OP
Umut Gemisi
Misafir
- #10.441
dr gıdıyorumm
Ne oldu miniğim ya panik yapma,Allah yardımcın olsun.
dr gıdıyorumm
hayatım çocuk göstermedikten sonra ne yapsın kadın ama tatlı çikolata falan yiyince hareketlenip dönüyormuş o zaman görüyorlarmış ayrıca bu zamana kadar göstermediyse kızdır o
Selamün Aleykum Canlarim Cok Acil Yardima Ihtiyacim Var:-yardim:-yardim:-yardim:-yardim
kardesim icin yasin okumanizi istiyorum cok cok acil
henuz 32 yasinda adi mehmet, hayata doymadi,tad alamadi,biz ona doyamadik canim cigerim kardesim,
sabah guzel kahvaltisini yapmis biraz demis uzanayim koltuga uzanmis nefes alamiyorum diye bagirmaya baslamis, istifra etmis belki alirim nefes diye annem dil bilmez babam kalb hastasi sok olmuslar, bacimi aramislar ambulansi ara diye aramis gelmis müdahale etmisler, hastane ye götürmüsler fakat durum ayni nefes alamiyormus arastirioyrlarmis sebebini ne olur dua edin elim ayagim kitlendi insanin basina gelince hastalari gercekten anlamak zor da degil yasin okuyun Allah rizasi icin :uzgun:-yardim
Hoşgeldin kakule
Ay geçmiş okuyup geldim canlarım,nasılsınız? kakulem hoşgeldin.
KIZZLAAARRRR GÜLEN YÜÜZZZ ÇIKKTIIIII.....
Şimdi bugün ayın 17 si 19 unda mı yapcez fiki fikiiii...
Ay çok hercan yaptımmm
sen ateşini ölcüyormuydun meltemm
yarın ögleden sonra tekrar test yapp.muhtemelern gülen yüz cıkmıcak cizgi silikleşecekkk
ondan sonra hiç vakit kaybetmeden fiki fiki yapcann
bal mimizada da aynı şey oldunn
dün sabah gülen yüz cıktı
bugün öglene dogru gülen yüz kaybolduu
seninde öle olur muhtemeelen
dr gıdıyorumm
gülen yüzü bugün gördü fiki fikiyi yarın mı yapacak yani Elara
genelde 1 gün sonra yapılıyorr fiki fikii
gülen yüz kaybolduktan sonra vakit kaybetmedne girmek lazım ilişkiye
sen gelanik alana kadar clear blue alsaydın daha ii olur bence
elara nasılsın canım bugün görüşemedik
iyiym cnm sagoolll sen nasılsınn
kıızmı banyo yaptırdım yattı.bende yemek yiyorum bi taraftan
Elera kızını kaçta uyutuyorsun kaç gibi kalkıyor? Öğle uykusunu geç yapınca geceleri geç uyumuyor mu?