slm tünaydın kızlar
Slm cnm...
slm tünaydın kızlar
babanın uşagımı varr,kır kıçını yap temizliginiiKız bak gıcık olmaya başladım heeee. Ya biri sana dur desin, bu biri ben oluyorum yada bizim evede gel neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
korunmuyonuzmu? bi test al yap aklın kalmasınGecikti ya kiz doktor yanlismi bakti benim oglus saklandimi yoksa aman be hayalde olsa güzel....
hu hu güzel sitenin güzel hanımefendileri kucaklarınız şehzadelerle dolsun inşallahhhhh
hepinizi kocaman öpüyorum
Ezel bence vakit kaybetmeden doktora git, bu tarz şeyler ihmale gelmez. Sokacağın şeyle soktuğun yeri karıştırmış olmalısın sanırım, derin ilişkiyi kulağında uygulama kız...
merak etme hayatım derin ilişkide sokacağım şey kulağımın ucuna bile girmez rahat ol sen o konuda
iyiyiz çok şükür biri okula gitti diğeri midemi bulandırmakla meşgulSağol canım iyiyim, yavru kuşları doyurmaya çalışıyorum bir yandan. Sen ve böceklerin nasıl?
A ben mantarlarimla mutluyum bi kerem .......:cikolata:
Canim ben nedenini bilmiyorum gecmis olsun kadin dogum uzmanina gidince sormayi unutma belki hormonlardan dir acaba süt damarlari ile mi ilgili?
Ben de yıkatıcaktım yaa
Sat 20 subat sogan suyu kürünümü diyon bende baslayayim dedim ama o adette 10 gün kala baslaniyor yada adet bitiminden 7 gün sonra bi dahaki aya yapsam olmazmi .....
korunmuyonuzmu? bi test al yap aklın kalmasin
kızlar bu arada 2-3 gündür sağ göğsüm öyle bir sızlıyorki dün gece uykumdan uyandım.sanki bıçak gibi iğne gibi bişey sokuluyor ve oyuluyor gibi.bir iki dakka sürüyor geçiyor.sizce ne olabilir yaa
Evet canım yoğunum bu aralar sende de temizlik karşılaşamıyoruz :dertli:
Elara maşallah sana ya ne enerji.
temizlik yapacam diye çok yıpratma kendini canın kıymetli olsun biraz ilerde çıkar acısı yormadan yap :lilav:
Bizim burada disarda yikama gibi bi olayimiz olmuyor bizim yazli kücük bi bahce evimiz var onun arka bölümü yikamaya müsait ama orada bile yikayamiyoruz yasak cimleri deterjanli su kurutuyor diye e dedim ya bahce benim cim benim kime ne olmaz o su topraga karisinca komsu bahcelerinde cimlerini kurutur ve sikayet olunca ceza yersin dediler dötümün korkusuna bi sey yapamadim bende ne yapiyom her 3 yilda bi halilarimi degistiriyorum ne yapayim saf yün halidan yikama olmadan silme ile kir cikmiyor bende birsey kirli olupta var olacagina hic olmasin daha iyi diyorum...
bişid egil cnm.o maviş arabayıı bi ogullaa doldurursun inş.
tmm yollarım
inş bu ay hamiş kalırsın.
cat ignesi düşünüyonmu tekrar???
kolay gelsinnn cnm
nereler kaldı temizlencek??
slm h.gslm tünaydın kızlar
afiyet olsunnyemeğe çıkıyorum kızlarr:cikolata::cikolata::cikolata:
niye yapmıyon yaww.regli döngün içinmi.amin cnm inş hepimiz gönlümdekilere kavuşuruz,kızlar temizlik yapmamak için çok zor duruyorum ama yapmamalıyım biri beni durdursun,güle güle kirletin inş
Belgesel benim yaşamımda saklı hayatım. Bunlar bizim kuşumuz böceğimiz.
Mutluysan hiç rahatlarını bozma o zaman bırak alkali bir ortamda yaşasınlar:deli:
mantarlarla sana mutluluklar haskena
ozaman sen ilacları kullancan.regli oluncada yumun takip et ve ilişkiye girrr
ilaclarla rahimin temizlencek bence ideall zamann
Banyo küçük değilse orda yıkama imkanın yok mu ya da balkonda? Biraz tuzluya gelir böyle.
amin cnm inş hepimiz gönlümdekilere kavuşuruz,kızlar temizlik yapmamak için çok zor duruyorum ama yapmamalıyım biri beni durdursun,güle güle kirletin inş
Analadim canim,demekki ayni seyleri yasamisiz,,ben ertelesem daha iyi olucak gibi kakulecim ya,,kendimi psikolojik iyi hissetmiyorum zaten..hala etkisinden kurtulamadim..hem yememe icme biraz dikkat edeyim buay..ins sonrada hayirlisi ile hemen gelir yine bebisim..AMIN..kendine iyi bak canim,,bebisede..