Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Renginn benim bebişin 1 yaşından sonra uykusu bozuldu ama ya.. Üzülüyorum valla bebekliğinde çekmedim şimdi çekiyorum diye. Ama şu var oyunu bırakmak istemiyor yoksa yerine yatırınca kendi uyuyor bir tek gündüz çok uyutmamak lazım. İnşallah dediğin gibi bu geçici bir dönemdir ve yine uykusu düzene girer.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
kızlar bebeğimde bende iyiyim hastaneye gıdene kadar bayılcam sandım ellerım tıtredı bembeyaz oldum
hastaneye gıttım benım dr operasyondaydı başka bir dr gittim bebeğimin kalbini duyduk eşimle ilk kez herşey gayet ıyı maşallah ama düşük tehdıdım var 10 gün izin yazdı 10 gün yatıcam hem progestan fıtıl olarak verdı hemde progestan ıgne yarım doz verdi proluton olarak iyiyiz merak etmeyin annemdeyım yatıcam süreklı kendınıze ıyı bakın bu arada bebek kesede sol üst kösede görünüyor usg filminde

Kendine iyi bak canım bir tuvalete kalk iyice bir dinlen annenin yanında. Halan artık başının çaresine baksın.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Merhaba kızlar.Elaracım ben gülenyüzü önümüzdeli aylarda bir arkadaşın kredi kartıyla alacağım,bakalım alabilirsem takviyeleri de öyle yaparım. şimdi çıkmalıyım yemek yiyeceğ,hepinizi kocaman öptüm.mini çok sevindim bir sorun olmadığına kendine çok çok iyi bak,bol bol dinlen...

OP
B

breeze

Misafir
kızlar bebeğimde bende iyiyim hastaneye gıdene kadar bayılcam sandım ellerım tıtredı bembeyaz oldum
hastaneye gıttım benım dr operasyondaydı başka bir dr gittim bebeğimin kalbini duyduk eşimle ilk kez herşey gayet ıyı maşallah ama düşük tehdıdım var 10 gün izin yazdı 10 gün yatıcam hem progestan fıtıl olarak verdı hemde progestan ıgne yarım doz verdi proluton olarak iyiyiz merak etmeyin annemdeyım yatıcam süreklı kendınıze ıyı bakın bu arada bebek kesede sol üst kösede görünüyor usg filminde

cnm çok sevindim..yat bol bol dinlen..ilk 3 ay önemlii....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

cnm çok geçmiş olsun bol bol dinlen uzan dr zaten söylemiştir biz ablaların olarak hatırlatıyoruz kendini yorma bebişimize iyi bak

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Renginn benim bebişin 1 yaşından sonra uykusu bozuldu ama ya.. Üzülüyorum valla bebekliğinde çekmedim şimdi çekiyorum diye. Ama şu var oyunu bırakmak istemiyor yoksa yerine yatırınca kendi uyuyor bir tek gündüz çok uyutmamak lazım. İnşallah dediğin gibi bu geçici bir dönemdir ve yine uykusu düzene girer.

cnm arada oluyo öyle özellikle kışın çok düzen bozuluyo günlerde kısa ya yazı ben çok seviyorum oyunada doyuyolar uykuyada:huhuu: inş düzelir tatlım uykunuz

OP
G

gunness

Misafir
hala umudun var yani benden , biraz daha düşün istersen :cikolata::cikolata:

sarı kediyim ama anlamadım bende :cee

ayy heyacanlandım bende şimdi hadi hayırlısı

var tabiiiiiiiiii aaaaaaaaaa :cikolata::cikolata:benim hala umudum varrrr:huhuu:
evet ya iilk gün çok üzüldüm ama bugün iyiyim yaza kadar yolu var artık
olmadı belkide Elara ve Bernille hamile kalırımmm :cikolata::cikolata:
aa o zaman benimle de olabilirsin temmuz hem bahar bebeği
olur oğluşun bizim de tabi:huhuu:

bişey olmadığına çok sevindim geçmişi okurken
yüreğim pırpır etti valla iyi dinlen kendine ve yeğenimize iyi
bak canım:huhuu::huhuu:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bernil kız renginnle kardeş gibisiniz hee..bernilsiz rengin,renginsiz bernil düşünemiyorum..valla çok yakın geliyosunuz..kankilerr:hihi::hihi:

evet cnm ya öyleyiz maşallah allah bozmasın şu dünyada sana bu kadar benzeyen bi insan var deseler inanmazdım heralde herşeyiyle ben gibi bazan duygularımın tercümanı oluyo

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar arkadasımın ıkı kızı vardıya bugun ogrnmıs oglu olacakmıs keseede sagda cıkmısdı ama ınanın cok sevındım dedım allahım bızede nasıp eder ıns bu sevgıyı ıcım sızladı ya ıns nasıp eder kızlar tum ısteyenlere ıns

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar