Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
amiiinnnnnnnnnnnnn :huhuu:

bende kedi olmak istiyorum :cokkomik::cokkomik::cokkomik:
:1::1::1::cokkomik::cokkomik:

sen nasılsın canım
ateşim 36,6 çıktı sabah :cokkomik:

iyiyim canım ya bugün hiç yemek istemiyordum ama zorla bırseyler yedım tabıı sütümüde içtim bi şikayetım yok

eşimde bugun bıraz daha ıyı az önce çıkmış arabayla sıkılmıs ısyerıne gıtmıs

canım adetlıyken de dahıl ölçtün mü başladın mı tam olarak yaz bana hazırlım yıne cetvel yapalım ıns bu son olur ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun stres yapma

benim ateşim hala 36,4 kız umut ne ateşli karısın vallah hemen yükseliyor ateşin :D

kız sende yaz sana da yapalım cetvel

ayyy deliiii
ateş olsa nolacakki kızzz bi işe yaramadıltan sonra :cokkomik::cokkomik:

canım allah bır zaman belırledı o zaman olcak belkı bu aylarda hamıle kalsan kız olcaktı onun için kalmadın erkek zamanını beklıyorsun belkı

OP
M

minietek

Misafir
kızlarrr

sulu pempemsı akıntım gelıooooooooooo olamazz ne olurrrrrrrrr

allah ım bırsey olmasınnnnnn

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
folıc plus ıcersen günde 3 tane

folbıol ıcersen gunde bır hamıle kalmadan önce de sonrada kullanım aynı cnm

benım doktorum folıc plus önerdı gebe kalmadan ıkı ay öncede kullanıs oldum hala devam edıyorummmmmm

kızlarrrrrrrrr
canım kavun ıstıyooooooooooo

bende çok fazla yok bazen su gıbı sıvı bazen koyu oluyoo demekkı cıdden kız benımkı hersey kızı ısaret edıyoo

kuşummmmmmmmmmmmm kıyamammm ah hiç de mevsini değil,eşne bir arat bakalım belki bulur,hemen avucunu yala ha bebişine dokunur derler.böyle canın bir şey çektiğinde avucu yala derler hamileyken...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar bende önceki hamileliğimde folic plus kullanmıştım dr. 3 er tane iç demişti hamillik önceside hiç kullanmamıştım bu sefer önceden başlayayım dedim en kısa zamanda gidip alayım, geçmiş sayfaları inceleyeyim biraz teşekkürler.

Hoşgeldin Angelim,güzel paylaşımlar dilerim,Allah gönlüne göre versin.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm hamilelikte akıntı normall
benim bahsettigim hamile kalmadan öncekii mukus yogunluguu
kuru günlerde ilişki oldugunda kız olma şansı yüksek
buda yumurtlamadan öncesine denk geliyor zatenn
akıntının bol oldugu yum zamanıı da erkek olma şansı yüksek

x ler az akıntı ve asidik mukus severr,y ler bol akıntı alkali mukus severler

Ay elaracım evet ya ben yeni evliyken bebek yokken çok akıntılıydım,sürekli günlük ped değiştirirdim.Ama emzirirken çok kuruyum dediğn gibi bu emzirmekle alakalı sanırım canım.işallah takviyeleri almaya başlayınca bol bol akıntım olur...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tuby kızın nasıl oldu??
Orucların içind allah kabul etsin benimde borcum var yaa

Ay hiç sormayın,bir ay hamilelikten,bir ay emziriyordum daha çok küçüktü 1 ay ondan, ondan önce adet dönemi borçları of borç çok ya...Ama Allah izin ve sağlık verirse bu sene ramazanda emzirsem de tutacağım,bebveğim ek gıda alıyor büyümüş de oluyor nasılsa...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yok gulum o degil benim kucugum hastalanmis ya ne oldugumuzu bilemedik gidemiyorum da 45 dak. aramiz afffff affffffff Allahim yardim et sifa ver guzel Allahim
yok canim adetli iken okunmuyor sen etrafina soleyebilirsin canim ya sagolun gideyim namazdan sonra okuyayim elimden birsey gelmiyor yaRabbi ne aciz insanlariz buyuklugunu biliyoruz sen den yardim diliyoruz guzel Allahimmmmmm

Allahım şifa versin gurbetim,ben kuranı kerimin arapça okunuşunu bilmiyorum ama türkçesinden okurum da bazıları olmaz diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar