Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Tazmanya hoşgeldin,sürekli sayfaya bakıyorum bi gelişme var mı diye.nasılsın?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kizlar ne oldu :acep:

lilav ablacım,hamile bir arkadaşımız vardı boncuk nikli.malesef sağlık sorunları yaşıyo,kendisinin de bebeğinin de sağlığından endişe ediyoruztam bir bilgi alamadık.Rlara gelince bilgi verir heralde ...kötüymüş heralde durum...topik açmıştı elara arkadaşımız tefriciye okunuyordu...Dua et sen de lütfen dualarımıza çok ihtiyacı var...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Bernilllllllllllllllllll neoldu canım lütfen bir bilgi verin,kızlarla meraktan öldük burada,lütfen büyük bir sorun olmadığını söyle...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar merhba ya ben cok kötüyüm belimden kalca kemiğime inen bir ağrı var lütfen yardm edin bişe olurmu sağ bacağma inio basamıorum bde böbreğim çok ağrıo:iyyyy::acep:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar merhba ya ben cok kötüyüm belimden kalca kemiğime inen bir ağrı var lütfen yardm edin bişe olurmu sağ bacağma inio basamıorum bde böbreğim çok ağrıo:iyyyy::acep:

hüremcm geçmiş olsun,uzan dinlen kanama ve lekelenme yoksa bişey olmaz Allahın izniyle.Boncuğu duydun mu? hepimiz çok üzgünüz.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Haskenacım,bernilcim bir ses verin ya ,sayfaya uğrayan çok selam veren yok:(

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
https://www.hanimefendi.com/aileevl...-ailesinde-en-cok-kiminle-anlasiyorsunuz.html
kızlar bu linkteki topigi HASKENA actı.
lütfen secenekleri oylarmısınız.

Destegin icin tesekkür ederim canim ...

kızlar eşim işten cıkınca tel ettim,gelirken arnica bora süpürge al bana dedim:D
o da sagolsun almış.ben cok begendimmmm
sulu sistem süpürge almayı düşünenelre tavsiye ederim
kullanımı cok pratik hafif hemde fiyat olarak uygun bi makina
toz torbalı süpürge kullananlar evim temiz demeyinn :)

Güle güle kullan canim .................Evin hep temiz huzurun daim olsun....

uyuyan bebek benim favori bebegim zatenn.ilk başta onu koymuştummm
cok şekerlerrr

Evet canim bende daha önce görmüstümde uyuyani ama ikisini bir arada ilk defa gördüm cok sirin buldum....

kızlar acıkca yazmaya gerek yok ,cok cnm sıkıldıı cıkıyorum ben

Ne sakin düsündügüm olmasin Rabbim lütfen bizleri kaldiramayacagi yüklerle sinama bize sevdiklerimizin acisini gösterme Boncugumuza sifasini ver evladini ona onuda evladina bagisla ...........
Cok kötü oldum lütfen hersey bi yanlis anlamadan ibaret olsun lütfennnnnnnnnnnnnn.......

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
BONCUK gözlüm güzel yüreklim Rabbim seni korusun seni evladina ,evladinida sana bagislasin kizlar Boncugu biz eskiler taniyoruz ama sizlere anlatmak istiyorum onu yüregi cok iyidir onun hamile kalana kadar hem bizlere hemde kendisine Rabbim hayirli ve saglikli erkek evlad versin diye dualar etti oruclar tutu lütfen simdi bizde onun icin dualar edelim Elaracigimin actigi topige lütfen biraz daha fazla destek olalim ............

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Seni anliyabiliyorum canim ya birde bizleri düsün ne haldeyiz 1 yildir gece gündüz demeden msjlastigimiz ve cok sevdigimiz arkadasimiz ve benim elimden onun icin hicbirsey gelmiyor ..................

tabi ki,ben aranıza yeni katıldım ama inan yeni tanımış olmama rağmen çok seviyorum,onun yüreğimn çok güzel,bu dünyadaki özel insanlardan biri o...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar