Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
ay sana ne demeli kızın kendiliğindenmi kaçtı :acep::acep::acep::acep::acep: oraya :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Aynen valla, ben gittim eczaneye f.....l (regl söktürücü) almaya, her ihtimale karşı test alayım dedim olmaz ama alayım dedim. F....lıda sonra alırım dedim. Testi yaptım bir baktım bizim böcük saklanmış. O testte var olduğu ortaya çıktı. Ondan saklanamadı.

OP
A

asidemet

Misafir
demetcim aynı kişimi bilmiyorum ama sağ yumurtalığı alınmıştı kadının.sonra tek yumurtalıkla oğlu oldu.ama başka bebesi varmıydı orasını bilmiyorum.sonuçta soldan oğlan olmaz tezi doğru değil o sebepten yazdım.yoksa sağ yumurtalıktan kızı olan daha çok bildiğim var...

canımsın benimde dikkatimi çekmişti oyüzden söyledim allahım hepimizin gönlüne göre versin :sirin::sirin::sirin::sirin:

OP
A

asidemet

Misafir
Aynen valla, ben gittim eczaneye f.....l (regl söktürücü) almaya, her ihtimale karşı test alayım dedim olmaz ama alayım dedim. F....lıda sonra alırım dedim. Testi yaptım bir baktım bizim böcük saklanmış. O testte var olduğu ortaya çıktı. Ondan saklanamadı.

ay böcüğünü sevsinler :sirin::sirin::sirin::sirin::sirin:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ilahi :hihi::hihi:
valla benim kız sağdaydı adım gibi biliyorum.sedyeye yatınca sağ tarafı karıştırıyordu dr hep...:hihi:
az önce bi yazı okudum.kadının biri yum günü için kullanmış clearbluyu gülenyüz çıkınca değil en geç ertesi gün içinde çatlar yazmış....orasıda başka bi forum....
bu arada ateşim sabah 36.5 elaracım.ne iş sence..
düşüşten sonra 36,2 den 36.7 olmuştu şimdi 36,5 çıktı...
neyse ben yatıyorum kızlar..görüşürüzz.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
ilahi :hihi::hihi:
valla benim kız sağdaydı adım gibi biliyorum.sedyeye yatınca sağ tarafı karıştırıyordu dr hep...:hihi:
az önce bi yazı okudum.kadının biri yum günü için kullanmış clearbluyu gülenyüz çıkınca değil en geç ertesi gün içinde çatlar yazmış....orasıda başka bi forum....
bu arada ateşim sabah 36.5 elaracım.ne iş sence..
düşüşten sonra 36,2 den 36.7 olmuştu şimdi 36,5 çıktı...
neyse ben yatıyorum kızlar..görüşürüzz.
İyi geceler mimoza..

Kızlar size öpücük gönderiyorum ve yatağa doğru yola çıkıyorum. Bol bol dilekli bebecikler gelsin isteyen hakeden herkese....

Amin..İyi geceler...

OP
A

asidemet

Misafir
kızlar hepinize iyi geceler hafta sonu annemlerdeyim fazla yazmayın bak :iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy:eek:kumakta zorlanırım özleyeceğim sizi :lilav::lilav::lilav::lilav::lilav:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar ne habersiniz ben bugün doktora gittim plezanta biraz kaymış kenara doğru ama tam açmamış rahmin önünü daha dönme olasılığı büyükmüş bebişim 1.100gr olmuş herşey yolunda derbi maçını seyrettik gelsik ondada yüzümüz güldü ee daha ne olsun sizlerden ne haber iyi haberler vardır inş. geçmişi okumaya çalışıyorum ama sayfalar ilerlemiyor sizdede öylemi

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Slmm kızlar ne habersiniz ben bugün doktora gittim plezanta biraz kaymış kenara doğru ama tam açmamış rahmin önünü daha dönme olasılığı büyükmüş bebişim 1.100gr olmuş herşey yolunda derbi maçını seyrettik gelsik ondada yüzümüz güldü ee daha ne olsun sizlerden ne haber iyi haberler vardır inş. geçmişi okumaya çalışıyorum ama sayfalar ilerlemiyor sizdede öylemi

İnşallah döner canım hayırlısıyla normal yaparsın doğumu.

OP
M

minietek

Misafir
slm kızlar iyiyim uyuyorum süreklı yenı uyandım annemdeyım bugun su gıbı akıntım vardı su geldı sanki ama akşam üzerı gelmedı

sizler nasılsınız problem yok umarım

OP
M

minietek

Misafir
kızlar benım bebek ultrasonda sol üst köşede şimdide dünki ultrasonda kalbinin seni çokk güzeldi eşim de bende çok duygulandıkk

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Minietek Rabbim bebeğinin sağlıkla zamanında doğmasını nasip etsin. Dualarımız senle...
Yaprakcım bebeğin döner zamanında canım. Allah yardımcın olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar