Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
kızlar kefir ile ilgili bişey sorucam hamişler güvenle içebilir mi?kursdaki bi arkadaşım evde kendi mayalıyor kefiri ben de yapmak istiyorum ne dersiniz aslında çok faydalıymış ama şu sıralar kullanabilir miyim bilgisi olan var mı?

Kefiri bende evde mayalıyorum kızıma da içiriyorum arada sırada. Gebelikte sakıncası yok diye biliyorum yalnız fazla içersen kabızlık yapabilir hamileyken ölçülü içmek lazım. Aşağıda gebelik org dan alıntı yaptım.

Kefir eski bir ürün olsa dahi tıp literatürüne yeni girmeye başlamış bir içecektir. Masum bir içecek olduğu düşünülmekle beraber hamilelik döneminde kullanımı konusunda henüz yapılmış kontrollü çalışmalar bulunmamaktadır.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
nbr umutcum nasılsın nasıl gıdıyo dıyet

İyiyim bernilcim valla ne yapayım bu akşam yemeğim diyet ton balıklı yeşil salataydı:) inanılmaz tok tutu valla.dışardan anlaşılıyor yan basenlerin gitmeye başlamış dedi bir çok kişi.Ama ben çok anlayamıyorum.bol su içiyorum bugün 3 lt yi bulmuştur.Aetık hayatımdan ekmeği ve tatlı ve şekeri tamamen çıkardım.15 gündür ağzıma koymadım inanır mısın.haftada 3 gün yürüyorum.Ama ben biran önce vermek istiyorum kilo,niye yavaş vereiyoruz metobolizma mı yavaş ya:cee:böö:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
İyiyim bernilcim valla ne yapayım bu akşam yemeğim diyet ton balıklı yeşil salataydı:) inanılmaz tok tutu valla.dışardan anlaşılıyor yan basenlerin gitmeye başlamış dedi bir çok kişi.Ama ben çok anlayamıyorum.bol su içiyorum bugün 3 lt yi bulmuştur.Aetık hayatımdan ekmeği ve tatlı ve şekeri tamamen çıkardım.15 gündür ağzıma koymadım inanır mısın.haftada 3 gün yürüyorum.Ama ben biran önce vermek istiyorum kilo,niye yavaş vereiyoruz metobolizma mı yavaş ya:cee:böö:
kepek ekmegı yemıyormusun ıkı dılım felan gun ıcınde bende öle ya 6 kılo verdımya bıraz yavasladı su an ama aynı tempoyla devam edıyo ınatlasıyo benle resmen:dertli:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena oğluşun çok tatlıymış

Tesekkür ederim canim ......:huhuu:

nasıl olmus kız cetvelım oglum -ciko

Cok tatli olmus canim ya cok begendim 4 ay sonra islem tamam insaAllah ......:lilav:

haskenada gelmıyo daha sabhları ya nerelerdesın cnm uyuyonmu sende elara gıbı:cokkomik::cokkomik:

Canim ben kizimi yuvaya birakir birakmaz size kosuyom aslinda ama bazen plan disi olaylar oluyor iste bugünki gibi özlüyorum sizi yaninizda olmadigimda..........

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Tesekkür ederim canim ......:huhuu:

Cok tatli olmus canim ya cok begendim 4 ay sonra islem tamam insaAllah ......:lilav:

Canim ben kizimi yuvaya birakir birakmaz size kosuyom aslinda ama bazen plan disi olaylar oluyor iste bugünki gibi özlüyorum sizi yaninizda olmadigimda..........
cnm cok sagol ıns haskenacım ıns olurda bu dunyadan gözlerımız acık gıtmez ya raabbım demekkı verecekbu kadar ıstegı verıyo rabbım hepımıze nasıp etsın ıns canlarım..bızde senı cok sevıoz

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kızlar arkadasımın ıkı kızı vardıya bugun ogrnmıs oglu olacakmıs keseede sagda cıkmısdı ama ınanın cok sevındım dedım allahım bızede nasıp eder ıns bu sevgıyı ıcım sızladı ya ıns nasıp eder kızlar tum ısteyenlere ıns

Bernilcim darısı sana rengine haskenaya elaraya ezele umuta isteyen herkese inş.Allahım tatdırsın inşş

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar nasılsınız minicim geçmiş olsun dinlenmeyi ihmal etmemek lazım iyi istiratlar sana yarın doktora gidicem kızlar biraz önce uzanıyodum bebeiş ani bir dönüş yaptı ama yeri değişti sanırım inş. dönmüştürde şu sezeryan olayından kurtulurum valla çok korkuyorum herşeyin hayırlısı gerçi.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Slmm kızlar nasılsınız minicim geçmiş olsun dinlenmeyi ihmal etmemek lazım iyi istiratlar sana yarın doktora gidicem kızlar biraz önce uzanıyodum bebeiş ani bir dönüş yaptı ama yeri değişti sanırım inş. dönmüştürde şu sezeryan olayından kurtulurum valla çok korkuyorum herşeyin hayırlısı gerçi.

a.s cnm ıns ıns hayırlısıyla normal dogum yaparsın yaprakcım cnm nolur dogumda bızlerı unutma cok dua et cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar