OP
breeze
Misafir
- #10.421
kızlar ben çıkıyom...sonra gelirim yinee....
hadi hadi ben anladım seni sen bilerek hamiş kalmıyorsun ya hamiş kalınca fiki fiki yapmazsam diye![]()
![]()
:cicikadin::cicikadin::cicikadin:
hadi dediğin gibi olsunnnn
akşam gideyimde atlayım bari
kızlar ben çıkıyom...sonra gelirim yinee....
amiiinnnnnnnnnnnnn
:1::1::1:bende kedi olmak istiyorum
sen nasılsın canım
ateşim 36,6 çıktı sabah
benim ateşim hala 36,4 kız umut ne ateşli karısın vallah hemen yükseliyor ateşin
ayyy deliiii
ateş olsa nolacakki kızzz bi işe yaramadıltan sonra
eevvvveettt her gün diyebilirim...çikolata hastasıyım beeeennn..ayy moralim bozuldu şimdiiii:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
ama çookk abartılı değil yaniii..bazen sadece ekmeğe sürdümmm:acep::acep:
kız bittimi regli ne çabuk bitiyor senin benim normal kanama bitiyor sonrasında nerdeyse 1 hafta kahverengi az az akıntı oluyor hep
folıc plus ıcersen günde 3 tane
folbıol ıcersen gunde bır hamıle kalmadan önce de sonrada kullanım aynı cnm
benım doktorum folıc plus önerdı gebe kalmadan ıkı ay öncede kullanıs oldum hala devam edıyorummmmmm
kızlarrrrrrrrr
canım kavun ıstıyooooooooooo
bende çok fazla yok bazen su gıbı sıvı bazen koyu oluyoo demekkı cıdden kız benımkı hersey kızı ısaret edıyoo
kızlarrr
sulu pempemsı akıntım gelıooooooooooo olamazz ne olurrrrrrrrr
allah ım bırsey olmasınnnnnn
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar bende önceki hamileliğimde folic plus kullanmıştım dr. 3 er tane iç demişti hamillik önceside hiç kullanmamıştım bu sefer önceden başlayayım dedim en kısa zamanda gidip alayım, geçmiş sayfaları inceleyeyim biraz teşekkürler.
cnm hamilelikte akıntı normall
benim bahsettigim hamile kalmadan öncekii mukus yogunluguu
kuru günlerde ilişki oldugunda kız olma şansı yüksek
buda yumurtlamadan öncesine denk geliyor zatenn
akıntının bol oldugu yum zamanıı da erkek olma şansı yüksek
x ler az akıntı ve asidik mukus severr,y ler bol akıntı alkali mukus severler
[sıze="3"]dr gıdıyorumm[/sıze]
kızlarrr
sulu pempemsı akıntım gelıooooooooooo olamazz ne olurrrrrrrrr
allah ım bırsey olmasınnnnnn
tuby kızın nasıl oldu??
Orucların içind allah kabul etsin benimde borcum var yaa
dr gıdıyorumm
yok gulum o degil benim kucugum hastalanmis ya ne oldugumuzu bilemedik gidemiyorum da 45 dak. aramiz afffff affffffff Allahim yardim et sifa ver guzel Allahim
yok canim adetli iken okunmuyor sen etrafina soleyebilirsin canim ya sagolun gideyim namazdan sonra okuyayim elimden birsey gelmiyor yaRabbi ne aciz insanlariz buyuklugunu biliyoruz sen den yardim diliyoruz guzel Allahimmmmmm