Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ona bakarsan Elara kendini öldürüyor temizlik yaparken en erken onun gelmesi lazım ama umutun geliyor kız umut sen çok mu ağır iş yapıyorsun iş yerinde kolileri sana mı taşıtıyorlar yoksam

:kptmya::kptmya::kptmya:
benim adetim şaşmaz maşallah deyin kızlar 25-26 dedinmi kapıyı çalar :hihi:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
1539705.jpg

Canim bunu kullaniyorum fiati cok uygun 85 cent canim ben aslinda dieti yapiyorum arada bu saftlarida kullaniyorum ari sütü bal polen in icindekilerde ph artiracak özelliklere sahip yani kullandiklarimin toplami ph yi artirdi bende duyunca cok sevindim hatta kendi kendime güldüm ama simdi su ilaclari kullnamak zorunda olmak sinirlerimi bozuyor....

Haskena o ne domates suyu mu? o da mı alkali yapıyormuş canım.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar..okuldan..gelım..persembye..mısafırım..gelıyo..ay..ne..yapsam..ya..guzel..rarıflerınız..varsa...kolay..yollayın..bu..garıbe:)

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlar..okuldan..gelım..persembye..mısafırım..gelıyo..ay..ne..yapsam..ya..guzel..rarıflerınız..varsa...kolay..yollayın..bu..
garıbe:)

Gidiyom gelince sana bi tarif verecem yeni ögrendim ben cok begendim bi dene istersen ....Benim asciligima ne kadar güveniyon o da ayri:zonk:

Tepki
92
3 ay lık diet öneriliyorr
sayfaya aktif katılırsann yöntemelri yollarrım
bu arada ismin melek mi.nerelisin

bayağı sürüyomuş ben nisan mayıs gibi düşünüyodum çünkü yaz sıcaklarına kalmak istemiyorum bulantılar falan hiç çekilmez gibi geliyo,
ismim değil ama ruhum melek gibi desem :utan:izmittenim

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
geçmişi okuyup geldim kızlar.Dün gece çok yorgundum uyumuş kalmışım giremedim.Fatura kuyruğu çok yormuş beni.Bir de 23 nisan için tiyatro çalıştıru,ıyorum çocukları,o da çok yoruyor.Nasılsınız?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
karışık sebze suyu ama domates suyuda alkali yapıyor

eZELCİM DİYETİ 3 AY DEĞİL DE 4-5 AY YAPABİLİYOR MUYUZ EZELCİM?AY GERÇİ KALSİYUM DEPOLARIMIZ BİTER HAMİLE KALDIĞIMIZDA BEBİŞLERİN KALSİYUM İHTİYACI ÇOK OLUR,BİZİM VUCUTTAN ALIYOR YA....HANİ DAHA ETKİLİ OLUR MU DİYE DÜŞÜNDÜM.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengincim temizlige mola verdim senin cetveli yaptımm
müsait oldukca degiştiririmmm avatarı filann
tatlı bi bebiş daha bulabilrisem eklerim onudaa

cnm ya pat diye üyelik istedi sayfa bende namazım geçiyo die çıktım yazıda yazmıştım çıkmamış çok yakışıklıydı maşallah o çocuk inş öyle yakışıklı oğlum olur sağol cnm sen rahatına bak uygun olursan yap cnm çok beğendim

OP
E

_eZeL_

Misafir
eZELCİM DİYETİ 3 AY DEĞİL DE 4-5 AY YAPABİLİYOR MUYUZ EZELCİM?AY GERÇİ KALSİYUM DEPOLARIMIZ BİTER HAMİLE KALDIĞIMIZDA BEBİŞLERİN KALSİYUM İHTİYACI ÇOK OLUR,BİZİM VUCUTTAN ALIYOR YA....HANİ DAHA ETKİLİ OLUR MU DİYE DÜŞÜNDÜM.

canım ben ekim ayından beri yapıyorum gerçi tam anlamıyla yapmıyorum ama ekim ayından beri toplasan yediğim içtiğim ayran yoğurt süt sayısı iki elin parmaklarını geçmez heralde ama kalsiyum vs.. sadece süt ürünlerinden almıyoruz ki mesela maden suyundada var aşırı derece diyeti abartmadıkça zararlı olacağını sanmıyorum

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
özeline bir kaç tarif yolluyorum canım.mutlaka dene.
sagol.cnm..ewet..super..tarıfın..deneyecem..

cnm ya pat diye üyelik istedi sayfa bende namazım geçiyo die çıktım yazıda yazmıştım çıkmamış çok yakışıklıydı maşallah o çocuk inş öyle yakışıklı oğlum olur sağol cnm sen rahatına bak uygun olursan yap cnm çok beğendim
ay..rengıncım..cok..yakısıklı..oglun..ıns..cnm..ıns..olur..bole..yakısıklı..bı..prensımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar