OP
_eZeL_
Misafir
- #11.101
kızlar ben geldiiimmmm
kızlar ben geldiiimmmm
Ay bugün 14.günm sağ kasığım ağrıyorrrrrrrrr yumurtluyorummmmmmmmmmmmmbreeze sana arkadaş olayım mı bu gece
cnm ben ipin ucunu kacırmamaya calışırımm.ipin ucu bi kactımmıı cok zor oluyorrHe hePasaklı değilim canım yani günlük temizliği ihmal etmem ev derli toplu durur kızımın oyuncakları dışında diyeyim ama şöyle dip köşe yapmaya zamanım kalmıyor canım da istemiyor. Sen düzenini nasıl oturttun yani her gün mü temizlik yaparsın nerden başlarsın anlat işte örtmenim sen daha iyi biliyorsun şevke getir beni
kızlar ben geldiiimmmm
fikifikici ne işin var burada?
Bir soru sordum ezel bilir dediler
Kızlar ben 33 günde bir regl olduğuma göre, ayın 25de regl oldum dune kadar şıkır şıkırdı akıntım. Ama bugün yok denecek kadar az. Dün gecede zırhlı fiki fiki oldu. Bugünde karnım çok ağrıyor. Normalde bu kadar ağrımazdı... Fikri olan fikifikicilerden yanıt bekliyorum.
kızlar az önce wc de elime krem kıvamında akıntı geldi baya çok ve krem gibi yapışkan bu ne oluyor,yumurtlama akıntısı mı bu?
kız gel ol tabiiiiiii...akran olur oğullarımız...ama kesinlikle ov.test al canımm...çok yardımcı oluyor..muallakta kalmıyorsun yaniiiii
şaka bir yana Allah vericekse sağlıklısını versin....iş ciddiyr binince başka bişey düşünmüyorsun..Ama bide oğlum olursa daha ne isteriiimmmm..
Elara kız bayyaa titizmişsin....bende ilk evlendiğimde çok temizlik yapardım ..annem zaten ciddi hastadır yani..bizide öyle yetiştirdi..Ama kayınvalidem bana çok kızardı bonyon hep çamaşırsuyu kokuyor hasta olucaksın bırak böyle kazınarak temizlik yapmayı falan diye diretti...hala titizimdir ama doğruya doğru dağınıklığı pek kafama takmıyorum artık..Kızım ve eşim aşırı dağnık ne yaptıysam onları yola getiremedim..kızım okula başlayınca biraz düzeldi ama eşim tam bir felaket...ben de napıyım artık eskisi gibi uğraşamıyorum
bu arada halı silme adetim yoktur.yılda bir kez yıkarım.cok kirlendigini düşünürsem kışında yıkıyorum halımı.
kanepeleri kocam siler
halıyı yine kocam cırparr
Ezell kız sen ne diyorsun krem şeklinded akıntıya? illa yumurta akı kıvamında mı olmalı?
AYY BİORİTM TUTMUYORDUR KIZ ELARAYA HİÇ SORMADIM BU AY İÇİN,BİR DE HİÇ DİYET YAPMADIM AYY.SEN İYİ HAZIRLIKLISIN MAŞALLAH.aLLAHIM ÖNCE SANA VERSİN BİZ ŞÖYLE 4-5 AY SONRA ARKANDAN GELENİM OLUR MU?