Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
kız..takvıyeler..bıde..ters..tepıyomus..töbe..tobe:hihi::hihi:gınseng..kullandımı..esın..senın..cnm

yok bizim takviyeler etkisini gösterdi maşaAllah diyim nazar değmesin

bide ben doğum kontrol ilacı kullanırken acayip kuruluk yapmıştı bende çok kötüydü o zamanlar benimde canım istemiyordu bazen ama şimdi diyetten mi ilacı bıraktım diyemi bilmiyorum onada maşaAllah diyorum

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
cnm..ben..baya..oldu..gecıkmısdım..farlutal..kullandım..hemen..oldum..3..gun..sonra..arakanamamda..olmadı..ya

Canim benim catlak vermedi bende recetesiz ecz alamiyorum dediki rahim duvari belli kalinliga ulasmadan dökülme olursa ara kanama olur bekle zamani gelince olursun sen önce bu verdigim ilaclari kullan dedi belkide fitil verdi ya onun icin mi kanamanin gelmesini öne almak istemedi ne bilem yahu yada ben gec yumurtladim bu ay görümcemin ordaydik diye takipte edemedim ama 2-3-4- martta pembe renkli akintim olmustu Elara o zaman yum.söylemisti birde belki regl olursam mantar temizlenirde ilaclari kullanmk zorunda kalmam diyom acaba faydasi olurmu?

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
yok bizim takviyeler etkisini gösterdi maşaAllah diyim nazar değmesin

bide ben doğum kontrol ilacı kullanırken acayip kuruluk yapmıştı bende çok kötüydü o zamanlar benimde canım istemiyordu bazen ama şimdi diyetten mi ilacı bıraktım diyemi bilmiyorum onada maşaAllah diyorum

Olsun olsun simdi gencken bol bol yapmiyacanda ne zaman yapacan 35 den sonra pek zevkli olmuyor bosver tadini cikar :cee

OP
E

_eZeL_

Misafir
Canim benim catlak vermedi bende recetesiz ecz alamiyorum dediki rahim duvari belli kalinliga ulasmadan dökülme olursa ara kanama olur bekle zamani gelince olursun sen önce bu verdigim ilaclari kullan dedi belkide fitil verdi ya onun icin mi kanamanin gelmesini öne almak istemedi ne bilem yahu yada ben gec yumurtladim bu ay görümcemin ordaydik diye takipte edemedim ama 2-3-4- martta pembe renkli akintim olmustu Elara o zaman yum.söylemisti birde belki regl olursam mantar temizlenirde ilaclari kullanmk zorunda kalmam diyom acaba faydasi olurmu?

canım 4 martta yumurtlamış olsan bile bu güne adetinin gelmesi lazımdı geçikmiş senin çok

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yok..cnm..mantar..kolay..gecmez.sen..elaranın..dedııgı.ılacları..kullan..hemde..alkallı..yaapıyo..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elaraaa......temızlıgın..ne..zaman..bıtıyo..bcm..cıkıcam..söle..merak.ettım:hihi::hihi::hihi:

OP
E

Elara

Misafir
:D :D :D biraz uğraşman lazım gerçekten umut :D
ay sorma zaten kulağımın biri tıkalı öbürünüde sen çınlattın başıma ne geldi geçen cumadan beri tıkalı kulakla dolaşıyorum banyodan sonra kulağımı temizleme çubuğuyla temizliyeyim dedim hiç yapmadığım şeydir çubuğu çok sokmuşum kulağıma tık tıkanı verdi öyle olunca biraz daha soktum :D iyice tıkandı şimdi ilk günden daha iyi yavaş yavaş açılır dediler doktora gitmedim ama 1 hafta geçsin bakalım düzelmezse gidicem

gecmiş solun ezel.ama kulak cöpü kulagındaki pisligi iterr iyicee.bide zorladıgında Allah korusun zarını yırtarsın farkında olmadan
kulak zarı azcık delinse bile kulagın az duyarr.
bence doktora git bi göster ne olur ne olmazz.

ayrıca kulagımda tıkanıklık var diyorsan bol bol sakız cigniceksinn agzını aça aça

OP
E

_eZeL_

Misafir
gecmiş solun ezel.ama kulak cöpü kulagındaki pisligi iterr iyicee.bide zorladıgında Allah korusun zarını yırtarsın farkında olmadan
kulak zarı azcık delinse bile kulagın az duyarr.
bence doktora git bi göster ne olur ne olmazz.

ayrıca kulagımda tıkanıklık var diyorsan bol bol sakız cigniceksinn agzını aça aça

eşimde öyle dedi kulak zarın yırtılmış olabilir kendi kendine iyleşir bir süre sonra dedi normalde o kadar sokmam kulak çubuğunu ama bu sefer anlamadım nasıl olduğunu fazla girdi

OP
E

Elara

Misafir
bugünde benim kasığımda ağrı var yumurtluyorum galiba akşama ovülasyon testi yapıcam polen ve çörek otu ikisi bir arada faydalı oldu sanırım erken başladı yumurtlamam

belki birden fazla yumun oluşmuşturr.
iki kez yumurtlayabilirisnnn,yap bakalım ayrıca ovulasyon testi yapsan nasıl anlıcann yumurtladıgınıı
iki koyu cizgi cıkmıyor genelde.
silk cizgi cıksa ya yumurtlamaya az kaldıı anlamına geliyor
yada yumurtlaman bitti anlamına geliyorr
o nednele hergün ölcmek lazımm.oda cok masraflı iş

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
canım 4 martta yumurtlamış olsan bile bu güne adetinin gelmesi lazımdı geçikmiş senin çok

Gecikti ya kiz doktor yanlismi bakti benim oglus saklandimi yoksa aman be hayalde olsa güzel....:huhuu:

yok..cnm..mantar..kolay..gecmez.sen..elaranın..dedııgı.ılacları..kullan..hemde..alkallı..yaapıyo..

Aman bugünde hasta olmazsam baslarim artik hasta olunca fitil geri depmezmi ki kiz belki antibiotik alkali yapar demi birde Elara baska fitil demisti onu alayim bugün ecz. sansima tüküreyim....

OP
E

_eZeL_

Misafir
belki birden fazla yumun oluşmuşturr.
iki kez yumurtlayabilirisnnn,yap bakalım ayrıca ovulasyon testi yapsan nasıl anlıcann yumurtladıgınıı
iki koyu cizgi cıkmıyor genelde.
silk cizgi cıksa ya yumurtlamaya az kaldıı anlamına geliyor
yada yumurtlaman bitti anlamına geliyorr
o nednele hergün ölcmek lazımm.oda cok masraflı iş

Elara ovülasyon mikroskobuyla denedim akşam yarı otlu görüntü vardı tam anlamıyla otlar yoktu ama kısım kısım vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar