Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Slmm kızlar nasılsınız minicim geçmiş olsun dinlenmeyi ihmal etmemek lazım iyi istiratlar sana yarın doktora gidicem kızlar biraz önce uzanıyodum bebeiş ani bir dönüş yaptı ama yeri değişti sanırım inş. dönmüştürde şu sezeryan olayından kurtulurum valla çok korkuyorum herşeyin hayırlısı gerçi.

canım yaprağımm mert arkadaşım benim,özledim seni ya.CANIM BENİM aLLAH GÖNLÜNE GÖRE NORMAL DOĞUM NASİB ETSİN İŞALLAH.DOĞUMDA ADIMLA DUA İSTİYCEM SENDEN HABERİN OLSUN,BANA BUNU YAPARSIN DİMİ?
Ne kadar kaldı yaprakcım?

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
cnm kurban olurum sana sızın duanızla olacak ıns aglattın benı rabbım senıde bı avazda kurtarsın ıns saglıcakla kavus leventıne ıns

Saol canım benim inş.hep burda olucam ve sizinde güzel haberlerinizle mutlu olucam ben inanıyorum Allahım çok isteyince veriyo bukadar duada karşılık bulacaktır muhahkak

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
canım yaprağımm mert arkadaşım benim,özledim seni ya.CANIM BENİM aLLAH GÖNLÜNE GÖRE NORMAL DOĞUM NASİB ETSİN İŞALLAH.DOĞUMDA ADIMLA DUA İSTİYCEM SENDEN HABERİN OLSUN,BANA BUNU YAPARSIN DİMİ?
ewet bende ıstıyom yaprakcım ısmımızı yazarız ıns da sölersın cnm ınan sızın dualarınızla rabbım bızede nasıp edecek ıns

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351

Valla canım ismini o anda hatırladığım herkesi söyliycem inan senide mutlaka söylerim haziranda inş. bi aksilik olmassa

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Saol canım benim inş.hep burda olucam ve sizinde güzel haberlerinizle mutlu olucam ben inanıyorum Allahım çok isteyince veriyo bukadar duada karşılık bulacaktır muhahkak

yaprakcım cnm sen cok vefalısın ya oglun olmasına ragmen bırakmadın bızı rabbım senıde darda koymasın ıns hıc bı zaman bıze destegını eksık etmedın coksagol cnm allah razı olsun....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar ağlıyorum şu an,Allahım bize de verecek değil mi oğluşlarımızı hayırlısıyla...Bizi de sevindir bizim yüzümüzü de güldür yarabbim.Aminnn

kız bugun hepımız bı duygusalız ben sabahdır öleyım ya ınan bende aglıyom ıns cnm ıns olacak ıns rabbım verecek bu özlemımız bıtecek duanada canı gonulden amınnn ...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kızlar ağlıyorum şu an,Allahım bize de verecek değil mi oğluşlarımızı hayırlısıyla...Bizi de sevindir bizim yüzümüzü de güldür yarabbim.Aminnn

Aminn canım yaa kıyamam ben çok inanıyorum gerçekten burası çok özel biyer ben burda edilen dualardan hiç geri çevrileni görmedim kim ne istiyosa gerçekten büyük ölçüde oldu darısıda sizlere hayırlısıyla sizlerinde olucak inşş. Bi boncuk kaldı Allahım tez zamanda anada bebeğinede sağlık versin inş. dualarımız hep bebeğinin erkek olmasıydı o oldu inş sağlığıda düzelicek

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Çok mutlu olurum.hepimiz adlarımızı yazarız sana,o anda bşzi unutmayacağına inanıyorum,Allahım bir avazda kurtarsın işallah.

Evet yazmak benim aklıma gelmemişti valla zaten hergece toplu halde dua ediyorum herkes için yazarımda o anda okurum inş normal olursa zaten epidural olucak fırsatımda fazlasıyla olur yani:sirin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar