Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
cnm onun ne yaptıgı belli degil.önce kız dedi.sonra erkek dedi ama ben hiç inanmamıştım ,bişide diyememiştimm
saglıcakla alsın kucagına kızını
işim olmaz öyleleriyle

Ay bu kadın ne tutarsız yaww orda bile belli etti kendini hayırlı doğumu olsun inş. ama gıcık oldum ben ona bikere Allahım günah yazmasın üzüldüm diyemiycem

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kiz onun bebegi erkek degilmiydi yazdigi msj yenimi eskim mi acaba ana bu nasil is kizlar ..........

niye böyle bişey yapma gereği hissetmiş acaba banada dr önce erkek dedi sonra kız olduğunu duyunca bütün dünyaya duyurmak istemiştim hani yalancı konumuna düşmemek için ,aslında renkli ultrasonda öğrenmemişmiydi o erkek olduğunu hemde kaç ay erkek demişti enteresan doğrusu

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
elqrqqqqq-cikooglum-cikocok-cikotqtlı-cikobyıldım-cikocok-cikosevıyom-cikoresım-cikoolsq-cikofeln:dertli:qllqhım:dertli:ıns-cikocqnlısınıdq-cikoverır-cikoqminn

Bernil kiz senin ikizler laz usaklarina benzuylar da ....

nisan senin klavyenin bozuk oldugunu bilmiyorr
bu mesajı okudugunda ne yapışkan kadın diye düşünürmü kii:kptmya:
her kelimenden sonra sarılıyon yaw :kptmya:

Kiz ben düsünmüstüm ha bu kiz ne diye ha bire smile yapiyo diye deme klavye bozukmus bende iyi gününde herhal dediydim...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
iii akşamlar kızlar bilgi sayarım çöktü hadi format atıldı derken gene kardeşiminkini aldım oda çöktü benımkını taktık yapıldı noli bu pc lere bilmem sinirsistemımı çökertti hepinizi çook özlemişim hepiniz iyisinizdir inşALLAH

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
sağol bernil bu hamilelik beni yıktı...ben hiç rapor almadım 7 yıllık memurum..bütün raporlarım bu hamilelik için..inşallah hemen iyileşirim..eşimde çıldırdı artık artık iyi ol diyo..onun da morali bozuluyo..

Rabbim acil sifalar versin canim ve özellikle seni tebrik ediyorum KIZIN OLACAGINI BIZIMLE PAYLASIRKEN GURURLA SÖYLEDIGIN ICIN ......Kizin cok sansli bir evlad annesi onun varligindan mutlu oldugu icin....

iii akşamlar kızlar bilgi sayarım çöktü hadi format atıldı derken gene kardeşiminkini aldım oda çöktü benımkını taktık yapıldı noli bu pc lere bilmem sinirsistemımı çökertti hepinizi çook özlemişim hepiniz iyisinizdir inşALLAH

Kiz CANO ben tatli tatli kasiniyom ...........:cokkomik:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Rabbim acil sifalar versin canim ve özellikle seni tebrik ediyorum KIZIN OLACAGINI BIZIMLE PAYLASIRKEN GURURLA SÖYLEDIGIN ICIN ......Kizin cok sansli bir evlad annesi onun varligindan mutlu oldugu icin....

Kiz CANO ben tatli tatli kasiniyom ...........:cokkomik:
hayırdır kız nıye kaşınıyon yada neren kaşınıyo söle tedavisini yapimm:elis:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hayırdır kız nıye kaşınıyon yada neren kaşınıyo söle tedavisini yapimm:elis:

Kutumun ph si 9 olmus oda mantar yapmis doktorda asidik yapayim diye krem vitil antibiotik yazdi ben kullanmiyacam ama bu ay gerdege girecem ph yüksek olmasi gerek doktorada ben Mantarlarimla mutluyum diyecem ama koca korkuyo onada bulastiririm diye bende takkeyi saglama al dedim....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hg cnm bızde bızı terk ettı sandık yhu:hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar