bacım sen niye bukadar gec giriyon yaw
önceden gündüzleride girerdin artık girmiyorsunn.neden??
özlüyoruz seni
Valla bende çok özlüyorum sizi bişeyler yazmayınca yarım kaldım gibi geliyo erken gelemiyorum bende temizlik yapıyorum anca benimkisi yavaş yavaş ondan geç kalıyorum
kız yaprak bugeceden beri senı rüyamda görüyom sankım ıkımız doğum yapmışız oğlanlar tosun gibi senınkı benımkınden daha yapılı sankı aynı yatakta yatıyomusuz bebekleri ortamıza almışızz senınkıne mavili hırka giydirmişsın benımkı kahverengi giysi giyinmış sankı bi ara benım oğlanı yıkıyom bembeyaz tertemız vucudu okadar güzeldiki hiç uyanasım gelmedi hayr olsun bizim oğlanlar kankımı olacak ne

Hayırolsun inş.çok güzelmiş ay ben hiç rüyamda görmüyorum ya şimdiye kadar iki sefer gördüm kızdı ondada cinsiyetini öğrenmeden önce başkada görmedimm
kızlar ben bişi sorcaam epidural normal doğum yapan arkadaslara ben doktorumu değiştircem bu ay baska bi doktora gidecem benim doktor devlet hastanesınde görev yapıyodu şimdi özel bi hastaneye geçti ordada doğumlar ateş pahası şuan yüklü mevla ödeme gücüm yok ne yalan diim kredi çektik onu ödüyoz ben ssk lıyım o hastanenın hiçbir kurumlada anlaşması yok burda başka bir özel hastane var orayı araştırıyorum ssk ile anlaşmalarıda varmış bi arkadaş doğumunu orda yaptı gayette memnun telefonla aradım epidural normal doğum fiyatı 310 lira bana gayaette cazip geldi bidahakı kontrolumde oraya gidecem benım ya gece tutarsa doğum sancılarım gece gece orda epidural yapan olurmu bana bu konuda bi bilgi verin bacılar normal giderse herşey normal doğum istiyom ama epiduralinden:iyyyy::iyyyy::iyyyy:
fiyat çok uygunmuş canımgece olursada onlar çağırırlar anestezi uzmanını heralde benim kızımda sabah olmuştu sorun olmadı bak benimde aklıma düşürdün şimdi gece olursa nolucak yaww
ay ye ekşiyi doğur Ayşeyi ye ekşiyi doğur Osmanı

büyükler doğru söylemiş.
ikisindede ekşimi yeniliyo yani yanlışmı yazdın yoksa biri tatlı olsaydı daha iyiydi ama

Kiz bu yaw kelimesini bizim Elara kullanir evet evet sen Elarasin .....:deli:
Kız bu yaww kelimesini bende çok kullanırım ama valla elara değilim beni banlamayın noooluuurrrr

cnm inş bebeğini sağsağlim alacaksın kucağına ama dikkat et temizlik yaparken hele duvar silerken çok uzanma yavaş yap temizliği yorma leventimizi
Saol canım oda oda yapıyorum yinede yorucu oluyo tabi ama napalım mecburen bişey olmaz inş.Allahın izniyle diyetede başladınız darısı size bekliyoruz güzel haberlerinizi