Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yaprakcım..cnm..kolay..gelsınn..aman..dıkkar..et..leventımıze..ıı.bakk...cnm.ıns.saglıkla..doguracaksınız..sımdı..bız..dıyozkı..keske..olsada..dogum..nasılsa..olur..dıye..cnm..bıze..cok..dua..et......

rengın..benımkı..dıyokı..hatun..dıyete..ne..zaman..baslıyoz..caktırmadım..ama..eslerde..heyecanlı..ıns..rabbım..onlara..bır..arkadas..nasıp..etsın..ıns

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kızlar slmm ne habersiniz inş. iyisiniz hepiniz can parçam rüyan çok güzelmiş yaa bian önca sağ sağlim doğursakta alsak kucağımıza ben çok heycanlanıyorum ya bide bişey olucak diye korkuyorum elaracım bende temizlik yapıyorum duvar falan siliyorum geç bitiyo valla ondan giremiyorum çok yoruluyorum anca gece fırsat bulabiliyorum özledim sohbetinizi

Kiz hamis hamis ne duvar silmesi yorma bu kadar kendini dikkat et hem kollari yukari uzatmak tehlikeli dikkat etcanim kolay gelsin....

haskena umutgemısı ALLAH ıyı etsin sizi akşam akşam ağzımın suyu aktı denıcem bu tarifleri teşekkür ederimmm

Afiyet olsun CANOM......

Kız böreği gördüm ancak Hasininkini göremedim.

Hay hasini diyen dilini esek arisi öpsün sen böyle hasini yazarsan yok sana tarif felan .....

off haskena sen bilmiyomusun kakulenin kızı herşeyden yemek istiyo biz ona yemek ismi bile söylemiyoz artık

Ana kiz bütün hamislere gönderdim sadece Kakulee nin kizinin cani cekti olsun yesin yigenim oh afiyet olsun...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprakcım..cnm..kolay..gelsınn..aman..dıkkar..et..leventımıze..ıı.bakk...cnm.ıns.saglıkla..doguracaksınız..sımdı..bız..dıyozkı..keske..olsada..dogum..nasılsa..olur..dıye..cnm..bıze..cok..dua..et......

rengın..benımkı..dıyokı..hatun..dıyete..ne..zaman..baslıyoz..caktırmadım..ama..eslerde..heyecanlı..ıns..rabbım..onlara..bır..arkadas..nasıp..etsın..ıns

Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın hiçbirinizin inş. eşininde seninde gönlüne göre versin valla oluncada ayrı bi dert bernilcim geçmek bilmiyo zaman yok hamilemiyim yok cinsiyet öğrenma şimdide doğum geçmiyo valaa yaaaaaaaaaa

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Ben size bişey sölicem ama gülmeyin haskena bugün kızının doğum gününü söylerken cetvele baksana takip etmiyomusun yazmıştı birine o zaman farkettim bu cetvellerin değiştiğiniş bu nasıl ilerliyor kızlar ya şaştım valla kaç haftalık olduğunu sürekli hesaplıyorum bende burda hazır varmış :hihi::hihi::hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar