Hay hasini diyen dilini esek arisi öpsün sen böyle hasini yazarsan yok sana tarif felan .....
Bana alıngan diyenler, görün bakın alıngan nasıl oluyormuş
Gülüm sen bana kıyamazsın nasssslaaaaa... Canım teşekkür ederim tarifin için...
Canim senin olayin Kakulee den farkli sen en iyisi bi dahaki ay deneme yap benim de daha önce basima gelmisti ve doktorum 6 hafta sonra tekrar deneme yapabilirsin dedi buda bir sonraki ayin yumrt.tarihine denk geliyor hakkinda hayirlisi olsun canim....
Iyi geceler kizlarr..
bende oyle dusunuyorum haskena..sagol,hepimiz icin hayirlisi ins..
canım istersen bekle sen bilirsin ama bana doktorum beklemene gerek yok demişti kimyasal gebelik tam bir düşük sayılmaz o yüzden kimyasal gebelikten sonraki ay bile hamile kalabilirsin dediği için ben ilk kanama gününü adet günü sayarak yumurtlama günümü de farkettim gerçekten her ay gibi 12. gün yumurtladım.işte sonuç ortada hamileyim ama karar senin istersen bu ay bekle istersen benim gibi hemen başla çalışmalara.
benim de tam adet kanaması gibiydi aynı sürede bitti yani herzamanki aylardan bi farkı yoktu.
allah yardımcın olsun canım.inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız.
kızlar hepnize iyi geceler
slm..kızlar..benımde..öle..yaprakcım..valla..gecmıse..gıtmıyoo..gıtsemde..gerı..gelmıyo
Selam bernil,,gecmisi okudugumda hep ne kadar cok bu bebegini istedigini hissediyorum,,Allahim ins gonlune gore verir canim ya..rengin arkadastada ayni seyi hissediyorum..ins gonlunuzce olur canim..Allahim bu isteginizi versin ins..butun isteyenlerede ..AMIN.
---------------------------------------------------------------------------------mesela ben himalia ya nankör dedim amigoluk yaptı sayfada dedim bunları bilmene ragmen yinede dün ona mesaj yazdın.
bunu yapmış olman yine kötü bişi asla degil.
ama ben yada yaprak bunu yapmazdıkk.onu anlatmaya calışıyorumm
amınnn..cnm..aglatcan..benı..ınankı..hemde..cok..ıstıyoruz..rabbım..ıns..hepımıze..gonlumuzdekınden..nasıp..etsın..cnm...ınan..bazen..hemen..hamıs..kalasım..gelıyo..ıns..oda..olcak..sızlede..mutlulugumuzu..paylasmamızı..nasıp..etsın.mevla..cnm..hepımızın..ınş..
cnm..ya..degmeyen..bırı..ıcın..tartısıpda..moralınızı.bozzmayın..bosverın..evlı..evıne..köylu..köyune..gerıde..kaldı..onlar..---------------------------------------------------------------------------------
Haskena dan alinti;
A ben senin bebegini erkek biliyordum Rabbim hayirli ve saglikli evladlar versin kiz veya erkek farketmez .......
bu msj bahsediyorsun e siz söylediniz 3.kizi olacakmis diye okuyunca bende baska topikteydi bunu yazdim hani yalan söyledigini desifre etmek istemedim ve üstü kapali yazdim o anlasin diye ben direk ona sen bize yalan söyledin diyemezdim evet bu benim tarzim degil tabiki benimde arkadaslarima birileri laf söylese bende gerekli destegi veririm ki diger tarafta buna sahit olundugunu düsünüyorum hem bosver reel hayatta o kadar cok kavgalarimiz varki sanal alemde bari etmeyelim bence nankör olanda ,yalan söyleyende,kin tutanda ,yani kötü meziyetleri ruhunda barindiranlar sadece kendileri kaybederler karsilarindakine hicbir zararlari olmaz bence sende böyle düsün ve rahat ol....
Haskenacım bana darılmadın inş. Biz bunca zaman seni yeteri kadar tanıdık ve çok sevdik ben o lafı karşı tarafa kızgın olduğum için söledim aranız iyi diye darılma lütfen şekerim seni çok seviyorum ben ve aslada bi yanlışım olmaz yani yeterki yanlış anlama
amınnn..cnm..aglatcan..benı..ınankı..hemde..cok..ıstıyoruz..rabbım..ıns..hepımıze..gonlumuzdekınden..nasıp..etsın..cnm...ınan..bazen..hemen..hamıs..kalasım..gelıyo..ıns..oda..olcak..sızlede..mutlulugumuzu..paylasmamızı..nasıp..etsın.mevla..cnm..hepımızın..ınş..
şunuda söleyim yalnış anlaşılmasınn
herkes istedigiyle görüşmekte yazışmakta özgürdür,hiç kimseye böle bi kısıtlama getirmek benim haddime düşmez.
yalnız benim actıgım bi sayfada istemedigim biriyle yazışmak ebni rahatsız ederr.
ama özelden mesajlaşırsınız yada başka sayfada yazarsınız o beni hiç ilgilendirmezz ve rahatsız etmez