haskena,umutgemisi,guneş mesaj attım size geldimi kontrol edin
hoşbulduk şekerim geziyorum valla.sabah oğluşu kreşe bıraktım haskena gibi anca girdim eve
işte bize taze kan geldi bi sütçüüüüü canım yamacıma gel burda 2-3 kişiyiz zaten kız isteyen biyere kaybolma seni çekirdekten yetiştirecem çekirgeee:zonk:
kızlar hepinizi hoş buldum.. bağımlılığınızı zaten almıştım.. diğer sitedende beni hatırlamanız. lazım ayolll köşeden okur okur giderdim iyi hatırlayın tabi siz o malumla uğraşmaktan beni görmüyordunuz. bilsem böyük böyük yazıyla dikkatinizi çekerdim...
bizi normaller bulmazki zatenn
kızlar benim babaannem köyün usg uzmanıymışş
gebe kalan kadınlar gelirmiş cinsiyetini babaannemden ögrenirmişş
katını yatırırmış aynen renginin dedigi gibi sertlik ararmmış karnında
sagdaysa erkek ,soldaysa kız dermiş
ve cogundada tutturmuşşş
arkadaşlar iyi akşamlar...dayanamayıp bugün doktora gittim..bebişim kızmış...ben kızımın kız kardeşi olacağı için mutlu oldum...inşallah sağlıcakla dünyaya gelir..
haskenaa diger tarafta nankör himalia seni özlemişş
elera ve haskena şu son sayfaya bakın herşeye teşekkür etmişsiniz,rep puanınız artıyo oh durun bende teşekkür edim kıskandımky:
hürrem çok uygulandım ağladım ya çok güzeldi
Kizlar Hürremin entrikalarini mi izliyonuz bende sehzadeye okudugu ninnileri cok begeniyorum anlamasamda...
Bu arada hic birimiz Ezele yetisemeyiz ne yapmis kiz hatun almis puanlari ....
arkadaşlar iyi akşamlar...dayanamayıp bugün doktora gittim..bebişim kızmış...ben kızımın kız kardeşi olacağı için mutlu oldum...inşallah sağlıcakla dünyaya gelir..
benim bio ritim bugünde nötr.yarın gece yarısından sonra çok az bi farkla kıza yatkınmış gibi görünüyor.ama 18 akşama doğru kıza daha yatkın....nötrde denk gelicek benim.gerçi ben bioyu şimdiye kadar pek takmadım....bide onumu bekliycektim.ya bekleseydim2-3 seneyi bulur heralde...
geçen ayki tam kız günüydü mesela:uzgun:
[B
entrika derken
Haskenanin Has oglunun resmidir ............[/QUOTEoooooooyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onu,kız oğln çok tatlı haskenaaaaaaaa
Haskenanin Has oglunun resmidir ............[/QUOTEoooooooyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onu,kız oğln çok tatlı haskenaaaaaaaa
Anasi kim benden olanin tatli olmamak gibi bi sansi var mi?:sirin: