Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Kız bak gıcık olmaya başladım heeee. Ya biri sana dur desin, bu biri ben oluyorum yada bizim evede gel neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
babanın uşagımı varr,kır kıçını yap temizliginii :D

Gecikti ya kiz doktor yanlismi bakti benim oglus saklandimi yoksa aman be hayalde olsa güzel....:huhuu:
korunmuyonuzmu? bi test al yap aklın kalmasın

hu hu güzel sitenin güzel hanımefendileri kucaklarınız şehzadelerle dolsun inşallahhhhh
hepinizi kocaman öpüyorum

aminn cnm h.g

OP
E

Elara

Misafir
Ezel bence vakit kaybetmeden doktora git, bu tarz şeyler ihmale gelmez. Sokacağın şeyle soktuğun yeri karıştırmış olmalısın sanırım, derin ilişkiyi kulağında uygulama kız:)...

:cokkomik::cokkomik:
körle yatan şaşı kalkar diye boşa dememiştirrr
bizimle sohbet edennnden böle cvplar duymak artık şaşırtmıyor benii :D

merak etme hayatım derin ilişkide sokacağım şey kulağımın ucuna bile girmez rahat ol sen o konuda :dil:
:cokkomik:
al birini vur ötekinee

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Sağol canım iyiyim, yavru kuşları doyurmaya çalışıyorum bir yandan. Sen ve böceklerin nasıl?
iyiyiz çok şükür biri okula gitti diğeri midemi bulandırmakla meşgul:hihi:

A ben mantarlarimla mutluyum bi kerem .......:cikolata:

Canim ben nedenini bilmiyorum gecmis olsun kadin dogum uzmanina gidince sormayi unutma belki hormonlardan dir acaba süt damarlari ile mi ilgili?

sağol canım gidince bi sorarım doktora
mantarlarla sana mutluluklar haskena:hihi:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ben de yıkatıcaktım yaa :(

Bizim burada disarda yikama gibi bi olayimiz olmuyor bizim yazli kücük bi bahce evimiz var onun arka bölümü yikamaya müsait ama orada bile yikayamiyoruz yasak cimleri deterjanli su kurutuyor diye e dedim ya bahce benim cim benim kime ne olmaz o su topraga karisinca komsu bahcelerinde cimlerini kurutur ve sikayet olunca ceza yersin dediler dötümün korkusuna bi sey yapamadim bende ne yapiyom her 3 yilda bi halilarimi degistiriyorum ne yapayim saf yün halidan yikama olmadan silme ile kir cikmiyor bende birsey kirli olupta var olacagina hic olmasin daha iyi diyorum...

OP
E

Elara

Misafir
Sat 20 subat sogan suyu kürünümü diyon bende baslayayim dedim ama o adette 10 gün kala baslaniyor yada adet bitiminden 7 gün sonra bi dahaki aya yapsam olmazmi .....

ozaman sen ilacları kullancan.regli oluncada yumun takip et ve ilişkiye girrr
ilaclarla rahimin temizlencek bence ideall zamann

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
korunmuyonuzmu? bi test al yap aklın kalmasin

Öncesi korunmali olduda e zaten yumurtlama dönemi görümcemin ordaydim adamin birak seyini yüzünü görmedim hem doktor altan ulturaschalla bakti olsa görürdü neyse kizimi almaya gidince bi test alip yapayim belki gercekten saklanmistir kerata....

OP
E

Elara

Misafir
kızlar bu arada 2-3 gündür sağ göğsüm öyle bir sızlıyorki dün gece uykumdan uyandım.sanki bıçak gibi iğne gibi bişey sokuluyor ve oyuluyor gibi.bir iki dakka sürüyor geçiyor.sizce ne olabilir yaa

şuan senin meme bezlerin artıyor ve damarlaşmalarda artıyor,sızlamasının nedeni bu olabilir
bide süt hormonu salgılanmaya başladı artıkk buda agrıya neden olabilir
Evet canım yoğunum bu aralar sende de temizlik karşılaşamıyoruz :dertli:

Elara maşallah sana ya ne enerji.
temizlik yapacam diye çok yıpratma kendini canın kıymetli olsun biraz ilerde çıkar acısı yormadan yap :lilav:

tşkler cnm.yok yıpratmadan sakin sakin yapıyorum :)

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Bizim burada disarda yikama gibi bi olayimiz olmuyor bizim yazli kücük bi bahce evimiz var onun arka bölümü yikamaya müsait ama orada bile yikayamiyoruz yasak cimleri deterjanli su kurutuyor diye e dedim ya bahce benim cim benim kime ne olmaz o su topraga karisinca komsu bahcelerinde cimlerini kurutur ve sikayet olunca ceza yersin dediler dötümün korkusuna bi sey yapamadim bende ne yapiyom her 3 yilda bi halilarimi degistiriyorum ne yapayim saf yün halidan yikama olmadan silme ile kir cikmiyor bende birsey kirli olupta var olacagina hic olmasin daha iyi diyorum...

Banyo küçük değilse orda yıkama imkanın yok mu ya da balkonda? Biraz tuzluya gelir böyle.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bişid egil cnm.o maviş arabayıı bi ogullaa doldurursun inş.

tmm yollarım
inş bu ay hamiş kalırsın.
cat ignesi düşünüyonmu tekrar???

kolay gelsinnn cnm
nereler kaldı temizlencek??

amin cnm inş hepimiz gönlümdekilere kavuşuruz,kızlar temizlik yapmamak için çok zor duruyorum ama yapmamalıyım biri beni durdursun,güle güle kirletin inş

OP
E

Elara

Misafir
slm tünaydın kızlar
slm h.g

yemeğe çıkıyorum kızlarr:cikolata::cikolata::cikolata:
afiyet olsunn

amin cnm inş hepimiz gönlümdekilere kavuşuruz,kızlar temizlik yapmamak için çok zor duruyorum ama yapmamalıyım biri beni durdursun,güle güle kirletin inş
niye yapmıyon yaww.regli döngün içinmi.
gecenelrde bahsediyordunuzz ama bence alakası yokkkkk

OP
E

Elara

Misafir
eşim arabayı bıraktı bugünn ,fırsatı degerlendiriyimm havada güzelll
kızımı alıp parka götürcem ordanda avm ye gececemmm
biraz dolanayımm baya bunaldım evdee kac gündürrr,
hadii size hoş sohbetelr hatunlarr
akşama dogruu gelirim inş.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Belgesel benim yaşamımda saklı hayatım. Bunlar bizim kuşumuz böceğimiz.

Yerim ben o kuslari böcekleri......

Mutluysan hiç rahatlarını bozma o zaman bırak alkali bir ortamda yaşasınlar:deli:

Ah bide tatli tatli kasinmasa sorun yokta carsida pazarda kasinti tutunca kötü oluyom....

mantarlarla sana mutluluklar haskena:hihi:

Tesekkür ederim canim.....

ozaman sen ilacları kullancan.regli oluncada yumun takip et ve ilişkiye girrr
ilaclarla rahimin temizlencek bence ideall zamann

Hadi bakalim bak bugün basliyom ha ama ya sonra vajen asidik olursa :uzgun:

Banyo küçük değilse orda yıkama imkanın yok mu ya da balkonda? Biraz tuzluya gelir böyle.

Canim banyom büyük ama halilarimin boyutuna göre bos alan kücük dolaplar var ve camasir makinasi kurutma makinasi o nedenle orta alan kücük kaliyor yok kiz burada iscilik pahali bozulan bir esyayi yaptirmak yerine almak daha ucuza maloluyor o nedenle burada kimse esyasi bozuldumu tamirci cagirmaz direk cöpe tamirci cagirsa daha pahaliya mal oluyor ben halilarimi yikamaya versem yilda 2 defa yeni hali alma parasina geliyor bende degistiriyom hem degisiklik oluyor hemde parada fark olmuyor benim arkadasin elektrik sürürgesi bozuldu kadin 220 Euroya almisti sonra servisine gönderdi hemde aldigi markanin servisine kadina 310 Euro masraf cikardilar ya dediki ben o kadara almadimki servis dediki elemanlarimiz bu fiattan asagiya yapamazlar yaptirip yaptirmamak sizin karariniz e sen olsan atmayipta ne yapacan .....

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
bugün evdeyim diye üst komşum çağırdı çaya ben birazdan kaçarımhepinizi kocaman kocaman öpüyorum.
yarın yada cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum.ayy çok merak ediyorum bebişimi ben yaaa.eşim de bu ikinci biz artık deneyim kazandık 7 haftalık olsun kalp atışını duymaya gideriz diyo ama ben çatlıycam.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Analadim canim,demekki ayni seyleri yasamisiz,,ben ertelesem daha iyi olucak gibi kakulecim ya,,kendimi psikolojik iyi hissetmiyorum zaten..hala etkisinden kurtulamadim..hem yememe icme biraz dikkat edeyim buay..ins sonrada hayirlisi ile hemen gelir yine bebisim..AMIN..kendine iyi bak canim,,bebisede..

sen bilirsin canım psikolojik hazır değilsen bekle tabi.inşallah tez zamanda güzel haberler alırız senden.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara..temızlıgın..bıtmeden..nere..gıdıyon..bak..ben..bogusuyom..işlerle:hihi::hihi:saka..bıyaana..gıt..cnm..kızında..bı..hava..almıs..olur..onlarda...sıkılıyo..valla..benımkı..garıbım..en..son..pazar..gunu..cıkarmısdım..dısarya..cuma..gunu..anca..cıkarabılırrım..bugun..temızlıkvar..yarın..mısafır

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın..sende..basla..yhu..reegl..zamanında..tekrar..halıları..cırparsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar