Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

breeze

Misafir
Ay bugün 14.günm sağ kasığım ağrıyorrrrrrrrr yumurtluyorummmmmmmmmmmmm:)breeze sana arkadaş olayım mı bu gece:)

kız gel ol tabiiiiiii...akran olur oğullarımız...ama kesinlikle ov.test al canımm...çok yardımcı oluyor..muallakta kalmıyorsun yaniiiii

şaka bir yana Allah vericekse sağlıklısını versin....iş ciddiyr binince başka bişey düşünmüyorsun..Ama bide oğlum olursa daha ne isteriiimmmm..

OP
E

Elara

Misafir
He he:hihi: Pasaklı değilim canım yani günlük temizliği ihmal etmem ev derli toplu durur kızımın oyuncakları dışında diyeyim ama şöyle dip köşe yapmaya zamanım kalmıyor canım da istemiyor. Sen düzenini nasıl oturttun yani her gün mü temizlik yaparsın nerden başlarsın anlat işte örtmenim sen daha iyi biliyorsun şevke getir beni:cokkomik:
cnm ben ipin ucunu kacırmamaya calışırımm.ipin ucu bi kactımmıı cok zor oluyorr
yanii ev işimi biriktirmemm ve yaptımmı yüzeysel yapmamm ki uzun süre temiz kalsınn

akşamdan mutlaka evim derli toplu olur.
sabahta süpürü silerim toz alırım wc banyo temizlenir hergün
mutfagı hiç dagıtmm arkasından toplarımm
haftada bir mutllaka tüm dolap cekmecelerime göz gezdiririmm
dagınıklık ,fazlalık varsa düzenlerimm.
buzdolabımın içine dikkat ederim.her bulaşıktan sonra mutlaka buzdolabımı ve bulaşık makinamı silerim.ceşmenin bulundugu fayansı silerim
amway in LOC diye bi ürünü varr
onu püskürtmeli kaba koydum püskürtüp silerimm
her gün sildigidmen yaglanma olmuyorr

ocagımın yanındaki fayansın iki yanına aleminyum folyo ile kapladım
yag sıcradıgında folyo kirleniyor.misafir gelecegi zmanda folyoyo degiştiriyorum ,yada kaldırıyorum tamamenn:D:D

yine mutfaktaki merberin altındaki ve üstündeki dolaplarımın içi her daim düzenlidir.
günlük dolap kapaklarımı silerim. toz alırken yani

ocagın üstündeki dolap yaglandıgındna oraya yag çzm sıkar bekletirim yumuşayınca süngerle alıveririmm bide silerim arkasından yani bunlar benim günlük yaptıgım şeyler,

ayda birde mutfak dolaplarımın herpsine yag cöz döökerim süngerle yayarım hertarafa bekletriim bayaa.
sonraada camaşırsuyulu su yaparım süngerle iyicee sürterim dolapları.
omda sonrada loc lu suyla bidaha silerim
en son ceşmede bezi sıkar sıkar durularımm

wc ve banyo fayanslarını camaşır suyu ve por çözle fırcalar eşim.sonrada hortumla durular kuru bezle kurularızz
yerlerine ayda 1 derz yaparım

yine ayda 1 cam,kapı,avize,dolap içi ve kapakları üstü silinir
halı cırpılır,toz alınıp yerler silinir

genelde odada oda yaparım ben.öle bianda kaldırmam evi
yatak odaısndna başlarım heryeri sielri düzenlerim.
ertesi gün oturma odasını yaparı v.s...

yerleri ve tozları loc+camaşır suyuyla elimle silerim.vileda kullanmamm

en öenm verdigim yer banyo wc ve mutfaktır
oralar temizsee diger yerleri sorun yapmam

şimdilik bunlar geldimi aklımaa.bi kac kez ısrarla sordugun için bu kadar detaylı yazdım :)

OP
E

Elara

Misafir
bu arada halı silme adetim yoktur.yılda bir kez yıkarım.cok kirlendigini düşünürsem kışında yıkıyorum halımı.
kanepeleri kocam siler
halıyı yine kocam cırparr

OP
B

breeze

Misafir
Elara kız bayyaa titizmişsin....bende ilk evlendiğimde çok temizlik yapardım ..annem zaten ciddi hastadır yani..bizide öyle yetiştirdi..Ama kayınvalidem bana çok kızardı bonyon hep çamaşırsuyu kokuyor hasta olucaksın bırak böyle kazınarak temizlik yapmayı falan diye diretti...hala titizimdir ama doğruya doğru dağınıklığı pek kafama takmıyorum artık..Kızım ve eşim aşırı dağnık ne yaptıysam onları yola getiremedim..kızım okula başlayınca biraz düzeldi ama eşim tam bir felaket...ben de napıyım artık eskisi gibi uğraşamıyorum:)

OP
E

_eZeL_

Misafir
Mertim geçmiş olsun bu ay kesin hamiş kalırsın denemelere devam et kimyasal gebelikten sonra hamiş kalma olasılığı çok daha yüksek diyor doktorlar

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar ben 33 günde bir regl olduğuma göre, ayın 25de regl oldum dune kadar şıkır şıkırdı akıntım. Ama bugün yok denecek kadar az. Dün gecede zırhlı fiki fiki oldu. Bugünde karnım çok ağrıyor. Normalde bu kadar ağrımazdı... Fikri olan fikifikicilerden yanıt bekliyorum.

zırh içine kacmış olabilirmii,o karın agrısı yaparmış cünküü:hihi::hihi:

kızlar az önce wc de elime krem kıvamında akıntı geldi baya çok ve krem gibi yapışkan bu ne oluyor,yumurtlama akıntısı mı bu?

olabilirr cnmm.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kız gel ol tabiiiiiii...akran olur oğullarımız...ama kesinlikle ov.test al canımm...çok yardımcı oluyor..muallakta kalmıyorsun yaniiiii

şaka bir yana Allah vericekse sağlıklısını versin....iş ciddiyr binince başka bişey düşünmüyorsun..Ama bide oğlum olursa daha ne isteriiimmmm..

AYY BİORİTM TUTMUYORDUR KIZ ELARAYA HİÇ SORMADIM BU AY İÇİN,BİR DE HİÇ DİYET YAPMADIM AYY.SEN İYİ HAZIRLIKLISIN MAŞALLAH.aLLAHIM ÖNCE SANA VERSİN BİZ ŞÖYLE 4-5 AY SONRA ARKANDAN GELENİM OLUR MU?

OP
B

breeze

Misafir
Mertim şimdi okudum canım çok geçmiş olsun...nedense çok duyuyorum bu aralar kimyasal gebelik olayını...moralin bozulmasın...kakulede aynı şeyi yaşadı şimdi hamişşş....işallah seninde olur cnm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ezell kız sen ne diyorsun krem şeklinded akıntıya? illa yumurta akı kıvamında mı olmalı?

OP
E

Elara

Misafir
Elara kız bayyaa titizmişsin....bende ilk evlendiğimde çok temizlik yapardım ..annem zaten ciddi hastadır yani..bizide öyle yetiştirdi..Ama kayınvalidem bana çok kızardı bonyon hep çamaşırsuyu kokuyor hasta olucaksın bırak böyle kazınarak temizlik yapmayı falan diye diretti...hala titizimdir ama doğruya doğru dağınıklığı pek kafama takmıyorum artık..Kızım ve eşim aşırı dağnık ne yaptıysam onları yola getiremedim..kızım okula başlayınca biraz düzeldi ama eşim tam bir felaket...ben de napıyım artık eskisi gibi uğraşamıyorum:)

tşkelr cnm.ben niye gec yatıyorum sanıyorsunuzz.kızım ve eşim yattıgında ortalıgı topluyorum arada buraya yazıyorumm
ama işler birikmedigi zamann günlük işlerim cok cabuk biter 1 saatimi almaz yanii
ama işler birikirsee nerden başlıyacagınızı bilemezsinizz
benim evime girildiginde direkt camaşır suyu kokusu alınır genelde :)
ben cok severim
bulaşık makinama azcık atarım mutlakaa
ne bardaklarım ne kaşıklarım sarardı bugüne kadar

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bu arada halı silme adetim yoktur.yılda bir kez yıkarım.cok kirlendigini düşünürsem kışında yıkıyorum halımı.
kanepeleri kocam siler
halıyı yine kocam cırparr

bak işte bu yönleerimiz de uyyor,yanlız ben halı silerim ayda 1 ama ben de cam ve duvar silmem ablam var o yapıyor.çok korkarım yüksekten.

OP
B

breeze

Misafir
AYY BİORİTM TUTMUYORDUR KIZ ELARAYA HİÇ SORMADIM BU AY İÇİN,BİR DE HİÇ DİYET YAPMADIM AYY.SEN İYİ HAZIRLIKLISIN MAŞALLAH.aLLAHIM ÖNCE SANA VERSİN BİZ ŞÖYLE 4-5 AY SONRA ARKANDAN GELENİM OLUR MU?

canım ya hiçççç acele etme...yap güzel güzel diyetinii...bionu falanda ayarla..sonra pişman olursun...ben ocak gibi düşünüyodum ama bu foruma katıldıktan sonra diyet yapmaya karar verdim sabrettim yanii...
işallah olur ne diyeyim..dün dua ederken hepiniz içinde dua ettim yani Allah herkesin gönlüne göre versin diyee.....

benim çin bio falan tutuyo..yumurtlamayıda takip ettim biliyosun ..taktir Allahın...Hayırlısıysa versin Rabbimmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar