdur bu zaman kadar zaten dedi..öyle öğrendim ama içim de de hep bi umut vardı doğana kadar..sağlıklı uzun ömrü olsunpaşamın

OP
E

_eZeL_

Misafir
bakın momofun yazısını alıntı yapıyorum

Ezel aklini karistirmak istemem ama, Nisan ayi havada negatif iyonlarin(kiz icin uygun) en yogun oldugu bir donem. O yuzden eger o ayda bebis yapmaya niyetliysen iyonlari farkli yonde degistirmen sart. hem diyet hem soguk dus, altin tak bulabildigin kadar, cebini vucudunda tasi, laptopunu yakin tut, sacini sac kurutmayla kurut, elektrikli battaniyeyle yat(en dusuk ayarinda), tutsu yak evde odada bol bol(karanfilli vs), biberiye kullan yemeklerinde, karanfil tohumu kullan cayina vs ekle.. simdilik bunlar geliyor aklima. disari cikma mumkun oldugunca (ozellikle yumurtlama haftasi. Kapiyi cami da aksam ve sabah serininde ac. evi serin tut tutabildigin kadar.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433

ah cnm ya cok geçmiş olsun cok zor günler atlatmışsın. Allah oğlunu sana bağışlasın . zaman herşeyin ilacı

egem

Daimi Üye
Tepki
517
teşekkür ederim eğer sağlık açısından bi sıkıntım olmazsa drumla konuşup bir çocuğum dahaolmasını çok istiyorum ikizlerim yaşasaydıda 3. yü düşünüyordum o zaman..rabbim nasip etmedii

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm..sana..zahmet..olmassa..kullandıgın..takvıyelerı..yazabılırmısın..özelden..

cnm..cok..uzucu..bı..durum..rabbım..ogluna..uzun..ömurler..versın..ıns..bıde..kızın..olur...allahın..ıznıye...bu..arada..hos.geldın

kız ben sana yollamıştım kayıpmı ettin :dertli:ben sana ne diyorum yazdıklarımı kaybetme sakın:sinir:niye beni dinlemiyosun,tamam cnm akşam rahat rahat yollarım zaten sizde bi diete başlayın daha ayrıntılı konuşuruz inş

OP
H

helenx

Misafir
selam kızlargeçmişi atlaya atlayada olsa az okudum.netim bozuktu.gerç bu aralar zaten hep bozuluyo.yapıldı sözde bakalım.
diyet takviyelere başlamışsınız çok çok kolay gelsinemekleriniz boşa çıkmasın inşallahh..hepinizi öpüyorum.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
teşekkür ederim eğer sağlık açısından bi sıkıntım olmazsa drumla konuşup bir çocuğum dahaolmasını çok istiyorum ikizlerim yaşasaydıda 3. yü düşünüyordum o zaman..rabbim nasip etmedii

egemcim bernille benimde sezeryan biz 4 yapcaz inş oğullarımız için,kız bernil her taşın altından senle ben çıkıyoz ha

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
selam kızlargeçmişi atlaya atlayada olsa az okudum.netim bozuktu.gerç bu aralar zaten hep bozuluyo.yapıldı sözde bakalım.
diyet takviyelere başlamışsınız çok çok kolay gelsinemekleriniz boşa çıkmasın inşallahh..hepinizi öpüyorum.

hoşgeldin cnm başladık hayırlısıyla ,helen cnm sen takviye kullanmışmıydın bide keçiboynuzu kullanmışmıydın

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bu arada ismim zeynep arkadaşlar tanıştımıza memnun oldum oğlum uyandı çıkmak zorundayım..iyi günler yine uğramaya çalışırım inşallah

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
ne güzel ismin var bende kızım olurrsa zeynep koyacağım ama tabii oğlum olursa daha cok sevinirim bi tane prenses var zatenn

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar size bişey dicem bilmem hatırlıyormusunuz momof diğer tarafta bana nisan ayında deneme yapıcam deyince bazı şeyler yazmıştı nisan ayı kız bebek için uygun ama iyonları pozitif yapabilmek için şunları şunları yap demişti çayına falan karanfil at demişti ben çaya karanfil atmıyorum tadını değiştirdiği için eşim sevmiyor ama eve gidince ağzıma karanfil atıyorum ve biraz ağzımda tutyorum onları 10 - 15 dakika muhakkak böylede faydası olur hem ağzımızda hoş kokar tavsiye ederim

evet ezel bende hatırladım kız benim linki niye bulmuyon bende ibrahim sarçoğlunu söylemiştim ya çayınıza karanfil atın die karanfil vücudu alkali yaparmış cnm ,ezel ben bugün çörekotu ve tarçınada başladım kız hiç ağzım boş kalmıyo ne olacak benim halim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar