Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
inşallah herşey sonuna kadar yolunda gitsin canım

minietekçim çok sevindim, çok güzel bir duygu allah herkese yaşatsın

canım bir yerde şöyle birşey okumuştum, paylaşmak istedim
yumurtlamdan sonra genelde 14 gün de oluyormuş, ancak bazı kadınlarda bu süre 12 güne kadarda düşebiliyormuş, 11 ve daha kısasında sorun var demekmiş

hım tmm cnm tsk sagol

OP
E

Elara

Misafir
Elara sana bahsettigim bi kuzenimiz vardi ya 2 kizi vardi kocasi erkek cocuk istiyordu doktorda artik cocugun olmaz demisti hamismis kiz doktorun diplomasi süsmüs bi tarihleri vereyimmi bak bioritme d.t:24.01.1973 sat:10.02. fiki fiki tarihleri:24-26.02 adet döngüsü 26-27 gün kiz bu nasilsa olmaz artik diye kendi kendine karar almis yum günleri deneme yaptak icin ilk aydada tuturmus bunun adi mucizemi yoksa bilgisiz doktorun yanlis teshisi mi Rabbim insaAllah bir erkek evlad yazmistir kaderine....

bio benim yorumama göre erkege yatkın,diger yoruma göre kıza yatkın
yumdan sonra olmuş ilişki.gec yumurtlama olmuş galibaa.Allah gönlüne göre versin inş.

OP
E

Elara

Misafir
haskena bebiş cok şeker Allah sanada öle tatlı bi erkek bebiş nasip etsin inşş
ama resmin cok büyük olmamışmıı:)
görmemişin bi erkek bebek resimi olmuş :D
istersen biraz boyutu küçültebilirim

OP
E

Elara

Misafir
haskenaa istersen bunu yapıştırabilriisn.
4899.jpg

yok büyük olsun diyorsan biiz rahatsız etmiyor yaneee.bebiş cok şekerr

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ay cnm ıns ya ıns rabbım hepımıze nasıp eder kuzenınede

Amin canim insaAllah.....

bio benim yorumama göre erkege yatkın,diger yoruma göre kıza yatkın
yumdan sonra olmuş ilişki.gec yumurtlama olmuş galibaa.Allah gönlüne göre versin inş.

Kiz hani özelden sana sormustum ya ne yapilabilinir diye bencede gec yumurtlamis ama gec yumurtlamada kiz oluyorlar diyorlar ne kadar dogru acaba...

temizlik yapıyorum ,pc acık müzik dinliyorum :)
sayfaya bakamıyorum kızlar temizligi biraz halledeyimm cvp yazarım

Okey cici sen titiz hatunsun bana bakma ....

haskena bebiş cok şeker Allah sanada öle tatlı bi erkek bebiş nasip etsin inşş
ama resmin cok büyük olmamışmıı:)
görmemişin bi erkek bebek resimi olmuş :D
istersen biraz boyutu küçültebilirim

Bencede cok büyük olduda simdi onu kücültmeyle ugrasip sohbeti kacirmayayim dedim bi ara düzeltirim canim tesekkür ederim iyi niyetin icin....

OP
E

Elara

Misafir
kolay gelsın elaracım kızlar bende kactım ıslerımı yapayım gorusuruz sonra...........

Elera ne işler yapıyosun canım kolay gelsin:fisfis:

Ben bütün akşam iş getirmiştim onları yaptım bugün de temizlik yapıcam cam siliyorum:zonk:

tşkler kızlarr.kolaysa başınıza gelsin :D
nilayy yatak odamı dün bitirmiştim
bugün oturma odamı yapıyorum cnm
camını kapısını avizesini sildim.kanepe altı ve tv dolabının altlarını düzenliyordum.yerlerini silcemm bitcek bu odada
bide antredeki vestiyeerin içini dışını yapcamm ,avizesini kapısını silcem ,yeter bugünlükk

sen naptın başladınmı temizligee?
bence önce dolap cekmecende ne varsa dök,fazlalıkları hep at çöpee,yada kullanmayıp ilerde lazım olacakları kutulara koy kömürlüge indirr
cekmece ve dolap içlerin ne kadar düzenli temiz olursa diger tarafları zevkle temizlersinn
ilk önce giysi dolabındakii fazlalıklardan başla bence:)

OP
E

Elara

Misafir
Elera, amway ürünleri marketlerde satılmıyor diye biliyorum sen nerden alıyorsun? Bir de yağçöz den daha mı etkili? Yerlere de çamaşır suyuyla birlikte kullandığını söylemişsin eldivenle mi siliyorsun elleri çok kızartıyor çamaşır suyu.

bi arkadaşım amwayin dispirötörlügünü yapıyor.bittikce ona getirtiyorum
loc yag çöz kadar yaglar üzerinde cok etkili degil
ben kızartma türlerini balknda yaptıgımdan dolaplarım cok yaglanmazz.
o nednele günlükk dolaplarımı loc ile siliyorum toz alır gibii
sadece ocagın üstündeki dolaba yag çöz döküyorum.

loc u ben heryere kullanıyorum.cok memnunum.ellerimi tahriş etmiyor ve güzel temizliyor
çamaşır suyunuda mutlaka kullanırım herşeyde.eldiven kullanmıyorum maalesef.eldivenle rahat yapamıyorum temizligi.
akşam yatmadan elime bepanthene sürüyorum sabah hiç bişisi kalmıyor

OP
E

Elara

Misafir
yag çözücü alcaksan levend marka kombi yag çöz al.dışı mor renk
yaglı bölgeye püskürt, elinle yay .yarım saat kadar beklee süngerle sil cıkıyor hemen.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haskena nasıl gec yumurtlamıs kız bende 20 gun yumurtladım eger dogruysa tahmınlerım valla 30 31 gundede regl oluyom bendemı gec yumurtlamıs oluyom bcm aman dur kalbıme ındırecen:)

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
tşkler kızlarr.kolaysa başınıza gelsin :D
nilayy yatak odamı dün bitirmiştim
bugün oturma odamı yapıyorum cnm
camını kapısını avizesini sildim.kanepe altı ve tv dolabının altlarını düzenliyordum.yerlerini silcemm bitcek bu odada
bide antredeki vestiyeerin içini dışını yapcamm ,avizesini kapısını silcem ,yeter bugünlükk

sen naptın başladınmı temizligee?
bence önce dolap cekmecende ne varsa dök,fazlalıkları hep at çöpee,yada kullanmayıp ilerde lazım olacakları kutulara koy kömürlüge indirr
cekmece ve dolap içlerin ne kadar düzenli temiz olursa diger tarafları zevkle temizlersinn
ilk önce giysi dolabındakii fazlalıklardan başla bence:)

Oh valla mis gibi temizlik kokuları geldi burnuma. Eline sağlık canım. Güle güle oturun.
Ben temizliğe akşam istiyordum başlamak ama mümkün olmadı dosya geçirdim internete geç yattım. Sabah ben de dolap içlerinden başladım fazlalıkları attım o kadar fazlalık çıkıyor her düzenlemede. Çalışma odasını düzenledim çekmeceleri halısı ufak onu yıkadım cam sildim balkonunu yıkadım o kadar. Bir de tülleri yıkanıyor. Toz almak kaldı. Eleracım ben oda oda genel temizlik yapıcam senin gibi. Çünkü görüntüde ev zaten temiz duruyor:cokkomik: Her yere birden girişirsem çok dağıtırım bir daha toplayamam çocukla:cokkomik:
Giysi dolabım düzenli ama elden geçirmem gerek yaz geldi mi bilemediğimden yazlık kışlık karışık duruyor:) Yarın da kısmetse yatak odasına girişmem lazım. Böyle böyle her odayı elden geçireyim yaz gelmeden.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
bi arkadaşım amwayin dispirötörlügünü yapıyor.bittikce ona getirtiyorum
loc yag çöz kadar yaglar üzerinde cok etkili degil
ben kızartma türlerini balknda yaptıgımdan dolaplarım cok yaglanmazz.
o nednele günlükk dolaplarımı loc ile siliyorum toz alır gibii
sadece ocagın üstündeki dolaba yag çöz döküyorum.

loc u ben heryere kullanıyorum.cok memnunum.ellerimi tahriş etmiyor ve güzel temizliyor
çamaşır suyunuda mutlaka kullanırım herşeyde.eldiven kullanmıyorum maalesef.eldivenle rahat yapamıyorum temizligi.
akşam yatmadan elime bepanthene sürüyorum sabah hiç bişisi kalmıyor
Ben de eldiven kullanamam o yüzden sordum çamaşır suyunu çok az damlatırım kovaya. Ama lavabo ve wc ye boca ederim o ayrı. Evdekiler rahatsız olmuyorsa kullan tabi her yer hijyen olur ama ben çok kullanınca eşim rahatsız oluyor bana da kötü geliyor. Bebiş te zarar görmesin diye yerleri silemiyorum çamaşır suyuyla maalesef canım. Yalnız çok iyi anlatıyorsun valla gaza geldim inan.:fisfis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar