Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
oy oy sevsinler nazlı kızını,kız ağzına çok yakışıyo maşallah kızım demek rabbim tattırsın sanada inş

aminnnnnn inaşallah hayırlısı allahım sağlıklı sıhatli versin kızımı yüzü güzel huyu güzel olsun.
rabbim sizde hayırlı sağlıklı ve yakışıklı oğlanlar verir inşallah

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bak pirinçin değerleri rengin sodyum falan var içinde esmer pirinç daha iyi galiba

BESİN DEĞERLERİ

100 gr. pişirilmiş beyaz pirincin besin değerleri şunlardır: 109 kalori: 24 gr. protein; 242 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 01 gr. yağ; 01 gr. lif; 28 mgr. fosfor; 10 mgr. kalsiyum; 02 mgr. demir; 374 mgr. sodyum; 28 mgr. potasyum; 002 mgr. B1 vitamini; 001 mgr. B2 vitamini ve 0.4 mgr. B3 vitamini.

Esmer pirinç denilen türün besin değerleri beyazınkinden daha yüksektir ve 100 gr. pişirilmiş esmer pirincin besin değerleri şöyle sıralanabilir: 282 kalori; 36 gr. protein; 26.7 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 3 l gr. yağ; 1.6 gr. lif; 94 mgr. fosfor; 98 mgr. kalsiyum; l mgr. demir; 71 mgr. sodyum; 177 mgr. potasyum: 220 mgr. magnezyum; 1.4 mgr. çinko; 110 IU A vitamini; 03 mgr. B1 vitamini ve 004 mgr. B2 vitamini.
evet cnm bende geçen baktım buna onun için sordum ,bende esmer pirinci düşünmüştüm nerden bulacağız acaba büyük marketlere bakmak lazım

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar ben 19-20 Martta regl olmam gerekiyordu ya olmadim üstüne birde son günlerde söylemesi ayip kasintim vardi bugün doktora gittim ve dediki vajen ph si 9 mus ve asidik ortam olmasi gerekiyormus yani ph nin yüksek olmasida iyi degil dedi vitil,antibiotik ve krem verdi onlari 7 gün kullanacam ya ben ph yi yükseltmek icin ne kadar ugrastim simdi kadin bana diyorki asidik yapmamiz lazim ben ne yapacam simdi ya birde dediki hafta sonundan önce regl olman zor rahim duvari yeterli kalinliga ulasmamis belli kalinliga ulasinca dökülme yapiyormus kadin kafami karistirdi gönderdi .....

OP
E

Elara

Misafir
derzleri yaptınmı elara ne aldın ?

yok cnm almadım daha.
alırken bakcam renklere ona göre karar vercem.
senin dedigin gibi acık yavruagzı rengi yada pembeli bişi alcam.banyomun fayansları bu renklerde cünkü
yapınca resim cekcem gösteririm sizde iştaha gelir yaparsınız:D

OP
E

_eZeL_

Misafir
Kizlar ben 19-20 Martta regl olmam gerekiyordu ya olmadim üstüne birde son günlerde söylemesi ayip kasintim vardi bugün doktora gittim ve dediki vajen ph si 9 mus ve asidik ortam olmasi gerekiyormus yani ph nin yüksek olmasida iyi degil dedi vitil,antibiotik ve krem verdi onlari 7 gün kullanacam ya ben ph yi yükseltmek icin ne kadar ugrastim simdi kadin bana diyorki asidik yapmamiz lazim ben ne yapacam simdi ya birde dediki hafta sonundan önce regl olman zor rahim duvari yeterli kalinliga ulasmamis belli kalinliga ulasinca dökülme yapiyormus kadin kafami karistirdi gönderdi .....

:gul::gul::gul::gul::gul: kız gülsem mi üzülsem mi bilemedim anam ph 9 açıkmış aboooooooww diyeti küçümseyenler görsünler bakalım
Haskenacıımm biran önce yapın şu bebişiiii

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canlarım,geçmişi okudum geldim.Çok yorucu bir gündü 6 saat ders artı tiyatro çalışması artı fatura kuyruğunda bekle ptt de...Nasılsınız?

OP
E

_eZeL_

Misafir
Haskena onun yerine adet söktürücü verseydi ya adet olurdun yumurtlayıncada fiki fikiiiiiiii gelsin oğluşlar gelsin oğluşlaaarrrrr :gulbis:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

kız bu nerden çıktı şimdi kaşıntı
bu aradada 9'a nasıl çıkardın kız bravo valla

yok cnm almadım daha.
alırken bakcam renklere ona göre karar vercem.
senin dedigin gibi acık yavruagzı rengi yada pembeli bişi alcam.banyomun fayansları bu renklerde cünkü
yapınca resim cekcem gösteririm sizde iştaha gelir yaparsınız:D

benim adam kızar aşağıya su kaçar diye :)

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
evet sağlıklı vajen aslında asidik olanmış hatta yoğurt o yüzden kız diyetinde var yoğurt yemek hatta sürmek vajeni asidik yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar