canım galiba pirinç yasak ama bilmiyorum tam olarak
yaaa ben götürüyodum pirinçli pilavı ekmeğe ağırlık vermek gerek galiba sağol ezelcim
canım galiba pirinç yasak ama bilmiyorum tam olarak
oy oy sevsinler nazlı kızını,kız ağzına çok yakışıyo maşallah kızım demek rabbim tattırsın sanada inş
evet cnm bende geçen baktım buna onun için sordum ,bende esmer pirinci düşünmüştüm nerden bulacağız acaba büyük marketlere bakmak lazımbak pirinçin değerleri rengin sodyum falan var içinde esmer pirinç daha iyi galiba
BESİN DEĞERLERİ
100 gr. pişirilmiş beyaz pirincin besin değerleri şunlardır: 109 kalori: 24 gr. protein; 242 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 01 gr. yağ; 01 gr. lif; 28 mgr. fosfor; 10 mgr. kalsiyum; 02 mgr. demir; 374 mgr. sodyum; 28 mgr. potasyum; 002 mgr. B1 vitamini; 001 mgr. B2 vitamini ve 0.4 mgr. B3 vitamini.
Esmer pirinç denilen türün besin değerleri beyazınkinden daha yüksektir ve 100 gr. pişirilmiş esmer pirincin besin değerleri şöyle sıralanabilir: 282 kalori; 36 gr. protein; 26.7 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 3 l gr. yağ; 1.6 gr. lif; 94 mgr. fosfor; 98 mgr. kalsiyum; l mgr. demir; 71 mgr. sodyum; 177 mgr. potasyum: 220 mgr. magnezyum; 1.4 mgr. çinko; 110 IU A vitamini; 03 mgr. B1 vitamini ve 004 mgr. B2 vitamini.
aminnnnnn inaşallah hayırlısı allahım sağlıklı sıhatli versin kızımı yüzü güzel huyu güzel olsun.
rabbim sizde hayırlı sağlıklı ve yakışıklı oğlanlar verir inşallah
merhaba kizlar ben testimi bugün yaptim birinci cizgi net ikincisi silik cikti sanirim pozitif :gulbis:
elara bitti mi temizlik
yok cnm ya bitmedi daha
benim temizlik uzun sürüyor
merhaba kizlar ben testimi bugün yaptim birinci cizgi net ikincisi silik cikti sanirim pozitif :gulbis:
derzleri yaptınmı elara ne aldın ?
Kizlar ben 19-20 Martta regl olmam gerekiyordu ya olmadim üstüne birde son günlerde söylemesi ayip kasintim vardi bugün doktora gittim ve dediki vajen ph si 9 mus ve asidik ortam olmasi gerekiyormus yani ph nin yüksek olmasida iyi degil dedi vitil,antibiotik ve krem verdi onlari 7 gün kullanacam ya ben ph yi yükseltmek icin ne kadar ugrastim simdi kadin bana diyorki asidik yapmamiz lazim ben ne yapacam simdi ya birde dediki hafta sonundan önce regl olman zor rahim duvari yeterli kalinliga ulasmamis belli kalinliga ulasinca dökülme yapiyormus kadin kafami karistirdi gönderdi .....
Kizlar ben 19-20 Martta regl olmam gerekiyordu ya olmadim üstüne birde son günlerde söylemesi ayip kasintim vardi bugün doktora gittim ve dediki vajen ph si 9 mus ve asidik ortam olmasi gerekiyormus yani ph nin yüksek olmasida iyi degil dedi vitil,antibiotik ve krem verdi onlari 7 gün kullanacam ya ben ph yi yükseltmek icin ne kadar ugrastim simdi kadin bana diyorki asidik yapmamiz lazim ben ne yapacam simdi ya birde dediki hafta sonundan önce regl olman zor rahim duvari yeterli kalinliga ulasmamis belli kalinliga ulasinca dökülme yapiyormus kadin kafami karistirdi gönderdi .....
yok cnm almadım daha.
alırken bakcam renklere ona göre karar vercem.
senin dedigin gibi acık yavruagzı rengi yada pembeli bişi alcam.banyomun fayansları bu renklerde cünkü
yapınca resim cekcem gösteririm sizde iştaha gelir yaparsınız