crazy_peri
Üye
h.geldın cnm nasılsın nasıl buldun burayı
vallahi çok merak ediyodum ne yapıyosunuz ne oldunuz diye...buldum işte, özlemişim sizi bee
h.geldın cnm nasılsın nasıl buldun burayı
kızlar kefir ile ilgili bişey sorucam hamişler güvenle içebilir mi?kursdaki bi arkadaşım evde kendi mayalıyor kefiri ben de yapmak istiyorum ne dersiniz aslında çok faydalıymış ama şu sıralar kullanabilir miyim bilgisi olan var mı?
yatıyorum yarın görüşürüz...kız sabahın 6'sında uyanıyo...herkesi çok öptüm...iyi geceler...
nbr umutcum nasılsın nasıl gıdıyo dıyet
kepek ekmegı yemıyormusun ıkı dılım felan gun ıcınde bende öle ya 6 kılo verdımya bıraz yavasladı su an ama aynı tempoyla devam edıyo ınatlasıyo benle resmen:dertli:İyiyim bernilcim valla ne yapayım bu akşam yemeğim diyet ton balıklı yeşil salataydıinanılmaz tok tutu valla.dışardan anlaşılıyor yan basenlerin gitmeye başlamış dedi bir çok kişi.Ama ben çok anlayamıyorum.bol su içiyorum bugün 3 lt yi bulmuştur.Aetık hayatımdan ekmeği ve tatlı ve şekeri tamamen çıkardım.15 gündür ağzıma koymadım inanır mısın.haftada 3 gün yürüyorum.Ama ben biran önce vermek istiyorum kilo,niye yavaş vereiyoruz metobolizma mı yavaş ya:cee:böö:
Ben de diğer sitede misafir olarak takipçinizdim crayz canım,buraya da eski üyeydim burada buluştuk çok da güzel oldu
haskena oğluşun çok tatlıymış
nasıl olmus kız cetvelım oglum -ciko
haskenada gelmıyo daha sabhları ya nerelerdesın cnm uyuyonmu sende elara gıbı
haskenaaaaaaa hadı gel yeter yhu:dertli:
cnm cok sagol ıns haskenacım ıns olurda bu dunyadan gözlerımız acık gıtmez ya raabbım demekkı verecekbu kadar ıstegı verıyo rabbım hepımıze nasıp etsın ıns canlarım..bızde senı cok sevıozTesekkür ederim canim ......
Cok tatli olmus canim ya cok begendim 4 ay sonra islem tamam insaAllah ......:lilav:
Canim ben kizimi yuvaya birakir birakmaz size kosuyom aslinda ama bazen plan disi olaylar oluyor iste bugünki gibi özlüyorum sizi yaninizda olmadigimda..........
kızlar arkadasımın ıkı kızı vardıya bugun ogrnmıs oglu olacakmıs keseede sagda cıkmısdı ama ınanın cok sevındım dedım allahım bızede nasıp eder ıns bu sevgıyı ıcım sızladı ya ıns nasıp eder kızlar tum ısteyenlere ıns
iyi akşamlar kızlar
Bernilcim darısı sana rengine haskenaya elaraya ezele umuta isteyen herkese inş.Allahım tatdırsın inşş
iyi akşamlar kızlar
Slmm kızlar nasılsınız minicim geçmiş olsun dinlenmeyi ihmal etmemek lazım iyi istiratlar sana yarın doktora gidicem kızlar biraz önce uzanıyodum bebeiş ani bir dönüş yaptı ama yeri değişti sanırım inş. dönmüştürde şu sezeryan olayından kurtulurum valla çok korkuyorum herşeyin hayırlısı gerçi.