Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
canim sagol allah insallah hepimizin gönlüne göre verir ikinci cizginin silik cikmasinin sebebi ne olabilir bilgisi olan varmi:utan:

beklenen adet tarihini kç gün geçti canım çok geçmediyse ondan silik çıkmış olabilir bence doktora git ve kandaki hcg değerini ölçtür bakalım kaç çıkacak kimyasal gebelikte olabiliyor geçen ay kakulede öyle oldu bu ay gerçekten hamişşşş

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
tuam kaç gün geçti adetin.belki mini gibi hcg düşüktür en iyisi kan testi yaptır canım.

tuam

Yeni Üye
Tepki
9
beklenen adet tarihini kç gün geçti canım çok geçmediyse ondan silik çıkmış olabilir bence doktora git ve kandaki hcg değerini ölçtür bakalım kaç çıkacak kimyasal gebelikte olabiliyor geçen ay kakulede öyle oldu bu ay gerçekten hamişşşş

beklenen adet tarihinde yaptigim icin olabilir canim tesekkürler.

OP
E

_eZeL_

Misafir
umut sen diyet yapmıyorsun ama şurubunu içiyormusun_? yoksa bittimi şurup
bide bence her akşam eve gidince karbonatalı limonlu su iç bir bardak suyun içine 1 şeker kaşığı karbonata koy iyice karıştır erit sonra yarım limon sık suyun içine yavaş yavaş dök köpürmesin sonra iç oohhh

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umut sen diyet yapmıyorsun ama şurubunu içiyormusun_? yoksa bittimi şurup
bide bence her akşam eve gidince karbonatalı limonlu su iç bir bardak suyun içine 1 şeker kaşığı karbonata koy iyice karıştır erit sonra yarım limon sık suyun içine yavaş yavaş dök köpürmesin sonra iç oohhh

yok canım bitmedi
yumdan 5 gün önce içmeye başlıyorum sonra içmiyorum zaten
karbonatlı suda geçen ay içmiştim bu ayda tek tük içiyorum ama tadıda hiç anlattığın gibi değil :böö:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar